- Konu Sahibi soundoffreedom
-
Canım nerde yaptiriyorsun özelde mi ? Devletteyse yapmıyorlar.Arkadaşlar merhabalar. yaşım 29 . bu ay ilk kez transfer olucam doktor ile doğal siklus olarak anlaştık . 1+1+2+2 olmak üzere 4 tüp embriyom var. doktoruma ilk transferi 2 embriyo istediğimi söyledim ama ilk transferde yasal olarak 1 tane yapabileceklerini söyledi tutmazsa 2.de konuşuruz 2 transferi dedi. Ama burada okuduğum kadarıyla ilk trasferde 35 yaş altı olup 2 embriyo transfer yapanlar var. bu yasal süreci nasıl aştınız veya doktorunuz neden 2 transfer yaptıgını söyledi mi. Teşekkürler şimdiden.
Erdem hastanesinde yaptırıyorum. Özel de.Canım nerde yaptiriyorsun özelde mi ? Devletteyse yapmıyorlar.
Merhaba, ilk transferde verilen kalitesi neydi acabaBana da ilk transferde 1 tane verdiler canım tutmadı ikinci transferimde 2 tane verildi
5aa ama rahimde çok az Sıvı birikimi vardı doktorum bekleyelim bu başarı şansını düşürür sonraki muayenede geçer basit dedi ben beklemek istemedim transfer ettirdim :)Merhaba, ilk transferde verilen kalitesi neydi acaba
İnşallah bundan sonrası sağlıkla pozitif olur5aa ama rahimde çok az Sıvı birikimi vardı doktorum bekleyelim bu başarı şansını düşürür sonraki muayenede geçer basit dedi ben beklemek istemedim transfer ettirdim :)
AMİN inşallah çok teşekkür ederimİnşallah bundan sonrası sağlıkla pozitif olur
benim bir tane oğlum var 4 yaşında. doğal yollarla oldu. sonrasında eşim testis kanseri oldu bu yuzden sperm dondurmuştuk şimdi o spermlerle 2.çocuk ıstıyoruz. aslında doktorum bunu söyluyor sizin tutma ihtimaliniz çok yuksek embriyolarınızın kalıtesı çok ıyı vs diyor o yuzden 2 embriyo transferine gerek yok diyor. ama ben ilk çocugumdan beri ikiz istiyorum neden bilmiyorum içimden hep öyle geçiyor. o yuzden aslında sordum doktorada .Bence yasal süreç felan yok.
Yapan yapıyor. İkiz doğarsa kimi tutukluyorlar
Ama doktorunuza uyun bence. İkiz gebelikte yüksek riskli gebelik oluyor. Rahminiz daha önce çocuk tasimamis, su an 1 tane taşıyor mu o bile bilinmiyor.
Allah bağışlasın yavrunuzu.benim bir tane oğlum var 4 yaşında. doğal yollarla oldu. sonrasında eşim testis kanseri oldu bu yuzden sperm dondurmuştuk şimdi o spermlerle 2.çocuk ıstıyoruz. aslında doktorum bunu söyluyor sizin tutma ihtimaliniz çok yuksek embriyolarınızın kalıtesı çok ıyı vs diyor o yuzden 2 embriyo transferine gerek yok diyor. ama ben ilk çocugumdan beri ikiz istiyorum neden bilmiyorum içimden hep öyle geçiyor. o yuzden aslında sordum doktorada .
valla bu hastaneler kafasına göre iş yapıyorlar. birazda bizim isteklerimiz doğrultusunda hareket etseler keşke.Allah bağışlasın yavrunuzu.
Eşinize de şifalar diliyorum.
Benim de normal yolla olmuş 1 çocuğum var.
Şimdi yumurta toplama oldu ve dondurma işlemi yaptık. Israrla 1 tane çocuğum var tek transfer edelim dememe rağmen 1-3-2-2 şeklinde dondurmayı uygun gördüler.
İnşallah ilki tutar da, ikiz heyecanı yaşamam diyorum
Sizde sağlıcakla kucaginiza alin
Merhaba benim amh düşük 003 ilk denemede 2 embriyo olussa yaparlar mı acaba ? Keşke yapsalar çünkü deneme şansım olmayabilir. Yaşım da 32Bana da ilk transfer de bir tane edildi. Evet yasal olarak uygun değil. Kriterleri var . Onlara uyuyorsanız zaten yapıyorlar şans artsın diye. Ya ileri yaş ya amh düşüklüğü vs gibi durumlarda yapılır ancak
Canım doktorla alakalı bu. Sen anlat doktoruna ısrar etMerhaba benim amh düşük 003 ilk denemede 2 embriyo olussa yaparlar mı acaba ? Keşke yapsalar çünkü deneme şansım olmayabilir. Yaşım da 32
Doktora çok rahat konuşamıyorum ama eğer o aşamaya gelirsem söyleyeceğim çünkü benim defalarca deneme şansım olmayabilirCanım doktorla alakalı bu. Sen anlat doktoruna ısrar et
Bende iki tane istedim doktor yasal değil dedi yaştan dolayı yaşım küçük muşArkadaşlar merhabalar. yaşım 29 . bu ay ilk kez transfer olucam doktor ile doğal siklus olarak anlaştık . 1+1+2+2 olmak üzere 4 tüp embriyom var. doktoruma ilk transferi 2 embriyo istediğimi söyledim ama ilk transferde yasal olarak 1 tane yapabileceklerini söyledi tutmazsa 2.de konuşuruz 2 transferi dedi. Ama burada okuduğum kadarıyla ilk trasferde 35 yaş altı olup 2 embriyo transfer yapanlar var. bu yasal süreci nasıl aştınız veya doktorunuz neden 2 transfer yaptıgını söyledi mi. Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?