• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Sonuçlar Gelince CNN Türk ve Fox'ta yüzler düştü

emin çapa gayet tarafsızdı zaten grafiklerin tabloların adamı adam, ismail ve fatih tam halk çocukları... onları izlerken bir arkadaşımı izliyormuş hissine kapılıyorum, modlarıda hiç düşmedi dün gece bence...

Kibiri bir kenara bırakma,eleştiriye tahammül olma.Bunlar zor zanaat.İktidar eleştiriyi yalnızca sandıktan çıkan oyla bağdaştırdığından bu haberler gayet sıradanlaşır.
Ülkede her kim ki iktidarı eleştirirse muhalif,hain damgası yediğinden Fatih Portakal,İsmail Küçükkaya ve İrfan Değirmenci gibi adamlar muhaliflikle suçlanacaklardır.İyi yayın yasağı gelmiyor Fox'a.2 yıl önce sabah programına gelmişti İrfan Değirmencinin.
Kaldı ki muhalefet olsan da yorumlarda bir atıf Ahmet Hakan'a gelmiş.Açın okuyun bugunku yazısını Ahmet Hakanın...Bazılarının beceremediğini ne kadar başarılı yaptığını,ne kadar objektıf yaklaştıgını gorursunuz.

elit bebeğim,halen yazıyormusun,yuhh yanı,ulan ezdik,geçtik,ampulu sondurduk,projektör taktık,sen halen yazıyorsun,bir git işine kızım yaa,bir git.asaletın olsun,kımelere cevap yetişdiğine bır bak lütfen,sen dünyay meydan okuyan bir partının savunucususun,kım senın muhatapların ,ya bır dönde bak aynaya
endulus, hangi dunyaya meydan okuyorsunuz yav? biz de bilelim.. Almanyaya artik vizesiz mi gidiliyormus yoksa? Hani onlar bize elini kolunu sallaya sallaya gelip kapida pasaportlarina vize bastirip giriyorlar ya iceri, o bakimdan.. Hangi ulkede itibarimiz artti? en son Libya bile iscilerimizi kapi disari ediyordu daha iki sene once, onlara mi meydan okuduk yoksa? Ha bu Israil bizi konsolosluk kapilarinda surundurmeden vize vermiyordu, yoksa biz de aynisini onlara yapmaya mi karar verdik? Bundan sonra onlar da konsolosluklarimizdan vize alip mi gelecekler yoksa? Haa.. ama onlar vizeden muafti di mi? Oyle ellerini kollarini sallaya sallaya giriyorlar hala Turkiyeye ne guzel.. Ama meydan okuyan gene de biziz, arada bir van munit diyoruz a, o da yeter..:KK53: sizinle iyi egleniyor bu AKP valla..:KK48:

bu ifadelerin ne kadar hafif kaldığını ileride anlayacaksınız.. kaldı ki gayette heyecanla sunum yapıyorlar. ayrıca ben daha çok şaşırdım asla beklemediğim bir sonuçtu..

Back