İlk tüp bebek denemesinde kimyasal gebelik yaşayanlar

Evet yarın kan vericem 12 günüm cok heyecanlıyım testlerde pozitif ama tabi en önemlisi kan etrafımda cogu kişide kimyasal gebelik oldu korkuyorum acıkcası

Evet yarın kan vericem 12 günüm cok heyecanlıyım testlerde pozitif ama tabi en önemlisi kan etrafımda cogu kişide kimyasal gebelik oldu korkuyorum acıkcası
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 10. Günü sabırla beklemiştim diliyorum güzel olur sonucunuz iyi düşünün her zaman içinizde çiçekler açsın

Kızlar 3. Gün çift embriyo transferi oldum transferden sonraki
6. Gün 94
8. Gün 190
10. Gün yılbaşı olduğu için kan veremedim.
14. Gün 647 çıktı.
Sizce sonuçlar nasıl 14. Gün artışı öncekilere göre biraz daha düşük, buna yakın değerler gören var mı sonuçlarımı yorumlar mısınız?

Kimyasal olduğunu nasıl biliyorsunuz? Ben de tüp bebek yaptırdım betahcg 9 çıktı. Bu kimyasal mı?

Artış az gözüküyor diğer günlere göre ama değerleriniz yüksek en doğru yorumu doktorunuz yapar bence. aynı yerde mi yaptırdınız testinizi o da önemli bir etken

Çok pardon şu an alıntıyı okurken fatk ettim yanlış yazmışım. 10. Gün kan veremedim yıl başı akşamı olduğu için.
Evet tüm testleri aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım.
12. Gün 647 çıkmıştı yukarıda 14. Gün yazmışım.
14. Gün 1260 civarı çıktı.
16. Gün merkeze kontrole gittim gününe göre kan değerlerimin biraz düşük çıktığı söyledi doktorum. Vajinal ultrasonda bir tane kese gördük. Kesenin içinde bebek, yolk kesesi, kalp atışı filan görmek için biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi doktor.

İnşallah bebeğinizin kalp atışını duyabilirsiniz benim değerim en fazla 22 ye çıktı doktorum kimyasal olarak yorumladı sizin değerleriniz de yüksek kese de mevcut inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Durumu Sebepsiz infelite olan arkadaşlar, bir sonraki denemenizde prolaktin hormonunuzu minimuma kadar düşürün, sıfırlara birlere kadar düşürerek deneyin. Özellikle yumurta büyütme işleminden önceki ay bunu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…