- Konu Sahibi Hulyabozkurt
-
Merhaba canim Benim ilk vajinal ultrasonumu simdi sana yolayacagim Benimde cok az sanki kese yok gibi 4haftaliktim o zamanlar Bende sasirdim nasil 4hafta Ama birsey ki doktorlar son ader tarihinden gebeligi saymaya basliyor ondan çok geliyor bende 4hafta dediginde sasirmistimBen birşey merak ediyorum dun doktora ilk defa gittim karından muayenede goremedı alttan muayenede 5 haftalık dedı ama ultrasyonda boyle kesenın ıcınde bırsey yok bombos duruyor adet tarıhıme gore hesaplama yaptı ama ben 5 haftalık oldugunu sanmıyorum
Merhaba canim Benim ilk vajinal ultrasonumu simdi sana yolayacagim Benimde cok az sanki kese yok gibi 4haftaliktim o zamanlar Bende sasirdim nasil 4hafta Ama birsey ki doktorlar son ader tarihinden gebeligi saymaya basliyor ondan çok geliyor bende 4hafta dediginde sasirmistim
Evet canim Yok bende anlayamadimBenimki böyle ama ben 3 hafta once test yaptıgımda negatifti 1 hafta once yaptım pozitif cıktı tuhaf anlayamadım
Boş degıldır ama 5 haftalıkta degıldır dıye düşünüyorum daha mini minnak birşey sanırsamEvet canim Yok bende anlayamadim
Ama doktor baktigina göre bos kese degildir belki
Evet canim öyleBoş degıldır ama 5 haftalıkta degıldır dıye düşünüyorum daha mini minnak birşey sanırsam
Geç döllenme olabilir belki ya da kişiden kişiye değişir diye düşünüyorumBen konuyla alakasız birsey soracam 5 haftalık ama kesenin icinde birşey yok acaba doktor haftayı mı yanlış soyledı burda bakıyorum 6 haftalıklar da kocaman birşy var kesede benim bomboş gorunuyordu
8+1 vajinal ultrason tahmin yaparsanız sevinirimİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
Bende atsam yorumlar mısınızCanım 6-7-8 haftalık ultrasonun varsa at
İlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
Banada tamin edermisinizİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
Banada yorum yaparmisiniz karindan 7+5
Banada yorum yaparmisinizİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
Benim ultrasonumuda yorumlar mısınız 6 hafta 4 günlük rica etsemİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?