Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk silik çizgim?
- Konu Sahibi Dnoss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
Çok heyecanlıyım daha 7 aylık evliyim çok fazla bir bilgim yok teşekkür ederimBence evet cizgi var
İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederimvar gibi görünüyor yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlsyın dahs koyu cıkacaktır sonra da gidip kan testi verin ve iki gğne bir takibini yapın tebrik ederim
Bu sabah ikinci testleri yaptım sonuç böyle
Bu sabah ikinci testleri yaptım sonuç böyle hayal kırıklığı
Eklentiler
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Bu testin markası neydi artımed yalancı pozitif çıkarıyormuşMerhabalar
Eşimle 3 aydır korunmuyoruz geçen ay 4 gün geçikmeli regl oldum. Bu ay da yaşadığım ufak çaplı belirtilerim var. Akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika sürmeden. Ve reglime 2 gün var sizce hamile miyim. Eki Görüntüle 3269439
Markasına dikkat etmedim bulursam bakıcam hemenBu testin markası neydi artımed yalancı pozitif çıkarıyormuş
Evet hamilesin.Merhabalar
Eşimle 3 aydır korunmuyoruz geçen ay 4 gün geçikmeli regl oldum. Bu ay da yaşadığım ufak çaplı belirtilerim var. Akşam üzeri test yaptım silik çizgi çıktı 10 dakika sürmeden. Ve reglime 2 gün var sizce hamile miyim. Eki Görüntüle 3269439
Ama bu sabahta yaptım hiç çizgi yoktuEvet hamilesin.
Aynı durum bendede var reglma 10 kala yaptım pozitif 5 kala yaptım pozitif 3 kala pozitif reglm.4 gün gecikti nagatif cikiyo 4 günde 4 test yaptım hepsi nagatifBu sabah ikinci testleri yaptım sonuç böyle
- 5 Aralık 2018
- 54
- 7
- 86
- 28
Dnoss ve bsee37 durumunuz nedir aynı durumu yaşıyorum adete üç gün kala kaset test adet günüde erken gebelik testi yaptım kaset testte beş on dk arası erken testte bir dk sonra silik çizgiyie gördüm bugün adetimin ucungu gün gecikmesi bir ümitle sabah ilk idrarla kaset test yaptım belirginlemistir diye malesef negatif çıktı
Ben daha bu sabah test yapmadım gecikme olursa yapıcam tekrardan normalde yarın regl günümAynı durum bendede var reglma 10 kala yaptım pozitif 5 kala yaptım pozitif 3 kala pozitif reglm.4 gün gecikti nagatif cikiyo 4 günde 4 test yaptım hepsi nagatif
Senin gecikmede olmuş eğer gecikmen 7 günü geçerse kan ver bence. Erken kan vermek iyi değil insan boş yere ümitleniyor ben en azından öyle yapardımDnoss ve bsee37 durumunuz nedir aynı durumu yaşıyorum adete üç gün kala kaset test adet günüde erken gebelik testi yaptım kaset testte beş on dk arası erken testte bir dk sonra silik çizgiyie gördüm bugün adetimin ucungu gün gecikmesi bir ümitle sabah ilk idrarla kaset test yaptım belirginlemistir diye malesef negatif çıktı
- 5 Aralık 2018
- 54
- 7
- 86
- 28
Her türlü ümitleniyoruz zaten geçen ay düşük yaptım çok istiyordum o yüzden bu ay daha hevesliydim bakalım çok ümidim kalmadı ama gecikirse dediğin gibi dört gün sonra falan yapicamSenin gecikmede olmuş eğer gecikmen 7 günü geçerse kan ver bence. Erken kan vermek iyi değil insan boş yere ümitleniyor ben en azından öyle yapardım
Bunlarin hepsinde silik cizgi var ki dikkatli bakinİlk başlarda hep çizgi çıktı şimdi yapıyorum nagatif
- 5 Aralık 2018
- 54
- 7
- 86
- 28
Bu durum çok moral bozucu anlıyorum seni canım benimde böyle malesef bekliyorum artık adet olmayıİlk başlarda hep çizgi çıktı şimdi yapıyorum nagatif