• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İlk tanışma faslında ne giycem ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Kızlar !

ayın 10 unda sevgilimin ailesi ilk kez bize gelicekler tanışmaya. Ben daha önce annesini ve de babasını hiç görmedim.
Burada isteme ve de söz kesimi hakkında çok şey okudum.

Peki ya sadece basit bir tanışmada ben ne giymeliyim ? Gömlek ? Etek ? Kuaföre gidip fön filan yaptırsam çok mu abartılı olur ? Sevgilim fazla abartılı makyaj yapma dedi. Öyle de yapıcam zaten..

İlk intibağ çok önemli, ve de mütevazilik de önemli sanırım...

Önerileriniz ne ? Yakında alışverişe çıkıcam çünki..
Bu arada Boyum 1m 75 cm. Elbise giysem çok mu şakşaklı bişiy olur ? Fikirleriniz nedir güzel bayanlar ?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdidena.s.

cnım mrb .öncelıkle hayırlı olsun
seninle fiziki ozellıklerimiz benzıyor
şık bir saten gomlek arkadan küçük düğmeliler varya onü düz.altına siyah üsten bol altı daralan eteklerden arkası hafif yırtmaç ve fon haffide makyaj yaptırr süper olur.fonde abartı olmaz ne olacakkı.altına topuklu aykkabı bile giyebilirsin.
yada kumaş pantolon üzerne gomlek yada şık bir bluz ama buda çok sade oluyor.
yada:))))siyah düz şık bir elbise ama günlük olanlardan:)))))abiye birsey asla giyinme...
mutlaka fon ve makyaj olsun..

ben keten mavi-yeşil renkli,belinde taşlı kemer olan kolsuz ve dizüstü bi elbise giymiştim, ne klasikti ne spordu. saçlarımı kendim topladım çok az makyaj yapmıştım. çok sıkma kendini canım. bide kahveyi filan sen verceğin için rahat olmaya bak.

uzun boylu olduğun için siyah bir kalem etek ve açık renklerde saten bir bluzla hem şık hem sade olabilirsin. dalgalı filan değil ama düz bir fön ve acık tonlarda makyaj yaparsan da cok guzel olursun. ama tamamen siyah giyinme bence.

canım öncelikle hayırlı olsun..allah tamamına erdirir inşallah. benim de yakında söz ve isteme olacak kıyafet konusunda kararsızlıklarım var ama sade şık bişeyler bulmaya çalışıyorum albümler kısmına da bikaç foto atmıştım bakmak istersen.

kesinlikle kuaföre gitmeni tavsiye ederim ,hayatında bir kere olacak şeyler saçlarını abartısız yaptırmanı tavsiye ederim tabii hafif bir makyaj da hiç fena olmaz ,ben bu şekilde yapmayı düşünüyoruma.s.zemuszemusopuyorumnanaktan

bence abartmadan şık duran herhangi bişey giy daha çok gelip gidicekler:hulya:

kızlar !

Ayın 10 unda sevgilimin ailesi ilk kez bize gelicekler tanışmaya. Ben daha önce annesini ve de babasını hiç görmedim.
Burada isteme ve de söz kesimi hakkında çok şey okudum.

Peki ya sadece basit bir tanışmada ben ne giymeliyim ? Gömlek ? Etek ? Kuaföre gidip fön filan yaptırsam çok mu abartılı olur ? Sevgilim fazla abartılı makyaj yapma dedi. öyle de yapıcam zaten..

Ilk intibağ çok önemli, ve de mütevazilik de önemli sanırım...

önerileriniz ne ? Yakında alışverişe çıkıcam çünki..
Bu arada boyum 1m 75 cm. Elbise giysem çok mu şakşaklı bişiy olur ? Fikirleriniz nedir güzel bayanlar ?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdidena.s.

ayın 10 u geçti ben merak ettim ne giydin canım

:icecream: merhabalar !

Eveet ayın onu geçti ve ben seçimimi siyah ve sade uzun kollu önü V yaka olan bir elbiseden yana kullandım. Elbisenin boyu hafif diz altı ve oturtmalı idi. göğüs bölgesinde şık bir düğmesi vardı tam ortada. Herşey çok sade idi. Naturel tonlarda makyaj yaptım. göz farı filan hiç sürmedim. ten rengime uygun kahve göz kalemi çektim gözlerimin etrafına ve rimel sürdüm. yanaklarım hafif pembe idi ve de dudaklar aynı hafif pembe.

saçlarıma dalgalı fön çektirdim dolgun dursunlar diye. ayakkabılarımı da siyah tercih ettim. yarı rugan yarı nubuk tarzı olan, ayakkabı ucu yuvarlak fiyonklu topuklu tiplerden.

parlak ten rengi külotlu çorap giydim ve kırmızı çiçekli sallantılı taşlı küpe taktım. gerçi onlar saçlarımın volümünde hiç görünmedi.

sözlümün annesi ve herkes bayılmış bana. çok özen gösterdim kendime. herşey güzel oldu buna çok sevindim. pantolon ve gömlek bana kendimi rahat hissettirmicekti.. ayrıca elbiselere bayılıyorum ben kaydirigubbakcemile3

HAYIRLISI OLSUN SEKERCıM ŞıMDı SIRA BENDE kafamçokkarıştı OFFF BAKALIM BENıM NASIL OLCAK ARTI NASIL Bı ıKRAM YAPILIR FALAN FıLAN AKLIM KARIŞTII :asigim:

Back