Ilk Sorum: Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

aquariusst

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
101
61
13
32
Selam. Adet günüme 5 gün var. Adetim de maksimum 3 gün gecikir. Bir tane sağlıklı bebeğim var fakat nedense onda süreç nasıl geçti hiç hatırlamıyorum. Daha önceki aylarda olmayan şekilde belimin tam bitiminde 3 gündür bir ağrı var. Şiddetli değil fakat hissedilen. Test falan yapmadım daha önce de bi boş gebelikten kürtaj oldum. İlk hamileliği hatırlamadığım için bu bel ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı merak ediyorum. Bunun dışında göğüs ağrısı, baş dönmesi vs, uyku hali, adet olacakmışım gibi hisler vs yok. Teşekkürler, sevgiler.

Merhaba bende sizinle aynı durumdayim ilk defa yumurtlamadan üç gün sonra baslayqn bel ağrım var ayakta çok durunca kendini daha çok belli ediyo ağrı bende acaba yerleşme okurken bel agrisu mi yapiyor diye umitlendim bekliyorum umarim hamisizdir başka da belirtim yok

Benimde yumurtlama gününden sonra böyle adet sancısı gibi gün içibde birkaç defa yoklayıp geçiyor üşütme veya enfeksiyon olsa sürekli olmaz mıydı ağrı

Benimde yumurtlama gününden sonra böyle adet sancısı gibi gün içibde birkaç defa yoklayıp geçiyor üşütme veya enfeksiyon olsa sürekli olmaz mıydı ağrı
Pskolojikte olabiliyor ya hamilelik istediğimiz için bütün belirtileri yaşıyoruz valla o kadar çok belirti yaşadım ki hiç gebelik olmadı daha

Aynen ama benim belim çok ağrıdı öyle bı an gelip gecen bişey olmadığı için baya suphelendirdi beni bakalım
Ben soğuktan olduğunu düşünmüyorum. Soğuktan olduğu zaman vücudum farklı tepkiler verir elim ayağım buz keser . Bu bel ağrısı farklı bisi . Evladım var ama ikinci bebeği istiyorum. Allah hayırlısını versin

Amin inşallah test gününüz ne zaman bel ağrınız nasıl peki benim sızı gibi orta kısmı belimin ayakta durunca özellikle geceleri de agriyo bende anlamadım umarım gebeliktendir

Amin inşallah test gününüz ne zaman bel ağrınız nasıl peki benim sızı gibi orta kısmı belimin ayakta durunca özellikle geceleri de agriyo bende anlamadım umarım gebeliktendir
Bugün agriyi pek hissetmedim. Ortalama 4-6 güne reglimin başlaması lazım. Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…