İlk tüp bebek denemesi hamile kalanlar.

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
İlk tüp bebek denemesinde hamile kaldınızmı ? Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Beslenme de nelere dikkat ettiniz ? Kaçıncı gün transfer gerçekleşti ? Doktorunuz ? Hangi hastane ? vs vs merak eden herkese cevap olsun yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Evet canım ben ilk denemede kızıma hamile kalmıştım özel hiç birşey yapmadım 5.gün iki tane transfer olmuştu kızıma kavuştum normal hayatıma devam ettim canım ne istediyse onu yedim kızım şimdi 9 yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ne kadar güzel.. Rabbim uzun ömürler versin Kaç yumurtanız olmuştu ? Ve embriyolarınız dondurulmuşmuydu ?

İlk denemem negatif sonuç aldım kimyasal gebelik oldu Ağustos’un birinde tekrar yapmak için Ekim’i beliyoruz rabbim herkese nasip etsin

Nasip 2.sine olur inşallah Allah büyüktür rabbim en kısa zamanda meleğinize kavuştursun..Kimyasal gebelik ne oluyor ?

Ayyy gerçekten çok sevindim sizin adınıza mucize gibi ne güzel Allah isteyen herkese sizin mucizenizden nasip eder inşAllah

Adana başkent hastanesi bulent haydardedeoglu ilk deneme pozitif

Akdeniz diyeti uyguladim. Transfer sonrasi ananas havuç suyu ve kabak cekirdegi yedim hergün.

Diyarbakır bahçeci zeki akkum ilk denemem 24 yumurta 18 ilelrdi 2 tanecik kaldı şuan birisi karnımda oğluşum çok şükür. Ananas kabak çekirdeği ceviz bal fındık kavrulmamis balık haftada et ve vitaminler bjnlar çok inandım gerçekten işe yarıyor. Tabiki en başta rabbime güvendim hayırlıca olacak diyr 6. Gun emriyosu ya bebegımiz ınslalah herkese nasip olur

İlk deneme hamile kaldım istanbul kadıköy medicana hast Yasemin Çekmez 9 yumurta 7 si olgun 5.güne 5 tane gitti 1 transfer geri kalan 4 tane donduruldu transfer sonrası ananas kabak cekırdeği dut kurusu yedim havuç suyu içtim guzel duzenli beslendim çok şükür nasip oldu önce inan rabbime guven hayırlı sonuclarla inşallah

Ben de ilk denemede hamile kalanlardanım. Acıbadem Kayseri hastanesinde Çağlar Yazıcıoğlu ile tedavi olduk. 30 yumurtam toplanmıştı, 25’i iyi durumdaydı. 13 tanesi 5. gün donduruldu. Çift embriyo transferi oldum. 11 tanesi bekliyor hastanede İkizlerime hamileyim.

Bol bol dua edin ve yürekten isteyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Çok sevindim sizin adınıza Havuç suyu ananas ve kabak çekirdeğini çok duydum vitamin takviyesi aldınız mı omega 3 gibi

Çok sevindim Allah herkese nasip etsin beslenmek çok önemli olduğunu söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…