İlk ultrason resimlerinizi paylaşın ramzi teorisine göre cinsiyeti tahmin edeyim bakalım tutacak mı?

Merhaba başka sayfaya da yollamıstım ama komse bakmadı🤦‍♀️ 6. Hafta vajinal ultrasonum paylasıyorum. Bırısı yorumlarsa sevınırım şuan artık 11. Haftam oldu
1ceeaa2f-d54b-4e91-bf2c-4737f8891e89-jpeg.2796755
Kiz diyorlar solda oldugu icin ama hic bilmiyorum

Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
6+1 alttan muayene ekran goruntusu

Eklentiler

• 20210322_172733.jpg
    20210322_172733.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 99
Vajinal ultrasonda bebek kesenin sol tarafında ise kız sağda ise erkek yazıyor internette, karından ultrasonda tam tersi solda ise erkek sağda ise kız yazıyor. Bende daha önce buraya yazdım yorum yapılmayınca araştırdım sizinde bilginiz olsun basit yani kendimizde bakınca anlayabiliriz 🤗

Vajinal ultrasonda bebek kesenin sol tarafında ise kız sağda ise erkek yazıyor internette, karından ultrasonda tam tersi solda ise erkek sağda ise kız yazıyor. Bende daha önce buraya yazdım yorum yapılmayınca araştırdım sizinde bilginiz olsun basit yani kendimizde bakınca anlayabiliriz 🤗
Benim ultrason karından ama yinede tam anlayamıyorum sağ-sol nasıl olduğunu

Karından ultrasona göre benimki sol da mı duruyor, erkek mi oluyor

İnşaallh tutmuştur Allah’ın izniyle az kaldı öğrenmemize 😍

Vajinal muayne boyle anlasiliyormu acaba

Eklentiler

• 20210326_112159.jpg
    20210326_112159.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 72
X