- 4 Nisan 2022
- 3
- 0
- 24
- Konu Sahibi Hulyabozkurt
Malefes yok canım bu ultrason varCanim ilk ultrason resmini atar misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malefes yok canım bu ultrason varCanim ilk ultrason resmini atar misin
İlk ultrason resimlerinizi atın cinsiyet tahmini yapalım
Merhaba, 5hafta 3 gunluk , karindan ultrasonla bakildi, cinsiyeti merak ediyorum , ilk goruntumuz buİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini
Merhaba, 5hafta 3 gunluk , karindan ultrasonla bakildi, cinsiyeti merak ediyorum , ilk goruntumuz bu
Demin yuklenmemis , 5hafta 3 gun karindanGörüntün yok
Tatlim erkek dicem ama emin değilimDemin yuklenmemis , 5hafta 3 gun karindan
Tatlim ilk ultrason resmini atar misin12+6 cinsiyet tahmini olan? Eki Görüntüle 3074538
Bana da tahmin yaoabilur misinizİlk ultrason resimlerinizi atın cinsiyet tahmini yapalım
Bana da tahmin yapabilir misinizCanim ilk ultrason resmini atar misin
Vajinal bakildi, cok tesekkür ederim
Bana da tahmin yaoabilur misiniz
10 haftalikTatlim bu ultrason resmi kac gunluk ..ilk ultrason resmini at
Kız bebekMerhabalar banada tahmindw bulununabilirmisiniz karından 6+3 teşekkürler Eki Görüntüle 3079128
Ben konuyla alakasız birsey soracam 5 haftalık ama kesenin icinde birşey yok acaba doktor haftayı mı yanlış soyledı burda bakıyorum 6 haftalıklar da kocaman birşy var kesede benim bomboş gorunuyordu9 haftalık karından ultrason Eki Görüntüle 3057364
Ben birşey merak ediyorum dun doktora ilk defa gittim karından muayenede goremedı alttan muayenede 5 haftalık dedı ama ultrasyonda boyle kesenın ıcınde bırsey yok bombos duruyor adet tarıhıme gore hesaplama yaptı ama ben 5 haftalık oldugunu sanmıyorumMerhaba cnm Benimkini de bakarmisin 6+3 vajinal ultrason