Belki bizde de dna hasarı olduğu için ilerleyemiyordur. Morfoloji 1 bizim o da var. Belki de ondandır. Doktora 2.deneme öncesi dna hasarına bakalım demiştik o gerek yok demişti. Ama yine olmazsa baktirmadan baslamayacagimBenim esim de varikosel ameliyati oldu benden 35 yumurta toplandi 11 tanesi 5. gune gitti. Ben varikosel hastaligi olunca sperm dna hasari orani daha yuksek oluyor diye okumustum ama ilerleyisteki skintiyi duymamistim
Biz o hatayı yaptık bir defaBelki bizde de dna hasarı olduğu için ilerleyemiyordur. Morfoloji 1 bizim o da var. Belki de ondandır. Doktora 2.deneme öncesi dna hasarına bakalım demiştik o gerek yok demişti. Ama yine olmazsa baktirmadan baslamayacagim
Nasıl oldu sürecinizBiz o hatayı yaptık bir defa
Sperm DNA hasarı yüzünden tüp Bebek başarısız olduNasıl oldu süreciniz
Dna hasarı nasıl tedavi ediliyor? Tedavisi var mı ya da hiç arastirmadimben bir de onu stres yapmayayım diye. Doktor ne öneriyor şu an sizeSperm DNA hasarı yüzünden tüp Bebek başarısız oldu
Tedavisi mevcut şuan tedavi görüyoruzDna hasarı nasıl tedavi ediliyor? Tedavisi var mı ya da hiç arastirmadimben bir de onu stres yapmayayım diye. Doktor ne öneriyor şu an size
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur, evladınıza kavusursunuzTedavisi mevcut şuan tedavi görüyoruz
Teşekkürler cümlemize inşallahİnşallah gönlünüzdeki gibi olur, evladınıza kavusursunuz
Merhaba bnm eşimde de tane ile sperm çıkışı var ama çıkanlar bozuk olduğu için tese öneriyorlar. Siz oldunuz mu teseBizim doktor embriyoların ilerleyemeyisini sperme bağlıyor. Bu da olmazsa tese ile alcaz spermleri demişti de o da korkutuyor beni, sperm çıkışı varken nasil olacak gerçekten gerekli mi acaba diyr
Merhaba nasıl bir tedavi uygulanıyor acaba?Tedavisi mevcut şuan tedavi görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?