İlk siftahı yapalım , 2 yaka buluşalım haydi bakalım...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Ne kafiyeli bir başlık olmuş yahu :roflol:

Haftaya buluşalım diyorum hanımlar ortak bi yer kararlaştıralım ilk siftahı yapalım...

Anadolu Avrupa herkesi bekliyoruz duyan duymayana haber versin...

hadi bakalım hangi gün ve neresi olsun yazışalım..:enbuyukkk:

Lütfen bizede yakın bi yer olsunnn,glmek istiorum artıkk :sinifsinif:
Geçen sefer bi cevahir avm.lafı geçmişdi orda görüşülmedi sanırım,olursa bu sefer gelirim,arabamızda var,kaydirigubbakcemile2

yol üstü biyer olsunki karşıdakilerde kolay gelebilsin. optimum olabilir yada kozyatağı carrefour.
yada avrupa yakasında cevahir.

ben bu kez kesin katılmak istiyorum. anadolu yakasındayım.burda her yer bana uyar ins.
ama haftaya yokum kocis umreye gidecek. bende memlekete.

buluşalım buluşalım da hava haftaiçi olsa süper olur..

bakıcaz artıkınn..
inşallah bende gelmeye çalışacğım:)

inşşşşş

uuu çok iddalı bi topic olmuş
bakalım yer önemli
uygunsa neden olmasın
bayanssulusmile

nıye aybıkım ıddalı dedün ::::::::::::) ben topıc açınca iddalı olur :)) uygundur uygundur sensiz olmaz güzelim..
aynen banada uyar ama ortak bı yer lazım
inşşş senıde beklıyoruz...
Lütfen bizede yakın bi yer olsunnn,glmek istiorum artıkk :sinifsinif:
Geçen sefer bi cevahir avm.lafı geçmişdi orda görüşülmedi sanırım,olursa bu sefer gelirim,arabamızda var,kaydirigubbakcemile2

tamm canım inşş gelırsın

yol üstü biyer olsunki karşıdakilerde kolay gelebilsin. optimum olabilir yada kozyatağı carrefour.
yada avrupa yakasında cevahir.

bnde cevahır düşündüm..

cevahır olabılır ben taa beylıkduzundeyım cunku

:lepi:

ben bu kez kesin katılmak istiyorum. anadolu yakasındayım.burda her yer bana uyar ins.
ama haftaya yokum kocis umreye gidecek. bende memlekete.

inşş canım Ama haftaya dedım bakalım nasip

cevahir e karar verirseniz bende gelebilirim.. yakın bana. yalnız cevahire rezevasyonmu yaptırsak acaba:)
şöle 20-30 bebekli hatun geliyo diye... ortalık vıyak vıyak bebek ağlaması falan...

cevahir e karar verirseniz bende gelebilirim.. yakın bana. yalnız cevahire rezevasyonmu yaptırsak acaba:)
şöle 20-30 bebekli hatun geliyo diye... ortalık vıyak vıyak bebek ağlaması falan...

:roflol::roflol::roflol:
kovalarlarmış bide bizi :roflol:

cevahir herkes için en orta olucak sanırım...bakalım hangı gun olsun onada karar verelım

Back