- Konu Sahibi yagmurbabuz
Canım konya novafertilde benBanu sen nerede yaptirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım konya novafertilde benBanu sen nerede yaptirdin
28 martta transferim oldu bugün 5.inci günüm. 11 nisanda kan testim var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah2023 Mart ayı tüp bebek transferi olanlar buraya neler yaptınız,yapıyorsunuz?
Merhaba ben de adanadayım. Kışla başkentte tedavi oluyorum. İlk denemem negatif oldu. Acıbadem in ücreti hakkında fikir verebilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada. Mutlu haberler umut oluyor.Adana acıbadem çok memnunum.
Merhaba ben de adanadayim Volkan hoca mı yaptı ve tahminen ne kadar ücret ödediniz bana anltabilitmisiniz ben balcali da olacaktım raporum vsr ama depremden dolayı şuan da tedavi olamıyorumAdana acıbadem çok memnunum.
Yani benim hsg filmim 3 kez çekildi benim herseyim huzur muayene olup tüp bebege başlayacağım ilaçlara bu fiyat bu ay da geçerli değil mi gene çok değil gibi devlette olabilseydim yarı fiyatına olacaktı ama kısmet deprem olduYani canım baya masraf oluyor açıkçası ben yola çıkarken sadece ilaç ve merkeze ödeme diye düşünmüştüm iş öyle degilmis hastaneye 18bin verdik ilaçlar 10 bin civari ilk aşamada sonra benim embiriyolar donduruldu ona 5 bin verdim ayriyeten akıllı teknolojiyle embiriyo ayıklama seçimi yaptirttik oda 3 bin sonra transfer zamanı tekrar ilaç kullanıyorsun transferden sonra ilaçlar iğneler yani şöyle soyliyim bende pıhtılaşma yok ama doktor garanti olsun diye kan sulandirici verdi 10 günluk iğne sadece 1000 TL felan birde ben başka şehirden gidiyorum yol gidiş geliş 50 55 bini net buluyor
Merhaba. Volkan hoca acıbademde mi acaba?Merhaba ben de adanadayim Volkan hoca mı yaptı ve tahminen ne kadar ücret ödediniz bana anltabilitmisiniz ben balcali da olacaktım raporum vsr ama depremden dolayı şuan da tedavi olamıyorum
Evet acıbadem de muhteşem Dr.bugün kese kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda darısı isteyen herkese olsunMerhaba. Volkan hoca acıbademde mi acaba?
Evet volkan Noyan yaptı adana acıbadem paket fiyatı şuan 32 bin ilaçlar hariç yine de siz arayıp bilgi alabilirsiniz.çünkü ilaçlar yaş ve kişiye göre değişiyor..Merhaba ben de adanadayim Volkan hoca mı yaptı ve tahminen ne kadar ücret ödediniz bana anltabilitmisiniz ben balcali da olacaktım raporum vsr ama depremden dolayı şuan da tedavi olamıyorum
Çok teşekkürler darısı isteyen herkese olsun adana acıbadem paket fiyatı 32 bin ilaçlar hariç yinede arayıp bilgi alabilirsiniz biz çok memnun kaldık.volkan hocam çok başarılı alanında..Merhaba ben de adanadayım. Kışla başkentte tedavi oluyorum. İlk denemem negatif oldu. Acıbadem in ücreti hakkında fikir verebilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada. Mutlu haberler umut oluyor.
Hayır canım bu aralık ayı için geçerli fiyat bana Ocak sonunda fiyat tamamrn değişiyor dediler yeni seene yeni fiyatlsr malesefYani benim hsg filmim 3 kez çekildi benim herseyim huzur muayene olup tüp bebege başlayacağım ilaçlara bu fiyat bu ay da geçerli değil mi gene çok değil gibi devlette olabilseydim yarı fiyatına olacaktı ama kısmet deprem oldu
Baya değişmiştir şuan hayırlısı yaHayır canım bu aralık ayı için geçerli fiyat bana Ocak sonunda fiyat tamamrn değişiyor dediler yeni seene yeni fiyatlsr malesef
Biz İstanbul'da Unimed Center de tedavi olduk. Eşim azospermiydi Dr. Emre Bakırcıoğlu eşimin operasyonunu gerçekleştirdi. Benim opum transferi Dr. Süleyman Tosun yaptı. İki doktorumuzdan da Allah razı olsun. Gidecekler varsa gönül rahatlığıyla gidebilir. İki doktor da o kadar nayif o kadar duyarlılar. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Aralık sonu gittik opu oldum eşim de operasyon geçirdi. Sonra yerimize döndük uzak olduğu için ilk adetimde gitmedik Şubat 25 te transfer oldum. Şuan hamileyim 8 haftadan gün alıyoruzKızlar hayırlı olsun şimdiden. Nerede tüp bebek yaptırdınız memnun musunuz? Öncesinde tedaviniz kaç ay sürdü neler yaptınız
Allah razı olsun en kısa zamanda bu sevinci sana tattirsın Rabbim. Öncelikle kasık ve karın ağrım çoktu. Biraz kalkıp yürüyünce belim çok ağrıyordu. 7 gün dayanamayıp test yaptırdım bir tanesi silik çıktı sonraki günlerde dayanamayıp yaptırdım sonra hastanede pozitif sonucunu aldık şükürKizlar selam
Pozitif alan arkadaslarima hayirla kucaklarini almayi nasip etsin Allahim
Sorum su olucak
Ne gibi belirtiler yasadiniz bu surecte?
Benim okdr degisti ki.. umutsuzluk agir basiyor..
smdide regl olucak gbi karnim agriyo..
Masallah Rabbim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallahAllah razı olsun en kısa zamanda bu sevinci sana tattirsın Rabbim. Öncelikle kasık ve karın ağrım çoktu. Biraz kalkıp yürüyünce belim çok ağrıyordu. 7 gün dayanamayıp test yaptırdım bir tanesi silik çıktı sonraki günlerde dayanamayıp yaptırdım sonra hastanede pozitif sonucunu aldık şükür
Herşeyden önce umutsuzlanma şöyle düşündüm hep eğer nasibi varsa her şekil tutunacak. Ben doğru düzgün yatmadım. Hergun yarım saat tosbağa gibi de olsa yürüdüm. İki buçuk litre su içtim hep. Hala devam ediyorum. Doktorum kan akışı için sürekli uzanmak da iyi değil demişti. İlaçlarını zamanında kullan. Ağır kaldırma ben kaç kere kaldırdım bişey olmaz diye böyle 5 litrelik sütler falan yukarilara uzanmalar sonra bir gün baktım hafif kanama olmus çok korktum sonrası bebeklerimizin kalp atışına kadar dört buçuk attım vicdan azabıyla artık daha dikkatliyim bunun vicdan azabı çok büyükMasallah Rabbim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallah
Aynen canım iki katı olmuştur galibaBaya değişmiştir şuan hayırlısı ya
Teşekkür ediyorum. İkinci seçenek olsun. İnşallah gerek kalmaz ama.Çok teşekkürler darısı isteyen herkese olsun adana acıbadem paket fiyatı 32 bin ilaçlar hariç yinede arayıp bilgi alabilirsiniz biz çok memnun kaldık.volkan hocam çok başarılı alanında..
Canım çok tebrik ederim. Benim eşimde azospermiydi sonra tek tük çıkış oldu onlarla tüp bebek denedik. Embriyoların gelişimini bekliyoruz. Senden kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı 5.güne ulaştıBiz İstanbul'da Unimed Center de tedavi olduk. Eşim azospermiydi Dr. Emre Bakırcıoğlu eşimin operasyonunu gerçekleştirdi. Benim opum transferi Dr. Süleyman Tosun yaptı. İki doktorumuzdan da Allah razı olsun. Gidecekler varsa gönül rahatlığıyla gidebilir. İki doktor da o kadar nayif o kadar duyarlılar. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Aralık sonu gittik opu oldum eşim de operasyon geçirdi. Sonra yerimize döndük uzak olduğu için ilk adetimde gitmedik Şubat 25 te transfer oldum. Şuan hamileyim 8 haftadan gün alıyoruz
Herhangi bir operasyon geçirmedi mi eşin. Bizim öyleydi doktor operasyonu önerdi daha olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum dedi. Ama seçimi bize bıraktı biz ona uyduk. Operasyon sonrası 40 tan fazla canlı sperm elde edildi. Benden de 8 yumurta toplandı diğerleri yeteri kadar gelismemisti. Diğerleri çatlamadan topladılar. 5 tanesi iyi gelişim gösterdi onları dondurduk bir buçuk ay sonrası transfer oldum. Ama doktorlarım benim içimi çok rahatlattı iki embriyo çok güçlü onları transfer edeceğiz dediler. Çok şükür iki ayi bitirdik ikizlerime hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin bu bekleyişler çok zor.Canım çok tebrik ederim. Benim eşimde azospermiydi sonra tek tük çıkış oldu onlarla tüp bebek denedik. Embriyoların gelişimini bekliyoruz. Senden kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı 5.güne ulaştı