Kız İsteme ilk tanisma

Kizlar sizde ilk tanisma nasil oldu? once anneler mi tanisti yoksa butun aile mi tanisti?

Canım babam ve kayınpederim önceden zaten tanısıyorlarmış kaynım ve babam yıne o sekılde. Daha sonra benım dogum gunum vardı turku cafede kutladık nişanlımın annesi,teyzesi,kaynım,eltim falan baya kalabalıktık bızdende halam,eniştem,babannem,ablam,dedem vardı bu sekılde vesile oldu

hmm kolay olmus senin ki ne güzel canim ya.. Aslinda pazar günü bize gelecek Sevgilimin ailesi tanismak icin ama dün annesi demiski acaba önce annesiyle tanissam daha mi iyi olurdu.. bende karar veremedim.. bi babalar mi fazlalik yani? direk ailecek tanismak mi daha münasip yoksa anneler mi karar veremedim annemlede konusmaya firsatim olmadi henüz

Canim öncelikle hayirlisi olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim sevdiginle :)

Bizde iki tarafta tanismiyordu, bi aksam bize çaya davet ettik, geldiler oturuldu, konusuldu.. Tabii gelmeden önce ne sohbet edicez ne konusucaz derdi oluyor ama hiç takma kafana o ortama girilince sanki kirk yillik tanisiyormus gibi sohbet ediyorsun :) Bence hep beraber oturup tanismak daha iyi olur, ortam daha keyifli oluyor :) yani annelerin önceden tanismasina gerek yok diye düsünüyorum.. bu da benim fikrim :)

Cok tsk ederim Canim güzel dileklerin icin..

Bizde öyle düsündük babam söyle gelsinler pazar günü dedi.. insallah güzel gecer sizdeki gibi.. sende yanlarinda mi oturdun? neler ikram ettiniz canim??

canım ben ilk önce erkek arkadaşımı şuanki eşimi ilk önce annem ve dayımın eşi yengemle tanıştırmıştım daha sonra 2 yıl sonra askere gidecek kısa süreli dönüşte hemen birşeyler yapmayı düşündüğümüzden askere gitmeden önce bir sabah kahvaltıya gelmişti babamlada tanışmışlardı böyle tüm ailenin onayını aldıktan sonra biz annemle ilk kayınvalideme gittik onların evin yaşam tarzını gördük bu çok önemli gerçi annem vazgeçirmeye çalıştı yapamazsın dedi çok farklı kültürde insanlardık evet zaman zaman eşimin ailesiyle kültür çatışması yaşıyorum ama herkes birbirine saygı duyduktan sonra ortada sorun olmuyor..

Annem daha önceden görmüstü erkek arkadasimi ama öyle oturup sohbet olmamisti.. Babam ögrendikden sonra gelsin tanisalim dedi, geldi babamla tanisti annemle tanisti oturup sohbet ettiler gayet güzel gecti. Simdide ailecek tanismak istiyor babam. Tabi onlarda. Önce onlar bize gelicek sonra biz gidecekmisiz onlara..

Allah mutlu etsin canim hic bozmasin insallah.. dogru diyorsun saygi en önemlisi..

Cok tsk ederim Canim güzel dileklerin icin..

Bizde öyle düsündük babam söyle gelsinler pazar günü dedi.. insallah güzel gecer sizdeki gibi.. sende yanlarinda mi oturdun? neler ikram ettiniz canim??

Hiç merak etme canim güzel geçicegine eminim, baban en güzelini demis, davet etmis anlayislica bir davranis :)
Bende yanlarinda oturdum, tabi git gel servis yapiyordum, müstakbel görümcemde yardim etti, Allahtan oda vardi sayesinde heyecanimi yatistirdim..

Ikram konusuna gelince, çayin yanina neler yapilirsa iste, kiymali börek yapmistik, patates suflesi yapmistik, cevizli kek, bide zeytinyagli dolmamiz vardi :)
Ama ilk tanisma oldugu için onlar 1 saat oturmayi planlamislar yinede ikramlar olunca oturmuslardi 2 saat :) ilk gün az kalirlar yani normalde..

Bu cumartesi hem isteme hem sözüm olcak insallah, müstakbel kaynanacigim diyor aman kizim siz çok hazirlaniyosunuz bisey yapmayin o gün siz ben getiricem biseyler dedi :) annemin eli yine durmaz ama saolsun..

bizim anneler cok eskiden tanısıyolardı ama uzun zaman gorusmemişler tabi bide annem tanıyodu daha cok babam pek tanımıyodu

ayrıca onun ailesi beni hiç görmemişti, benim ailem de onu öle karısık bi durum vardı yani o yuzden tam anlamıyla bir tanısma gerekiyodu

önce sözlüm geldi tanıstı ailemle, annem,babam,yengem,amcam,kuzenlerim ve kardeşim vardı

sonra ailesiyle beraber geldiler bize oturmaya, hem aileler tanıstı hem de ben onun ailesiyle ilk defa bu sekilde tanıstım

ertesi hafta da biz ailecek gittik onlara oturmaya

güzel heyecanlardı.. hayırlısıyla sen de atlatırsın inşallah

Cok rahatlattin beni inan ki canim cok sagol.. Annemde öyle düsündü.. Cay yanina Patates salatasi, Börek, kek gibi seyler..

Hayirli olsun canim cok sevindim insallah cok mutlu olursun.. Darisi tüm sevenlerin basina.. cok güzel heyecanlar bunlar..

Iki günün kalmiss :) benimde üc günüm var:)

Ne demek canim benim :) çok tesekkür ederim dileklerin için, Amiiin darisi tüm sevenlerin basina :)) gerçekten de çok güzel heyecanlar Rabbim bu mutlulugumuzu her daim etsin :) sonucu merak ederim pazardan sonra yaz olur mu :))

Hadi bakalim hayirlisi hepimize :)

mutlaka yazarim canim.. sende yaz cumartesi nasil gectigini unutma :) ne giyceksin cumartesi günü??

:) konuyu görünce niişanlımla babam geldi aklıma gülmek tutuu:) biz aynı şirkette çalışıyoruz nişanlımla ben başka bi ilde çalışıyodum annemlerin yanına geldim nişanlımla tanıştım 1/5 ay sonra çıktık bu aradada eski erk. arkadaştan yeni ayrıldım diye babam nişanlımla gez toz hemen tanışmıcam falan dyo ama bizde nişan istiyoz babam nasıl karşı duruma anlatamambigün şirkette ben hastalandım beni hastaneye götürdü nişanlım serumlar falan bağlandı bu aradada akşam olunca olay iş çıkışı annem arıyo geç kaldın dye nişanlım açıyo durumumu söylüyo benim tak bi baktım sülale hastanede bizim:) nişanlıma diyom sen git canını kurtar:) hahaha oda bırakmam seni haline bak dyo benö damarlarım falan patladı kan içindeyim ne gündü bizimkiler geldi ben birden ayıldım tabi sonra hiç yüzüne bakmadı babam çekil şurdan dedi haha hala gülüyoz neyse eve gidiyoz artık ben kalktım gece 12 falan bi baktım babam gel hadi bi çay iiç bizde oğlum dedi eve geldik 4de kadar bunlar bi muhabbet ben hastayım artık gitsinde uyım dye gözünün içine bakıyom allahım babam açıldıkça açıldı neyse 1 hafta sonra ailesi geldi tanışmaya annem börekler çörekler bi hazırlıklar bizim bütün sülale geldi hatta gurbetteki ananemler teyzemler eniştemler 5 kız kardeş annemler bu arada ana bi baktım kayınvaldem kayın pederim bide nişanlım 3 kişi tabi ben anneme köpürüym ne mraklımışsınız vermeye bu kadar insanı çağırdınız dye onlarlada bi muhabbet bi sohbet tabi bu zamana kadar babamın çayı bittiğini 21 yıldır farketmeyen ben kayınvaldemle kayınpederimin son yudumlarını takip ediyom çayları bttyse doldurayım dye evde herkes şşok :):) anlıyacağın kassma herşey öyle bi gelişiyoki ansızında olsa bişicik olmaz daha bile güzel oluyo:):):)

mutlaka yazarim canim.. sende yaz cumartesi nasil gectigini unutma :) ne giyceksin cumartesi günü??

Yazarim tabi pazartesiye insallah :)
Ne giyecegimi bilmiyorum daha inanirmisin :) bugün en yakin arkadasim dolabindan biseyler getircek saolsun, bendeki elbiseler tükendi her görüsmeye degisik biseyler giyecegim diye diye hepsini bitirdim alisverise de cikamadim çalistigimdan dolayi..

Sen karar verdin mi nasil bisey giyeceksin :))

Ben pazar günü tanismada yani normal giyincem yani siyah pantolon üzerime tunik falan herhalde..

istemeye geldiklerindede elbise giyincem

H&M

corap da böyle bisey düsünüyorum

H&M

Nasil sence

canım öncelikle hayırlı olsun ben ilk tanışmayı cumartesi atlattım çokta güzeldi..tanışmaya sevdiceğimin annesi ve 3 eltilerimle birlikte geldiler bizdende annem ve yengelerim oldu cok güzeldi kadınların hepsi bir anda kaynaştı daha sıcak bir ortam olustu bu aksamda istemeye geliyolar rabbim yolunu açık etsin...

tsk ederim canimm:) insallah bende sag salim atlatirim pazar gününü.. Siz kadin kadina oturdunuz yani? Babalariniz tanismadi mi canim??

aksama az kaldiii :) cok heyecanlisindir eminimm.. insallah cokk güzel gecer tatlimm

Ben pazar günü tanismada yani normal giyincem yani siyah pantolon üzerime tunik falan herhalde..

istemeye geldiklerindede elbise giyincem

H&M

corap da böyle bisey düsünüyorum

H&M

Nasil sence

Cok zevkliymissin :) özellikle rengine bayildim gerçekten güzel seçim canim.. güle güle giyin insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…