• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek denemesi başarısız olan arkadaşlar 2. için birbirimize destek olalım

gkcslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
49
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz olumsuzlukla sonuçlandı. o kadar üzüldüm ki ama kısmet değilmiş dedim çünkü başka hiç birşey gelmior elimden yeni toparladım kendimi. şimdi 2. deneme için zaman bekliyorum dokrorum en az 3 ay beklememiz gerektiğini söledi allahım nasıl geçecek bu üç ay hiç bilemiorum. sizinde ilk denemesi başarısız 2. denemede olumlu sonuç alanlar neler yaşadınız neler yaptınız sizleri dinlemek istiyorum destek olalım birbirimize bana moral lazım inanmak istiyorum 2.de başarılı sonuç alacağıma:97:

canım ilk olarak negatif sonucun için geçmiş olsun diliyorum. Bende 2. denememd oğluma kavuştum. Bizim problemimiz açıklanamayan infertiliteydi. İlk tüp tedavimde 16 yumurta toplandı.9 tanesi döllendi hepside kaliteydi 4 adet embriyoyu ilk tedavimde yerleştirdiler.Ama malesef negatifti gün ablamlara sonucu almaya gittiğimde yıkılmıştım. Ama 5 adet dondurulmuşlarım vardı. Belki onlarla olur diye düşünmeden edemedim. Ama Dr. döndurulmuş emb. tazeler kadar kaliteli olmaz dedi çözüldükten sonra çok ümitlenme dedi. 1 ay sonra dondurulmuşlarla denedik. Kalite aynı taze kalitesindeydi. Hiç umut etmiyordum tutar diye o ay çok rahattım hiç kasmadım. Ve 9.gün idrar testi yaptığımda gözlerime inanamadım. Evet hamileydimmmmmmm. inanamıyordum ama gerçekti. Zor bir hamileleik geçirdim. İlk 3 ayda 6 kg verdim. toplam 12kg aldım şuan güzeller güzeli yakışıklı mı yakışıklı 6 aylık oğlum var. Umarım seni biraz rahatlatmışımdır. Sana tavsiyem rahat ol. Ben öyle yaptm. Rabbim tez zamanda isteyen herkezin kucağını doldursun. Sanada bol şans......

canım ilk olarak negatif sonucun için geçmiş olsun diliyorum. Bende 2. denememd oğluma kavuştum. Bizim problemimiz açıklanamayan infertiliteydi. İlk tüp tedavimde 16 yumurta toplandı.9 tanesi döllendi hepside kaliteydi 4 adet embriyoyu ilk tedavimde yerleştirdiler.Ama malesef negatifti gün ablamlara sonucu almaya gittiğimde yıkılmıştım. Ama 5 adet dondurulmuşlarım vardı. Belki onlarla olur diye düşünmeden edemedim. Ama Dr. döndurulmuş emb. tazeler kadar kaliteli olmaz dedi çözüldükten sonra çok ümitlenme dedi. 1 ay sonra dondurulmuşlarla denedik. Kalite aynı taze kalitesindeydi. Hiç umut etmiyordum tutar diye o ay çok rahattım hiç kasmadım. Ve 9.gün idrar testi yaptığımda gözlerime inanamadım. Evet hamileydimmmmmmm. inanamıyordum ama gerçekti. Zor bir hamileleik geçirdim. İlk 3 ayda 6 kg verdim. toplam 12kg aldım şuan güzeller güzeli yakışıklı mı yakışıklı 6 aylık oğlum var. Umarım seni biraz rahatlatmışımdır. Sana tavsiyem rahat ol. Ben öyle yaptm. Rabbim tez zamanda isteyen herkezin kucağını doldursun. Sanada bol şans......

teşekkür ederim canım cevabın için rahat olmaya gayret edicem ama beni sabırsızlaştıran bu bekleme zamanı senin 2. denemenin pozitif sonuç olmasına çok sevindim rabbim oğluşunu sana bağışlasın bende inş. 2.de senin gibi pozitif sonuç alırım. bizde de dondurulmuş sprem var emb. kalitesi düşük oluo die dondurmadı doktorlar. inş. çözüldüklerinde bi problem olmaz rabbim hep senin yanında olmuş inş. benimde hep yanımda olur. sen 2. denemeni ne zaman yaptırmıştın yani kaç ay sonra??

Merhaba arkadasim, bende bu ay ilk tup bebek denememi yaptim, 9. gun kanamam oldu ve husranla sonuclandi. cok uzuldum, cok agladim, ama yapacak birsey yok yeni yeni kendime geliyorum.
ustelik 38 yasindayim fazla zamanimda yok gec evlendim ama hic aklima gelmezdi birgun cocugumun olmayacagi... Allahim hepimize yardimci olsun caresiz kalmak cok zor ...
Bende 3 ay bekleyip tekrar deniyecegim Allahin izniyle ve yardimiyla.
Allahim tum bekleyenlere ve bize bir an once meleklerimizi gondersin...:

:41:
merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememiz olumsuzlukla sonuçlandı. o kadar üzüldüm ki ama kısmet değilmiş dedim çünkü başka hiç birşey gelmior elimden yeni toparladım kendimi. şimdi 2. deneme için zaman bekliyorum dokrorum en az 3 ay beklememiz gerektiğini söledi allahım nasıl geçecek bu üç ay hiç bilemiorum. sizinde ilk denemesi başarısız 2. denemede olumlu sonuç alanlar neler yaşadınız neler yaptınız sizleri dinlemek istiyorum destek olalım birbirimize bana moral lazım inanmak istiyorum 2.de başarılı sonuç alacağıma:97:

meraba canım benim de ilk denemem hüsran oldu doktorum 1 ay sonra dondurulmuşladan deneyelim dedi umarım bu sefer olur

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım hepimiz bebişleri kucağımıza alırız emeklerimiz boşa gitmez

Merhaba arkadasim, bende bu ay ilk tup bebek denememi yaptim, 9. gun kanamam oldu ve husranla sonuclandi. cok uzuldum, cok agladim, ama yapacak birsey yok yeni yeni kendime geliyorum.
ustelik 38 yasindayim fazla zamanimda yok gec evlendim ama hic aklima gelmezdi birgun cocugumun olmayacagi... Allahim hepimize yardimci olsun caresiz kalmak cok zor ...
Bende 3 ay bekleyip tekrar deniyecegim Allahin izniyle ve yardimiyla.
Allahim tum bekleyenlere ve bize bir an once meleklerimizi gondersin...:

inş. bütün bekleyenlere nasip eder rabbim bebişlerimizi...

:41:

meraba canım benim de ilk denemem hüsran oldu doktorum 1 ay sonra dondurulmuşladan deneyelim dedi umarım bu sefer olur

inş. olur canım yaa ama bak sen daha kısmetlisin 3 ay beklemiyeceksin en azından inş. en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alırız..

Merhaba arkadaslar dileklerinize aynen katiliyorum.Ben beklemek zorundayim cunku yumurtalarim az dondulurmus yumurtam yok vucutumun hormonlari atmasi gerekiyor birde adetlerimin duzene girmesi tabi yas faktorude var her gecen gun alehime. yasinizi bilmiyorum ama siz bana gore daha sanslisiniz en azindan dondurulmus yumurtalariniz var...hepimize bol sans diliyorum...

teşekkür ederim canım cevabın için rahat olmaya gayret edicem ama beni sabırsızlaştıran bu bekleme zamanı senin 2. Denemenin pozitif sonuç olmasına çok sevindim rabbim oğluşunu sana bağışlasın bende inş. 2.de senin gibi pozitif sonuç alırım. Bizde de dondurulmuş sprem var emb. Kalitesi düşük oluo die dondurmadı doktorlar. Inş. çözüldüklerinde bi problem olmaz rabbim hep senin yanında olmuş inş. Benimde hep yanımda olur. Sen 2. Denemeni ne zaman yaptırmıştın yani kaç ay sonra??

iyi dileklerin için teşkkürler. Ben 2.denemeye dondurulmuşlarla negatif sonuçtan bir ay sonra başaldım....umarım sen ve senin gibi bekleyen tüm anne adayalrı pozitif sonuç alırlar.

bize umut oldun sagol tecrubelerini yazdigin icin.umarim bizde birgun, birilerine umut oluruz ve ikinci denemede bizde saglikli hayirli bebisimizi kucagimiza aliriz... ve buradan sizlerle paylasiriz...

Merhaba arkadaslar dileklerinize aynen katiliyorum.Ben beklemek zorundayim cunku yumurtalarim az dondulurmus yumurtam yok vucutumun hormonlari atmasi gerekiyor birde adetlerimin duzene girmesi tabi yas faktorude var her gecen gun alehime. yasinizi bilmiyorum ama siz bana gore daha sanslisiniz en azindan dondurulmus yumurtalariniz var...hepimize bol sans diliyorum...

merhaba sabirkiliç;
bende senin gibi bekleyenlerdenim yaşım 26 ama bizim doktorumuz yumurta dondurmadığı için beklememe neden oldu. dondurulmuş yumurtanın tekrar çözüldüğünde kalitesi düşüomuş o nedenle dondurulmamış. napalım bekliycez allahım inş. bizede nasip eder.. herkese bol şans ve bekleyenlere de sabırlar diliorum...

Selam gkcslm canim ben ingilterede yasiyorum, biliyormusun bilmiyorum ilk tup bebek tedavisini bunlar bulmus.burada dondurulmus yumurta olsa bile 3 ay vucutu dinlendiriyorlar.bunlara gore vucutun aldigi hormonlari atmasi gerekiyor, dogrulugu tartisilir tabi ama guvenmekten baska sansim yok...
Ben hep soyle dua ediyorum, Allahim cocugu olmayan herkese cocuk ver sonrada bana.
Gene ayni duayi ediyorum cocuk ozlemi ceken tum kadinlarin Allahim kucagini doldursun sonrada benim.Birbirimizde dualarimizi esirgemiyelim, umarim bir an once hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz...
Hepinize saygilar sevgiler...

bende ilk denememde malesef negatif soncu alıp ikincisinde yüzü gülenledenim çok şükür 4 aylık hamileyim.ikinci tedavimde hiç umudum yoktu ilki tutmadı diye çok korkuyodum idrarda gördüm ikinci çizgiyiinanamadım allah herkese tatttırsın inşallh..zaten duymuştum genelde ikinciler tutuyomuş

iyi geceler kızlar,beni de aranıza alır mısınız? Hikayemi kısaca anlatayım.27 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle hiç korunmamamıza rağmen hiç gebe kalamadım.1 yıldır tedavi sürecindeyim.Eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de kan pıhtılaşması.6 ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptırdık,sonuç malesef negatif.sonra yeniden tahliller,testler,histeresopi vs.Şimdi galiba yaza kadar beklemedeyim.Ama inanın geceleri ağlamadan yatağa girmediğim bir gece yok.Arkadaşlarımın çoğu ya hamile yada küçük bebekleri var.Artık kimseyle görüşmek bile istemiyorum; herkes bebeğiden bahsedip onunla ilgilenirken ben tabiri caizse sap gibi sağa sola bakınıyorum:14: Damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı kadınlar kulübüne takıldıkça yalnız olmadığımı hissediyorum.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz:49:

iyi geceler kızlar,beni de aranıza alır mısınız? Hikayemi kısaca anlatayım.27 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle hiç korunmamamıza rağmen hiç gebe kalamadım.1 yıldır tedavi sürecindeyim.Eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de kan pıhtılaşması.6 ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptırdık,sonuç malesef negatif.sonra yeniden tahliller,testler,histeresopi vs.Şimdi galiba yaza kadar beklemedeyim.Ama inanın geceleri ağlamadan yatağa girmediğim bir gece yok.Arkadaşlarımın çoğu ya hamile yada küçük bebekleri var.Artık kimseyle görüşmek bile istemiyorum; herkes bebeğiden bahsedip onunla ilgilenirken ben tabiri caizse sap gibi sağa sola bakınıyorum:14: Damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı kadınlar kulübüne takıldıkça yalnız olmadığımı hissediyorum.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz:49:

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun RABBİM tez zamanda umuduna :49: kavuştursun.
hikayeni okurken bişey dikkatimi çekti kan pıhtılaşmasını nasıl farkettin?
bi belirtisi varmı?
bide normal yaşamda kişiye problem oluşturan bi hastalıkmı?
bu testi tekrarlayan düşükler olmadığı sürece sigorta karşılamıyor ve maliyetli testlermiş doğrumu?
çok soru sordum sanırım kusura bakma ben 12 haftalık bebeğimi 10 haftada gelişimini durdurup kalbi durduğu için kaybettim anemi boyutunda kansızlık sorunum var bendede kan pıhtılaşması olabiliceğinden şüpeleniyorum bukadar soru sormamın nedenide bu sebeple ikinci kez aynı sıkıntıları yaşamamak adına burdaki tecrübelerden faydalanıp önlemimi almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim.

Back