- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Portakal benim de favorim.Fatih portakal ile İsmail küçükkaya olaylara eleştirisel yaklaşabilen tarafsız gazeteciler.
Dün Televizyonda onları izledim saatlerce.
Gayet Coşkulu anlattılar seçimi.
Anlık yüz ifadelerini çekip haber gibi göstermek karalama politikasının daniskası ama yemezler.
ülkeyi kaosa sürükleyip seçim kazandılar. Cumhurbaşkanının o sözü hala aklımda bana 400 vekil verselerdi bu ülke bu durumda olmazdı diye.Üzülmek yasak mıydı ki
Ben de üzüldüm ve endişelendim ülkem adına
korku imparatorluğu oluşturmak böyle bir şeyülkeyi kaosa sürükleyip seçim kazandılar. Cumhurbaşkanının o sözü hala aklımda bana 400 vekil verselerdi bu ülke bu durumda olmazdı diye.
Senelerdir partimden vazgeçmeyen ben bir ara düşündüm acaba yanlış mı yapıyorum ak parti kazansa ülkenin durumu değişir mi tek başına çıksa sandıktan güzel günler görürmüyüz diye.
elit bebeğim,halen yazıyormusun,yuhh yanı,ulan ezdik,geçtik,ampulu sondurduk,projektör taktık,sen halen yazıyorsun,bir git işine kızım yaa,bir git.asaletın olsun,kımelere cevap yetişdiğine bır bak lütfen,sen dünyay meydan okuyan bir partının savunucususun,kım senın muhatapların ,ya bır dönde bak aynayaMortakal mı olmuş o
Şaka biyana portakal la ismail ilk başta nasıl gülüyorlardı öyle sinirdenmiş meğer
elit bebeğim,halen yazıyormusun,yuhh yanı,ulan ezdik,geçtik,ampulu sondurduk,projektör taktık,sen halen yazıyorsun,bir git işine kızım yaa,bir git.asaletın olsun,kımelere cevap yetişdiğine bır bak lütfen,sen dünyay meydan okuyan bir partının savunucususun,kım senın muhatapların ,ya bır dönde bak aynaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?