Gecen kuzenimin basina geldi.
Cay ikrami yapti. Yanina kek, borek, bogaca, makarna salatasi ve tatli ikram etti.
Guzel heyecanlar bunlar
Yemekten sonra gelecekler demek. Karinlari toktur. Ama yinede birşeyler servis etmelisin. Tatli super olur.
Tabak servisi yap. Tabakta bir tane kurabiye, bir dilim penirli borek, bir dilim de tatli koy. Ben tiremusu yapmistim. Cok da guzel yaparim.
Hazir alma. El emegin olsun. Hazirla kendin. Neyi guzel yapiyorsan ondan ikram et. Kuru kuru bir cay servisi olmaz.
Guzel olur tabi, niye olmasinServis tabagina dolma pohca tatli mercimek koftesi yapip koysakk olmaz mi yemekten sonra gelince dedigin gibi bos bos olmuyoo gercekten
Guzel olur tabi, niye olmasin
Tesekkur ederimm fikrinizz icinn peki kiyafet konusunda fikir verebilirmisiniz
Tanışmaya geldiklerinde ben bilekte siyah pantolon ve Gömlek giymiştim :) Tanışma için yeterli diye düşünüyorum. Istemeye geldiklerinde ise elbise giymiştim :) hayırlı olsun şimdiden :)
Kapaliyimm amaa benn
tanışma için kıyafetini abartma ama özensiz de olma. sevgilinle buluşmalarında gösterdiğin özenin bir tık üstü olsun giyeceğin kıyafet. kapalı olduğun için ne gibi bir öneri verebilirim bilmiyorum. ama belki pantolon üstüne gömlek ve üstüne uzun ceket giyebilirsin . bu tarz giyiniyorsan.
Kapalılarda bilekte pantolon giyiyor yalnız :) üstüne Güzelce bir tunik alırsın uygun bir eşarp oh mis :) isteme de etek Gömlek Tarzı birşey giyebilirsin :)
Siyahh panyolonn fistik yesili tonunda uzun bir gomlekk giymeye karar verdikk arkadasimlaa daha iyii olur dedij pekii ikram konusundaa napimm pohcaa borekk olurmuu
Hayırlı olsun. .
Yemekten sonra geleceklermiş bence aparatif şeyler yapabilirsin :) kurabiye (tatlı-tuzlu) kek gibi.. Sonrasında zaten meyve ikram edersiniz :)
saoll canım
ay vazmıgecsemm ne zor işlermiş bunlar yaa
Bizde 6 yıldır beraberiz
Aileler 2-3 hafta önce tanıştılar
Bize yemeğe geldiler 4-5 çeşit yemek yaptık
Ardından çayın yanına ikramlar yaptık
Çok güzel geçti
zor ama güzel telaşlar :) Vazgeçme ohooo dur hele daha başlangıç bunlar
yaa onlar yemekten sonra gelcekler iste biz daha yeniyiz annem saolsun inadi tutu illa tanistir diye
O yuzden vazmigecsem dedim zaten simdidenn daraldim ben :)))
yaa onlar yemekten sonra gelcekler iste biz daha yeniyiz annem saolsun inadi tutu illa tanistir diye
O yuzden vazmigecsem dedim zaten simdidenn daraldim ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?