- 10 Kasım 2022
- 32
- 4
- 6
- 29
Bana kullan dedi ama hiç umudum yok tabi ilk deneme çok üzüldüm peki doktor kimyasal olmasını açıkladımı benim embriyo orta iyiydi ama işte ne yapacağım başka da yok donmuş tekti birazdan son testimi vericem11. Gün 33, 14. Gün 27 çıkmıştı doktor ilaçları bıraktırmıştı 3. Testi görmeden beta yükselmediği içinkimyasal olmuştu.
Evet en son 0.950 de bakmayı bıraktık suan regli olmayı bekliyorumMerhaba benimde ilk denemem 10. Gün 36.2 12.gün 19.2 ye düştü beta yarın da bakacak ama muhtemelen değer sıfırlanmıştır benimde sanırım kimyasal oldu değil misizin değerler böylemiydi acaba ?
Benimde şubat ortasına denk gelecek muhtemelen 2. Transfer ama bu şekilde olumlu sonuç alan kimse yok mu acaba en azından umut olur bize deBenim de ilk denemem kimyasal oldu, ocak sonu 2. Transfer için gitmeyi düşünüyorum umarım bu sefer sağlıkla ilerler. Farklı bir yol izlicek mi doktor bilmiyorum daha görüşmedik, fikri olan arkadaşlar yazarsa güzel olur
İnşallah olumlu sonuç alırsınızBenim de bu ay boş gebelik oldu şuradaki transferi bekliyorum önce düşük yapmak için regli olacağım inşallah 2. Deneme de sağlıklı olur
Bende bekleyeceğim sanırım nasip bakalım inşallah sonraki süreçlerimiz olumlu ve güzel geçer hepimiz içinEvet en son 0.950 de bakmayı bıraktık suan regli olmayı bekliyorum
İnşallahBende bekleyeceğim sanırım nasip bakalım inşallah sonraki süreçlerimiz olumlu ve güzel geçer hepimiz için
BirdeEvet en son 0.950 de bakmayı bıraktık suan regli olmayı bekliyorum
birde sana bişey soracağım canım progesteron fitili mi kullandın göbekten iğne mi ben hocaya söyledim fitil işe yaramamış olabilir iğne kullanalım dedi sen ne kullandın merak ettimEvet en son 0.950 de bakmayı bıraktık suan regli olmayı bekliyorum
Direk negatif olsa daha çok üzülürdüm hamile kalamıyorum derdim ve diğer transferde daha umutsuz olurdum, açıkçası buna bile şükür ettim. İnşallah diğer transferde güzel haberler alırız. Bana kimyasal falan demedi bebek tutunmuş ama sağlıklı büyümemiş dedi 27 yi gördükten sonra ilaçları bıraktırdı 4 gün sonra da regl oldum. Pıhtılaşma testi yaptırabiliriz dedi doktor başka bi şey önermedi bilmiyorum gittiğimde farklı bir yol izler miyiz. Sanırım siz baştan başlıcaksınız embriyo için Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenlerBana kullan dedi ama hiç umudum yok tabi ilk deneme çok üzüldüm peki doktor kimyasal olmasını açıkladımı benim embriyo orta iyiydi ama işte ne yapacağım başka da yok donmuş tekti birazdan son testimi vericem( 10 günde olsa gebelik oldu o bile mutlu etmişti hiç yaşamadığım duygu.. Allah büyüktür bizimde içimizde çiçekler açsın
Evet bende buna şükür dedim doktor da bana genetik test pgt veya pıhtılaşma testini söyledi baba ilk büyütme de pcos olduğum için düşük hormon uyguladı bu defa söylicem uygun dozu ve progesteron iğne istiyorum dedim en etkilisi fitil bende hiç işe yaramadı doktor da olabilir dedi d vitamini ve ekstra vitaminler istedim sağlıklı yumurta ve sperm için bakalım hiç değilse donmuş embriyom olsa daha iyiydi ama nasipDirek negatif olsa daha çok üzülürdüm hamile kalamıyorum derdim ve diğer transferde daha umutsuz olurdum, açıkçası buna bile şükür ettim. İnşallah diğer transferde güzel haberler alırız. Bana kimyasal falan demedi bebek tutunmuş ama sağlıklı büyümemiş dedi 27 yi gördükten sonra ilaçları bıraktırdı 4 gün sonra da regl oldum. Pıhtılaşma testi yaptırabiliriz dedi doktor başka bi şey önermedi bilmiyorum gittiğimde farklı bir yol izler miyiz. Sanırım siz baştan başlıcaksınız embriyo için Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenler
Hem fitil kullandım hem sabah akşam göbekten iğne 5 günde birde kalçadan iğne yaptırdımBirde
birde sana bişey soracağım canım progesteron fitili mi kullandın göbekten iğne mi ben hocaya söyledim fitil işe yaramamış olabilir iğne kullanalım dedi sen ne kullandın merak ettim
Anladım canım çok teşekkür ederim bende iğne yaptırcam progesteron da çok önemli bütün olasılıkları düşünüyorum işte sonrakine tedbiren nasip olursaHem fitil kullandım hem sabah akşam göbekten iğne 5 günde birde kalçadan iğne yaptırdım
Benim pıhtılaşma testi de yapılmıştı progesteronu da transfer hazırlığının ilk gününden itibaren kullanımıştım aklıma tek gelen sağlıksız embriyo olması kalitesi iyi olsa da olabiliyormuş sanırım. Umarım geriye kalan embriyolarımızda böyle sorun yaşamayız. Transferden sonra yazarsanız çok sevinirim süreciAnladım canım çok teşekkür ederim bende iğne yaptırcam progesteron da çok önemli bütün olasılıkları düşünüyorum işte sonrakine tedbiren nasip olursa
Benim pıhtılaşma testi yapılmadı ama tek embriyo ve şanstı kalitesi 3bc belki dediğiniz gibidir sağlıklı olan zaten devam ederdi haklısınız sonuçta pozitif olmuştu ben şimdi tek embriyo olduğu için tekrar sıfırdan başlayacağım süreçlerimi paylaşırım inşallah senin embriyo kalitesi neydi canımBenim pıhtılaşma testi de yapılmıştı progesteronu da transfer hazırlığının ilk gününden itibaren kullanımıştım aklıma tek gelen sağlıksız embriyo olması kalitesi iyi olsa da olabiliyormuş sanırım. Umarım geriye kalan embriyolarımızda böyle sorun yaşamayız. Transferden sonra yazarsanız çok sevinirim süreci
Embriyo kalitesi 5aa demişti embriyog tekrardan olması çok daha yorucu olsa da bu döngüde sağlıklı embriyolar elde edilir umarım. Aynı döngüde elde edildiği için ben biraz endişeliyim aynı sorunu yaşar mıyım diyeBenim pıhtılaşma testi yapılmadı ama tek embriyo ve şanstı kalitesi 3bc belki dediğiniz gibidir sağlıklı olan zaten devam ederdi haklısınız sonuçta pozitif olmuştu ben şimdi tek embriyo olduğu için tekrar sıfırdan başlayacağım süreçlerimi paylaşırım inşallah senin embriyo kalitesi neydi canım
Maşallah kalitesi gayet güzel ama hepsinin gelişimi farklıdır bence içinizi ferah tutun diliyorum sıkı sıkı size tutunur ve herşey çok güzel olurEmbriyo kalitesi 5aa demişti embriyog tekrardan olması çok daha yorucu olsa da bu döngüde sağlıklı embriyolar elde edilir umarım. Aynı döngüde elde edildiği için ben biraz endişeliyim aynı sorunu yaşar mıyım diye
Umarım sizin de olumlu sonuçlanır bebeklerimizi alırız kucağımızaMaşallah kalitesi gayet güzel ama hepsinin gelişimi farklıdır bence içinizi ferah tutun diliyorum sıkı sıkı size tutunur ve herşey çok güzel olur
Kimyasal gebelik kac günde anlaşılıyorMerhaba benimde ilk denemem 10. Gün 36.2 12.gün 19.2 ye düştü beta yarın da bakacak ama muhtemelen değer sıfırlanmıştır benimde sanırım kimyasal oldu değil misizin değerler böylemiydi acaba ?
Ben 10. Gün test vermiştimKimyasal gebelik kac günde anlaşılıyor
10. Gün verdim sonra 2 gün sonra artışı 2 kat olmalı değer düşüyorsa kimyasal oluyor bunun için sabırla beklemek lazım şuan transfer olduysanız evham yapmayın herkesim hikayesi bambaşka sonuç için bekliyorsanız hayırla sonuçlanır inşallahKimyasal gebelik kac günde anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?