- 17 Ağustos 2011
- 22.937
- 144.263
- 798
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Ben bugüne kadar hiç ortada oturmadim, hep rica ettim cam kenarı aldım :)Cam kenarı ıstiyorum diyince ayrı bir ücret veriliyor mu birde dedigimizi yapiyorlarmi yok sen şu koltuk olacak diye
Çok teşekkür ederim tam onu soracaktım telefonla uçakta video fotoğraf falan çekmek istiyorum telefonu kapatmasamda uçuş moduna alsam öyle çekmeme izin veriliyor mu
Çok haklısın içim rahatladı sagol canımBen bugüne kadar hiç ortada oturmadim, hep rica ettim cam kenarı aldım :)
Niye vermesinler ki? Sanki kendi kalkip yerini mı verecek :)
THY'de falan 24 saat onceden online check-in yapıp kendin seçebiliyorsun. Ama Pegasusta kendin seçmek parayla. O yüzden bilet kesen kişiden rica edin. O zaten verir cam kenarını. Camdan bulutları izleye izleye gidersiniz.
Hatta içeride lavabosu falan da var, anksiyiteniz tutarsa,kendinizi kötü hissederseniz falan bir boy yürür bir lavaboya uğrarsınız.
Zaten dediğim gibi 1 saate bitiyor yol.
Hiç dert ettiğine değmez.
Her türlü probleminde elbet yardım eden biri çıkar. İnsanlar alfabesini okuyamadigi yerlere gidiyor,yine de yönünü buluyor. Siz de bulursunuz
Ay ilk uçak yolculuğum geldi aklıma.
Otobüs gibi düşünüp arkalardan yer olursa iyi olur demiştim check in de.
O da en arkayı vermiş sağolsun.
Uçak havalanırken ben 90derece yattım arkaya ödüm şeyime karışmıştıetmediğim dua kalmamıştı inene kadar.
Hayırlı uçuşlar merak etmeyin sora sora bağdat bulunur....
Havaalnına gidince pegasusun gişelerini görürsünüz. Yazar zaten mesela istanbul_adana diye gider ordan biletinizi alırsınız babanızın aldıgında pnr kodu yazar yada fotosunu gösterin direk onlar size uçaga girmek için minik bi kagıt vericekTeşekkür ederim :) evet pegasusla gidiyorum babam internetten biletimi almış ödemiş ücretini ekran fotoğrafı cekip attı fakat koltuk numarası yazmıyor
Ay çok tatlısınız ya , bende ilk bindiğimde kalmış esnasında filmlerdeki gibi yanımdaki adamın elini tutmuştum ee filmde çekmiyoruz yani benimki kulağıma dudaklarını ısırarak napiyon ac gözünü beni katilmi edeceksin diyene kadsrArkadaşlar merhaba ben Adanadan İstanbul sabiha gökçen havaalanına gideceğim fakat daha önce hiç uçağa binmedim biletimi ekonomi olarak aldık hani deniyor ya 1. Sınıf falan diye yanlışlıkla oraya girmekten korkuyorum ve birde ben uçağın neresinden binecem nereye oturacam elimde küçük valiz olsa ayak ucuma koyabiliyor muyum yada normal kadın çantası olarakta olabilir filmlerde havada katılacak yerler oluyor ama benim boyum yetmeyebilir koltuğun üzerine çıkıp koymakta olmaz heyecanlıyım da yardımcı olur musunuz?
Oluyor seni yönlendiriyor sormaktan zarar gelmez yani.Çantanı koyamazsan da hosteslerden yardım alabilirsin kasılma bukadar :)Uçakta kaç tane hostes var biz binerken ekonomi yerinde oluyor my
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?