- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz diyorlar solda oldugu icin ama hic bilmiyorumMerhaba başka sayfaya da yollamıstım ama komse bakmadı 6. Hafta vajinal ultrasonum paylasıyorum. Bırısı yorumlarsa sevınırım şuan artık 11. Haftam oldu
6+1 alttan muayene ekran goruntusuMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Benim ultrason karından ama yinede tam anlayamıyorum sağ-sol nasıl olduğunuVajinal ultrasonda bebek kesenin sol tarafında ise kız sağda ise erkek yazıyor internette, karından ultrasonda tam tersi solda ise erkek sağda ise kız yazıyor. Bende daha önce buraya yazdım yorum yapılmayınca araştırdım sizinde bilginiz olsun basit yani kendimizde bakınca anlayabiliriz
Karından ultrasona göre benimki sol da mı duruyor, erkek mi oluyorVajinal ultrasonda bebek kesenin sol tarafında ise kız sağda ise erkek yazıyor internette, karından ultrasonda tam tersi solda ise erkek sağda ise kız yazıyor. Bende daha önce buraya yazdım yorum yapılmayınca araştırdım sizinde bilginiz olsun basit yani kendimizde bakınca anlayabiliriz
Erkek yerinde benim arkadasimin ultrasonuyla ayni yerde onun erkegi olduKarından ultrasona göre benimki sol da mı duruyor, erkek mi oluyor
Ogrendiginizde burdada yazar misiniz merak ettim:))İnşaallh tutmuştur Allah’ın izniyle az kaldı öğrenmemize
Sol da gözüküyor ama :) hayırlısı hakkımızda net bi şekilde cinseyeti görmeden emin olayamayız hayırlısı olsun inşallahKarından ultrasona göre benimki sol da mı duruyor, erkek mi oluyor
Sağol canım inşaallah yazarımOgrendiginizde burdada yazar misiniz merak ettim:))
Karindan mi alttanmi muayene
AlttanKarindan mi alttanmi muayene
KarındanAlttan
Karından canımKarindan mi alttanmi muayene