İLK TÜP BEBEK DENEYİMİM’23 🤲🏻👼🏻💉

Sağlıkla gelsin inş transfer de açtı duydunuz mu acaba acıyor mu çok korkuyorum

Aşşağı yukarı maliyet nedir birde özel sağlık güvencesi vs. İndirim oluyor mu acaba

Aşşağı yukarı maliyet nedir birde özel sağlık güvencesi vs. İndirim oluyor mu acaba
Fiyat konusunu net bilmiyorum eşim daha net bilir ama şunu biliyorum ki ilaçlar aşırı pahalı özellikle opu dan önceki ilaçlar gonal f gibi. Şayet rapor için uygunsanız çok daha uyguna geliyor ilaçlar falan devlet karşılıyor.

Ayy gerçekren mi ben de o aşamadan korkuyorum
Merhaba ben de 6 Ocakta transferimi oldum heyecanla sonucu bekliyoruz. Hiç korkmayın sıfır acı. Normal ultrasonla doktor muayenesi gibi düşünün. Zaten tuvalete sıkışık olacağınız için aklınıza gelmeyecek acı, bitse de tuvaletimi yapsam diyeceksiniz:)

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim de ilk 178 ikinci 441 kalp atışına gideceğim bu hafta çok tedirginim ya boş gebelik falan olursa diye benimki de tüp bebek ama bilmiyorum

Elinizde gonal f 900 kaldımı acaba cok pahalı oldugundan ötürü tek 200 mm ihitiyacım var

Elinizde gonol f 900 varmı acaba

Canım hayırlı olsun tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bizlerin olmayanların başına bende geçen sene Nisan'da kaybettim ikizlerimi malesef erken doğumla 5 aylıkken haberi aldığımda çok ama çok mutlu oldum tarifsiz bir duygu eminim sende onu hissetmistirsin?Kaybettikten sonraki duygum zaten bambaşka ama yine de güzel duygular rabbim herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…