• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İLk tanışma

m3lt3m

hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.987
83
113
34
Kocaeli
Ilk tanisma heycanini yasayanlar arasina bende dahil oldum cikmaya baslayali 7 aya yakin bir zaman oldu annem tutturdu tanisalimm cocuklaa diyee o yuzden bu kadar erken tanistirmak zorunda yim sevgilimin ailesi memleketlerinde burda tek yasiyo teyzesi falan var zaten aramizi yapanda kuzeni annem tanisalim diyince bnde soyledim oda kabul etti teyzesi enistesi kendisi ve kuzeniyle beraber bize oturmaya gelcekler ama ben ne giycem ve ikram etcemm kafam corba gibi oldu yemekten sonra oturmaya gelceklerr bana akil verirseniz cok iyi olur

Gecen kuzenimin basina geldi.

Cay ikrami yapti. Yanina kek, borek, bogaca, makarna salatasi ve tatli ikram etti.

Guzel heyecanlar bunlar ;)

Gecen kuzenimin basina geldi.

Cay ikrami yapti. Yanina kek, borek, bogaca, makarna salatasi ve tatli ikram etti.

Guzel heyecanlar bunlar :KK66:

Yemekten sonra gelcekleri icin napicagimi sasirdim yaa amaa ne heycan teyzesini enistesi taniyorum ama evimee ilk defa gelcekler ve cok farkli bir duygu

Yemekten sonra gelecekler demek. Karinlari toktur. Ama yinede birşeyler servis etmelisin. Tatli super olur.

Tabak servisi yap. Tabakta bir tane kurabiye, bir dilim penirli borek, bir dilim de tatli koy. Ben tiremusu yapmistim. Cok da guzel yaparim.

Hazir alma. El emegin olsun. Hazirla kendin. Neyi guzel yapiyorsan ondan ikram et. Kuru kuru bir cay servisi olmaz.

Yemekten sonra gelecekler demek. Karinlari toktur. Ama yinede birşeyler servis etmelisin. Tatli super olur.

Tabak servisi yap. Tabakta bir tane kurabiye, bir dilim penirli borek, bir dilim de tatli koy. Ben tiremusu yapmistim. Cok da guzel yaparim.

Hazir alma. El emegin olsun. Hazirla kendin. Neyi guzel yapiyorsan ondan ikram et. Kuru kuru bir cay servisi olmaz.

Servis tabagina dolma pohca tatli mercimek koftesi yapip koysakk olmaz mi yemekten sonra gelince dedigin gibi bos bos olmuyoo gercekten

Tesekkur ederimm fikrinizz icinn peki kiyafet konusunda fikir verebilirmisiniz

Tanışmaya geldiklerinde ben bilekte siyah pantolon ve Gömlek giymiştim :) Tanışma için yeterli diye düşünüyorum. Istemeye geldiklerinde ise elbise giymiştim :) hayırlı olsun şimdiden :)

tanışma için kıyafetini abartma ama özensiz de olma. sevgilinle buluşmalarında gösterdiğin özenin bir tık üstü olsun giyeceğin kıyafet. kapalı olduğun için ne gibi bir öneri verebilirim bilmiyorum. ama belki pantolon üstüne gömlek ve üstüne uzun ceket giyebilirsin . bu tarz giyiniyorsan.

tanışma için kıyafetini abartma ama özensiz de olma. sevgilinle buluşmalarında gösterdiğin özenin bir tık üstü olsun giyeceğin kıyafet. kapalı olduğun için ne gibi bir öneri verebilirim bilmiyorum. ama belki pantolon üstüne gömlek ve üstüne uzun ceket giyebilirsin . bu tarz giyiniyorsan.

Kapalılarda bilekte pantolon giyiyor yalnız :) üstüne Güzelce bir tunik alırsın uygun bir eşarp oh mis :) isteme de etek Gömlek Tarzı birşey giyebilirsin :)

Siyahh panyolonn fistik yesili tonunda uzun bir gomlekk giymeye karar verdikk arkadasimlaa daha iyii olur dedij pekii ikram konusundaa napimm pohcaa borekk olurmuu

Siyahh panyolonn fistik yesili tonunda uzun bir gomlekk giymeye karar verdikk arkadasimlaa daha iyii olur dedij pekii ikram konusundaa napimm pohcaa borekk olurmuu

Yemekten sonra geleceklermiş bence aparatif şeyler yapabilirsin :) kurabiye (tatlı-tuzlu) kek gibi.. Sonrasında zaten meyve ikram edersiniz :)

Bizde 6 yıldır beraberiz
Aileler 2-3 hafta önce tanıştılar
Bize yemeğe geldiler 4-5 çeşit yemek yaptık
Ardından çayın yanına ikramlar yaptık
Çok güzel geçti :21:

Bizde 6 yıldır beraberiz
Aileler 2-3 hafta önce tanıştılar
Bize yemeğe geldiler 4-5 çeşit yemek yaptık
Ardından çayın yanına ikramlar yaptık
Çok güzel geçti :21:

yaa onlar yemekten sonra gelcekler iste biz daha yeniyiz annem saolsun inadi tutu illa tanistir diye

zor ama güzel telaşlar :) Vazgeçme ohooo dur hele daha başlangıç bunlar :KK59:

O yuzden vazmigecsem dedim zaten simdidenn daraldim ben :)))

yaa onlar yemekten sonra gelcekler iste biz daha yeniyiz annem saolsun inadi tutu illa tanistir diye

Ay vazgeçme ya cidden tatlı telaşlar bunlar.
Hele ki güzel bir ortam olursa sürekli bir arada olmak isteyeceksin
Mesela bizimkiler çok iyi anlaştılar hep görüşmek istiyorlar
Eğer yemekten sonra geleceklerse börek çörek bişeyler yapılır çay içilir
Çokta zorlayacağını düşünmüyorum
Biz ilk tanışma da yemeğe aldık mesela, yemekler güzel olmuş mu yeterli mi yoksa az çeşit mi diye düşüne düşüne geçirdik o günü.
Çok güzel bir hadise bu, bence tadını çıkarmaya bak canım :KK52:

daralma daralma güzel şeyler :) takıldığın bir yer olursa yardımcı oluruz :)

Back