Ilk test pozitif ikinci test negatif? Lütfen Yardım:(

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
42
Arkadaşlar Merhaba
Adet döngüm 30 gün. Bugün 33. Gundeyim. Hala regl olmadım. Dun test yaptım ikinci çizgi silikti. Bugun test yaptım negatif. Pazartesi randevu aldım kan tahlili yaptıracağım ama pazartesiye kadar beklemek zor olacak. Siz böyle bir sey yaşadınız mı? Sonuç ne oldu?

İlk test yanlış olabılır , kimyasal geçiriyor olabılırsınız ..
acilden gidin hemen öğrenin

Kimyasal geçiriyor olabilirsiniz eğer öyleyse kanamanız başlamak üzeredir. Yada ikinci testiniz hcg ml daha fazla istiyor olabilir. İmkanınız varsa acile gidin

Kimyasal geçiriyor olabilirsiniz eğer öyleyse kanamanız başlamak üzeredir. Yada ikinci testiniz hcg ml daha fazla istiyor olabilir. İmkanınız varsa acile gidin
Acilde sonuc hemen cikar mi bekler miyim yine 2-3 saat? Ve her gidenin testini yaparlar mı acilde? Bir gerekçe sunmak gerekir mi?

Devlet hast bilmiyorum ama özele gidersen danışmaya direk gebelik testi yaptırıcam de seni kan almaya yönlendirir hemen. Sonucu da 1-1.5 saate internetten öğrenirsin.Hakkında hayırlısı inşallah

İlk test yanlış olabılır , kimyasal geçiriyor olabılırsınız ..
acilden gidin hemen öğrenin
Yanlış anlamayın ama şu acile gidin acile gidin diyenlere şaşıyorum, şu virüs zamanında, doktorların daha daha önemli vakalarla ilgilenmesi gerekirken acili meşgul etmek sizce doğru mu??

• Beğen
Reactions: H E
Yanlış anlamayın ama şu acile gidin acile gidin diyenlere şaşıyorum, şu virüs zamanında, doktorların daha daha önemli vakalarla ilgilenmesi gerekirken acili meşgul etmek sizce doğru mu??
Özel acillerinde çk büyük yoğunluk olmuyor

Zaten gitmeyeceğim acile o kadar bekledim 1 gun daha bekleyip yarinki randevuma gidip kan testi yaptiracagim

X