İlk tüp bebekte Negatif , ikinci tedavide dondurulmus ile pozitifi gösteren bebeğim size umut olsun.

Kizlar yardim edin kafam karisik ya benim 1mart ta tup bebek transferim oldu kimyasal gebelik yasadim 14mart beta hcg degeri 37.11 cikti 17martta 5.32 cikti 27mart ta ilk kanamam basladi 8yada 9 gun surdu simdi de 27 nisan carsamba adet oldum cok az kan geldi cok sasirdim neden boyle az geliyo diye 28 nisan persembe gunu sabah kalktim yine cok az kan geldi bi terslim var neden boyle oluyo dedim sonra ayni gunun öğlenin de icimden bisey dokulmeye basladi hemen tuvalete gittim ve gördüğüm sey karsinda cok sasirdim. Ne yapacagimi bilemiyorum kimseye de soyleyemiyorum düşük yaptim o kadar belli ki bebek oldugu sasirmamak elde degil

Canim doktorunu arayip sorsan mi ki normal mi diye ilaclardan oturu benimde ilk negatift ransferden sonra kalip kalip gelmisti ama bende kimyasal da degildi

Canim bende bu ay aynisini yasadim 10.gun b hcg 30 du 2 gun sonra 8.2 ben canim bizim adetimiz normal adet degil ilk basta benimde az oldu sonra acikca yazicam kusura bakma korkma doye resmen parcalar dustu ve bu normal korkma sakin cunku hem rahim kalinlastirici ilac kullandik normal adetten 2 3 kat fazla yasicaz yani hemde kimyasal gebelik sessiz dusuk diye gecer oyuzden bu tur degisiklikleri bende yasadim suan rahmin temizleniyor merak etme

Canim facen varmi gorusmek istiyorum senle

Canim sen ilac kullandin mi adet sökturucü gibi ben hala sokulemedim iyice ara ara karnim ağrıyor midem de surekli bi bulanti var

ÇOOKKK GÜZEL YAZMIŞŞSIN2.DENEMEYE HAZIRIMMMM... YAZIN HEYCAN VERDİ CANIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…