- 16 Nisan 2022
- 139
- 32
- 26
- Konu Sahibi Hulyabozkurt
Benim eltiminde pkodan dolayı 5 yıl çocuğu olmadı daha sonra incir kürünü öğrendik oda hemen uygulamaya başladı ondan öncede soğan suyunu yapmıştı aradan biraz zaman geçti ve devlet hastanesinde ki bir doktor ona yumurta çatlatıcı klomen adında bir ilaç verdi kullandı ve daha sonra bir kızı oldu şimdi 1 kız 2 oğlu varBuraya cinsiyet tahmini yapmaya gelmedim, soruyu okuyunca imrendim 3 yildir ugrasiyorum pkodan olmuyor.. ultrason resimleriniz nasill güzel cok duygulandim rabbim ins banada nasip eder
. Bişey daha söylemek istiyorum ilk çocuğundan sonra Bi üç yıl hiç korunmamasına rağmen yine çocuğu olmadı daha doğrusu olmadığını zannetti 2 ayda bir 3 ayda bir sürekli lekelenmeleri oluyodu o kadar çok oluyodu ki o artık bunu normalleştirmişti kendince.. Meğerse sürekli düşük yapıyormuş ama adet olduğunu zannediyor du çünkü düşen bebekler sürekli tam 40 günlük olduktan sonra Rahim deki kan pıhtılaşması sorunundan dolayı düşüyor du ve biz bunu tesadüfen öğrendik adetinin 4. Günü doktora gitti ve hamile olduğunu öğrendi daha sonra her gün düzenli olarak kan sulandırıcı iğne vuruldu karnından ve bu şekilde iki çocuğu daha oldu... İnşallah darısı çocuk isteyenlerin başına.. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama ben böyle şeyler duyduğum zaman ufacık bir bilgiyi bile paylaşmadan edemiyorum.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah