• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk silik çizgim?

Dnoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
50
17
3
27
Merhabalar
Eşimle 3 aydır korunmuyoruz geçen ay 4 gün geçikmeli regl oldum. Bu ay da yaşadığım ufak çaplı belirtilerim var. Akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika sürmeden. Ve reglime 2 gün var sizce hamile miyim.
IMG_20230708_000512.jpg

var gibi görünüyor yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlsyın dahs koyu cıkacaktır sonra da gidip kan testi verin ve iki gğne bir takibini yapın tebrik ederim🙏

Bu sabah ikinci testleri yaptım sonuç böyle hayal kırıklığı

Merhabalar
Eşimle 3 aydır korunmuyoruz geçen ay 4 gün geçikmeli regl oldum. Bu ay da yaşadığım ufak çaplı belirtilerim var. Akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika sürmeden. Ve reglime 2 gün var sizce hamile miyim. Eki Görüntüle 3269439
Evet hamilesin.

Dnoss ve bsee37 durumunuz nedir aynı durumu yaşıyorum adete üç gün kala kaset test adet günüde erken gebelik testi yaptım kaset testte beş on dk arası erken testte bir dk sonra silik çizgiyie gördüm bugün adetimin ucungu gün gecikmesi bir ümitle sabah ilk idrarla kaset test yaptım belirginlemistir diye malesef negatif çıktı

Aynı durum bendede var reglma 10 kala yaptım pozitif 5 kala yaptım pozitif 3 kala pozitif reglm.4 gün gecikti nagatif cikiyo 4 günde 4 test yaptım hepsi nagatif
Ben daha bu sabah test yapmadım gecikme olursa yapıcam tekrardan normalde yarın regl günüm

Dnoss ve bsee37 durumunuz nedir aynı durumu yaşıyorum adete üç gün kala kaset test adet günüde erken gebelik testi yaptım kaset testte beş on dk arası erken testte bir dk sonra silik çizgiyie gördüm bugün adetimin ucungu gün gecikmesi bir ümitle sabah ilk idrarla kaset test yaptım belirginlemistir diye malesef negatif çıktı
Senin gecikmede olmuş eğer gecikmen 7 günü geçerse kan ver bence. Erken kan vermek iyi değil insan boş yere ümitleniyor ben en azından öyle yapardım

İlk başlarda hep çizgi çıktı şimdi yapıyorum nagatif

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-09-10-04-00-83_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-07-09-10-04-00-83_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG-20230626-WA0043.jpeg
    IMG-20230626-WA0043.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 208
Senin gecikmede olmuş eğer gecikmen 7 günü geçerse kan ver bence. Erken kan vermek iyi değil insan boş yere ümitleniyor ben en azından öyle yapardım
Her türlü ümitleniyoruz zaten geçen ay düşük yaptım çok istiyordum o yüzden bu ay daha hevesliydim bakalım çok ümidim kalmadı ama gecikirse dediğin gibi dört gün sonra falan yapicam

Back