İlk tüp bebekte Negatif , ikinci tedavide dondurulmus ile pozitifi gösteren bebeğim size umut olsun.

turkuazdeniz7

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
16
27
18
Merhaba daha once bu konu altinda tedavi surecimi yasadiklarimi ve Antalya memorial deki hastaneden memnuniyetimi paylasmistim yasasiklarim sonunda bebegimi kaybettim ayni hastanede 3 deneme daha yaptirdim ve bana sonrasinda davranislari cok kotuo oldu artik surekli hastalari oldugum icin mi bilemiyorum ama ilk giristeki esra hanim insani sadece para olarak goruyo esra ve iki hemsiresi doktardan ukala ve sertler doktorum onlar gibi davranmadi artik hastanemi kotu birer tecrube ile degistirdim ama sonrasinda buradaki umut dolu yzimdan sonra bu hastaneyi secenler olmus ve sonrasinda memnun kalmadiklarini ogrenince bu ozur yazisini yazmak istedim tup bebek sureci zaten moral isteyen surec eger memoriale giderseniz kendinizi huzurlu hissetemezsiniz paranizla rezil olurunuz labaratubari iyi ama personel iyi degil bu yazimdan sonra hastaneyi arastirmanizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Canimmm aksam aksam aglattin beniiii...rabbim hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz günleri de gormeyi nasip etsin bizee.... Onlarla birlikte bugunleri gulumseyerek hatırladığımız baskalarina dua ettigimiz gunleri de nasip etsinnn......

Temiz yurekli canim arkadasimm yasadiklarini bilmeme ragmen 3 kez tekrar tekrar okudum hem agladim hem okudum iyiki seni tanimisim bu zor zamanlarda iyiki birbirimize destek olmusuz seni asla birakmam en kotu zamanim bana en iyi dost kazandirdi bizi bizden baska kim anlardiki okadar mutluyumki suan rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini teyzesi onu yer yer :) herkese yazdiklarin umut oldu cok ayrintili ve aciklayici yazmissin ellerine saglik asla yilmak yikilmak yok bu zorlu surecte bana destegin icin tekrar baslamama sebep oldugun icin ayrica tesekkur ederim iyiki varsin canimmmm benimm

Canım benim her şey güzel olucak bu sınav bize güzel dostluklar kazandırdı evlatlarimizida birlikte büyümeyi nasip etsin inşallah bu kez sende bu sınavdan mutlu cikacaksin İzmir Antalya kardeşliği ni çocuklarımız da sürdürecek inşallah...

Amin canım benim inşallah Rabbim o günlerde göstersin bundan sonra umut dolu günler gelsin hep ve Rabbim Her isteyene bu duyguyu yasatsin

Canim benim ne guzel yazmissin.. Yazdiklarin herkese umut olmali. Gercekten cok sevindim bu guzel habere.. Sukurler olsun. Rabbim bu guzel duygudan hickimseyi mahrum etmesin hep dualarimdalar.. Bizlerede saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin insaAllah ☺

Canim benim senden de öğrendiğim çok oldu cuma günleri sela ile ezan arası yasin okuyup her mubin gelen yerde mubin duasını okumak bunu bana öğrettiğin içinde Rabbim razi olsun inşallah her isteyen bunu da yapar açıkça yazmış olduk...Rabbim her isteyene nasip etsin bu duyguyu

Aminnn canim Est. ne demek .. Burda hepimiz bu amaçla burdayız birazda.. paylaşımlarımızla dualarımızla Rabbim sendende razi olsun..

Bu kadar ayrintili anlattigin icin cok teşekkür ederim canim cok duygulandim bana da umut verdin bende 3yil 6 aydir evliyim esimle birlikte herşeyden cok istiyoruz bi cocugumuzun olmasini ben de cok ilac kullandim olmadi 1kerede aşilama yaptim tutmadi gecen 1mart ta tup bebek transferim oldu 14mart ta beta hcg degeri 37.11 cikti 17 mart ta tekrar yaptim 5.32 cikti kese olusmadan dusuk oldu 21mart ta ilk reglim geldi cok agladim bende gercekten cok zor bisey Allahim isteyen herkese nasip elsin amin

Canim oncelikle sunu soylemek istiyorum çok sukur kimyasal da gecirmis olsan gebe kalabilmissin tutunmaya calismis bu bende bir umut vazgecme ikincisinde Rabbim yasatacaktir bu sevinci suan dondurulmus Embiryo var mi ? Konuyu aytintili yazdim cunku ilk basladigimda acaba ortalama fiyat nedir acaba hangi ilaclar kullanilir surec nasil isliyo çok merak edip arastiriyordum o yuzden yasadigim her seyi ayriltili yazmak istedim... Sende hemen yeni tedavi icin heyecanlan...Heyecan umut 've dua olmadan insan guzel hissedemiyor suan en ihtiyacin olan sey kendini iyi hissetmen olucak...Rabbim en kisa surede sanada tum isteyenlere nasip etsin...Vazgecme

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

tüm hamilelere sağlıklı geçirip sağlıklıca kucaklarına almak nasip etsin

bekleyenlere inşallah tez vakitte nasip etsin inşallah

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

tüm hamilelere sağlıklı geçirip sağlıklıca kucaklarına almak nasip etsin

bekleyenlere inşallah tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin canim çok tesekkurler Rabbim her isteyenen nasip etsin insallah...

Amim canim sana Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah en bastan anlatayim tup bebek tedavimi 11subat 2016 hastalandim ozel tup bebek hastanesiyle gorusmustum. 150tl muayene ucreti verdim. adetimin 3.gunu ilaclari yazdilar 10kutu menopur 5kutu cetrotide adetin 3.basladim ilacin nasil kullanilacagi kisiye gore degisiyor 2.300tl ilacin fiyati ama ben tanidik eczaneden 1750tl ye aldim.9 yada 10 gun boyunca yumurtlama ilacini kullandim menopur kalcadan cetrotide gobekten yapiliyor 4.300tl hastaneye verdik tup bebek parasi diye 23subat catlama ignesini yaptim 25subatta da yumurta toplama islemi yaptilar anestezi yaptilar islem cok kisa suruyor 15 20dk kadar.. kendine gelmen de 1saat suruyor hastanede yatiroyorlar 1saat hic acimiyo canim 15 tane yumurta toplamislar 12tanesi dollenmis 1mart transfer gunu secildi.transferi 5.gun yapiyorlar neyse gittik sabahtan hastaneye sikisik tuvalette cagirdilar 7tane saglikli yumurtam kalmis digerleri yasamadilar 1tane saglikli embriyo transer ettiler 10dk surmedi bile sonra hastanede 1saat dinledikten sonra eve gonderiyorlar 6tane de donmus embriyom var cok şükür

Canim çok şükür ki dondurulmus varmış kendini moral olarak nasıl hissediyorsun eğer iyiysen doktorunlada paylaş durumu uygun görürseh emen başla yeni tedaviye inşallah bu kez olur hayırlısıyla Bu surce çok zor ilk üç gün çok gergindim ikinci transferden sonra olmadi yine diye ama çok şükür Rabbim sevindirdi Allaha güven vazgecme

Saol canim benim 2 yada 3 dinlenecegim maddi manevi olarak cok yiprandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…