Kizlar sizde ilk tanisma nasil oldu? once anneler mi tanisti yoksa butun aile mi tanisti?
Canım babam ve kayınpederim önceden zaten tanısıyorlarmış kaynım ve babam yıne o sekılde. Daha sonra benım dogum gunum vardı turku cafede kutladık nişanlımın annesi,teyzesi,kaynım,eltim falan baya kalabalıktık bızdende halam,eniştem,babannem,ablam,dedem vardı bu sekılde vesile oldu
Canim öncelikle hayirlisi olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim sevdiginle :)
Bizde iki tarafta tanismiyordu, bi aksam bize çaya davet ettik, geldiler oturuldu, konusuldu.. Tabii gelmeden önce ne sohbet edicez ne konusucaz derdi oluyor ama hiç takma kafana o ortama girilince sanki kirk yillik tanisiyormus gibi sohbet ediyorsun :) Bence hep beraber oturup tanismak daha iyi olur, ortam daha keyifli oluyor :) yani annelerin önceden tanismasina gerek yok diye düsünüyorum.. bu da benim fikrim :)
canım ben ilk önce erkek arkadaşımı şuanki eşimi ilk önce annem ve dayımın eşi yengemle tanıştırmıştım daha sonra 2 yıl sonra askere gidecek kısa süreli dönüşte hemen birşeyler yapmayı düşündüğümüzden askere gitmeden önce bir sabah kahvaltıya gelmişti babamlada tanışmışlardı böyle tüm ailenin onayını aldıktan sonra biz annemle ilk kayınvalideme gittik onların evin yaşam tarzını gördük bu çok önemli gerçi annem vazgeçirmeye çalıştı yapamazsın dedi çok farklı kültürde insanlardık evet zaman zaman eşimin ailesiyle kültür çatışması yaşıyorum ama herkes birbirine saygı duyduktan sonra ortada sorun olmuyor..
Cok tsk ederim Canim güzel dileklerin icin..
Bizde öyle düsündük babam söyle gelsinler pazar günü dedi.. insallah güzel gecer sizdeki gibi.. sende yanlarinda mi oturdun? neler ikram ettiniz canim??
Annem daha önceden görmüstü erkek arkadasimi ama öyle oturup sohbet olmamisti.. Babam ögrendikden sonra gelsin tanisalim dedi, geldi babamla tanisti annemle tanisti oturup sohbet ettiler gayet güzel gecti. Simdide ailecek tanismak istiyor babam. Tabi onlarda. Önce onlar bize gelicek sonra biz gidecekmisiz onlara..
ben nişanlımı okuduğum şehirde buldumm:)iabisinn kızı yeğeniyle arkadaştım bir gece yurtda oturuydk amcasına bnden söz etdi kabul etmedi vee ii gecelr ben yatıcam,boş işlerle uğraşma die mj atdı:)bnde ii geceler ben elif dedmm..o gece sabaha kadar telefnda mjlaştık ve ertesi gün görüştük daha sonra ilerledii bütün aile beni çokk sevdi şehir dışında olduğum için arada sırada görüşüydk:)askerden geldiği günn ben eve yarım saat geç geldm babamın haberi vardı ama yok gbi davranıp kızdı bana.hakaret etdiii ailesiyle gelsin dedii 1 yı içinde geliş gidiler ve nişan olduuu şimdii iiiyiz birazzz il dışından geldiği için yatıya kalıoo bizdee:)uzun olduu k.bakmayınn kızlar
Hiç merak etme canim güzel geçicegine eminim, baban en güzelini demis, davet etmis anlayislica bir davranis :)
Bende yanlarinda oturdum, tabi git gel servis yapiyordum, müstakbel görümcemde yardim etti, Allahtan oda vardi sayesinde heyecanimi yatistirdim..
Ikram konusuna gelince, çayin yanina neler yapilirsa iste, kiymali börek yapmistik, patates suflesi yapmistik, cevizli kek, bide zeytinyagli dolmamiz vardi :)
Ama ilk tanisma oldugu için onlar 1 saat oturmayi planlamislar yinede ikramlar olunca oturmuslardi 2 saat :) ilk gün az kalirlar yani normalde..
Bu cumartesi hem isteme hem sözüm olcak insallah, müstakbel kaynanacigim diyor aman kizim siz çok hazirlaniyosunuz bisey yapmayin o gün siz ben getiricem biseyler dedi :) annemin eli yine durmaz ama saolsun..
Annem daha önceden görmüstü erkek arkadasimi ama öyle oturup sohbet olmamisti.. Babam ögrendikden sonra gelsin tanisalim dedi, geldi babamla tanisti annemle tanisti oturup sohbet ettiler gayet güzel gecti. Simdide ailecek tanismak istiyor babam. Tabi onlarda. Önce onlar bize gelicek sonra biz gidecekmisiz onlara..
ben nişanlımı okuduğum şehirde buldumm:)iabisinn kızı yeğeniyle arkadaştım bir gece yurtda oturuydk amcasına bnden söz etdi kabul etmedi vee ii gecelr ben yatıcam,boş işlerle uğraşma die mj atdı:)bnde ii geceler ben elif dedmm..o gece sabaha kadar telefnda mjlaştık ve ertesi gün görüştük daha sonra ilerledii bütün aile beni çokk sevdi şehir dışında olduğum için arada sırada görüşüydk:)askerden geldiği günn ben eve yarım saat geç geldm babamın haberi vardı ama yok gbi davranıp kızdı bana.hakaret etdiii ailesiyle gelsin dedii 1 yı içinde geliş gidiler ve nişan olduuu şimdii iiiyiz birazzz il dışından geldiği için yatıya kalıoo bizdee:)uzun olduu k.bakmayınn kızlar
:) mutluluklar canimm Allah tamamini erdirsin
Cok rahatlattin beni inan ki canim cok sagol.. Annemde öyle düsündü.. Cay yanina Patates salatasi, Börek, kek gibi seyler..
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah cok mutlu olursun.. Darisi tüm sevenlerin basina.. cok güzel heyecanlar bunlar..
Iki günün kalmiss :) benimde üc günüm var:)
Ne demek canim benim :) çok tesekkür ederim dileklerin için, Amiiin darisi tüm sevenlerin basina :)) gerçekten de çok güzel heyecanlar Rabbim bu mutlulugumuzu her daim etsin :) sonucu merak ederim pazardan sonra yaz olur mu :))
Hadi bakalim hayirlisi hepimize :)
mutlaka yazarim canim.. sende yaz cumartesi nasil gectigini unutma :) ne giyceksin cumartesi günü??
Yazarim tabi pazartesiye insallah :)
Ne giyecegimi bilmiyorum daha inanirmisin :) bugün en yakin arkadasim dolabindan biseyler getircek saolsun, bendeki elbiseler tükendi her görüsmeye degisik biseyler giyecegim diye diye hepsini bitirdimalisverise de cikamadim çalistigimdan dolayi..
Sen karar verdin mi nasil bisey giyeceksin :))
canım öncelikle hayırlı olsun ben ilk tanışmayı cumartesi atlattım çokta güzeldi..tanışmaya sevdiceğimin annesi ve 3 eltilerimle birlikte geldiler bizdende annem ve yengelerim oldu cok güzeldi kadınların hepsi bir anda kaynaştı daha sıcak bir ortam olustu bu aksamda istemeye geliyolarrabbim yolunu açık etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?