ılk reglı oldugunuz gun yasadıklarımız anlatalım mı?

Orta 2'ye geçtiğim yaz tatilinde anneannemlere köye gitmiştik. Annem,dedem ve kardeşim kiraz bahçelerine gitmişlerdi ben karnım ağrıyor diye anneannemle kaldım. Anneannemle bakkala gittik, eve geldik tuvalete girdim bi baktım regl olmuşum. Panikle çıktım. Nasıl ağlıyorum, anneannem soruyor ne oldu diye, utancımdan söyleyemiyorum. Saatlerce ağladım. Annem geldi, o da sormaya başladı ne oldu ne oldu diye. En sonunda annemin ped paketini alıp, sinirli sinirli suratlarına doğru sallayıp "Bundan olsu işte, ne olacak!" diye bağırmıştım. Demek ki, ne olduğunu biliyormuşum ama kabullenememişim.Annem evvelinden benimle konuşup, anlatıp, hazırlamamıştı...
O yüzden ben kardeşiminle konuşup, anlatmıştım. Ne olacağını, sebebini, nasıl davranması gerektiğini. Okulda olursa ne yapacağını.Yanında da hep ped taşıtırdım, zamanı geldiğinde. O yüzden benimki gibi travmatik olmamıştı.:KK9:

Aman Allahım nasıl kötü bir anısı var bende :KK43: Ne olduğunu bilmiyordum , sabah kalktım yatağa geçmiş hemen kimse görmeden yıkamaya çalıştım ama annem gördü, çok korktum o an ama annem güldü, şaka yaptı bunun üzerine ama ben çok kötü olmuştum..

X