Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet kızlar konu garıp oldu belkı ama ılk reglı oldugumuzda neler gelmıstı baısmıza utandıgımız anlar mı oldu yoksa gayet normal bır gun gıbı mı gectı?:asigim:
canım bende o zaman bızım marketımızdeydım bos vakıtlerde eve kacıp atarı oynamaya gelıyordm .marıo nun prensesını kurtarmak tek amacımdı tam atarı oynarken olmustum anneme soyledım bır panık oldu bır panık ben hala farkında degılım anlattıkları bıtsede prensese donsem dıorumzemuszemus
ilk ben anlatayım ben 16 yaşındayım ama pek safmışım ya...mafoldumben16 ocak 1998 cuma sabah saat 6.30 liseye gidiyorum o zaman lise 1 deyim...sabah okula gitmek için kalktım-tatlicadiarzu- lavobaya girdim şok oldum aaa çıglık attım:uhm: dedimya safmışım die annemde hiç anlatmadı neyse annem geldi wc nin kapısına noluyo die dedim anne benden kan geldi:1shok: tamam tamam hadi çık dedi çıktım yanagıma 1 tane tokat patlattı:1shok: dedim ne oldu anne genç kız oldun genç kız olunca yanakların pembeleşsin al al olsun die tokat atılır dedi vereliniortakşaşırdım babam da güldü delikafadulden:asigim:anneme ....
bende 16 yaşındaydım arkadaşlarımın çogu regli olmuştu biliyodum yani , lise ikinci sınıftaydım ama hala adet olmamıştım annem dr a götürdü ilaç verdi dr onu içince oldu yoksa daha çok beklerdim belki...:))))
bende orta okuldayken olmuştum.ablam benden 1 hafta önce regl olmaya başlamıştı ve ben çok alay etmiştim ablamla.kaydirigubbakcemile2
neyse o gün karnım çok ağrıyor evde annemler yengemler oturuyo.wc ye bir girdim girmemle bağırarak ağlayarak çıkıp odaya kilitledim kendimimafoldumbentabi evdeki herkes dayandı kapıya ne oldu aç kapıyı diye.bende inat ettim açmadım ama nasıl ağlıyorum.annem yalvarıyor ne olur aç diye.sonra anne sadece sen gel dedim.anlattım hemen gerekenleri yaptı tabi.sonra rahmetli babaannemde beni teselli etmek için bir daha olmazsın kızım 18 yaşında tekrar olursun demişti
Ben orta son siniftaydim ve bilincliydim okulda bize bi paket vermislerdi icerisinde ped kitapcik felan onu saklamistim aradan zaman gecti bigun okuldan geldim wc ye girdim ki adet olmusum cok heycanlandim ellerim titredi kizardim hemen gidip pedi kullandim ama anneme demeye utaniyodum ama dedim sonucta oda cok mutlu olmustu.
Ben 12 yaşındaydım orta1 den orta 2 ye geçiceğim yaz tatilinde.. Karnım ağrıyıp duruyordu tuvalete gittim önce :1shok: sonra delikafadulden :sm_cool: (büyüdüüümm diye sevincimden olsa gerek -tatlicadiarzu-) sonrada anneme mutlu haberimi verdim zemuszemus ama sonra anladım o sevincimin çok yersiz olduğunu kaydirigubbakcemile herkes ağlar ben tersine :ecrin_bebek:
anaaamm ben bi agladım bi ağladımmm gitti cocukluk elden mafoldumben sonra hiç unutmam gri eşofman altımı gri badimi giyip yatmıstım kaydirigubbakcemile3 ayy ne günlerdi ya kimseyede sölememiştim arkadaşlarımdan sengözlerimebaksanab
ee bende anlatayım bari....ama gülmek yok....7.sınıftayım...ramazan ayı...oruç tutuyorum.okuldan geldim tuvalete girdim...bi baktım çamaşırım kahverengi lekelenmiş..allah allah nolmuş yaw dedim...afedersiniz altıma yapmışım ishal olmuşum sandım...neden farkında degilimki acaba dedim :) sonra çamaşırımı degiştirdim bi sonraki tuvalette baktım gene aynı...bi sonra bi sonra derken 3 4 çamaşır degiştikten sonra kırmızı oldu leke...sonra okulda fılan anlattıkları için farkındaydım anladım hemen manzarayı kırmzı olunca :) anneme dedim çıkıp..tamam dedi annem karnın agrıyomu dedi yok dedim sevindi :) orucumuda bozmamıştım ama :)
benim de orta 2 den orta 3 geçtiğim yazdı o akşam acayip karnım ağırıyordu o ağrıyla yattım sabah kalkıp wc ye bi gittim büyük bir şok çığlık ttım annem ne oldu diye geldi adet olmuşum dedim annem acayip mutlu olmuştu o gün hep yatmıştım hiç kalkmaştım
11 yaşındaydım yaz tatiliydi dışarda oynuyordum arkadaşlarımla, karnıma bi agrı girdi..wc ye gittim kan olmuş tabi iç çamaşırım çok korktum ogun anneme söylemedimmm ..ertesi gün tabi annem anladı bi gariplik oldugunu sordu söyledim:)
orta 3 deydım en ıyı arkadasımda benden bır hafta önce regl olmuştu onun o haline acırken bir hafta sonra sabah bi uyandım aman allahım yıkıldıgım an o andı mafoldumben nasılda utanmıstım süprizzzzz
ben de ortaokul 2. sınıftaydım dersteydik karnım ağrıyodu öğretmenden izin aldım wc ye gittim bide ne göreyim... tabi bilinçliydim bu konuda ama pedim falan olmadığı için selpak koymuştum eve geldiğimde anneme söyleyememiştim ama anlamıştı haliyle
bnmki içler acısı annem o günün sabahı bizi evden kovmuştu ablamla,ikiz kardeşim halamlara gitmişti orda kalıyodu neyse annem bizi kovdu bz gtmedik ablamla annem çekti gitti nereye gittiğini bilmiyoruz.öğleye doğru bekliyoruz bekliyoruz annem yok çıkalım arayalım dedim ablama annemin arkadaşlarına falan gittik yokmuş neyse eve geldik tuvalate bi girdim adet olmuşum hemen ablama söyledim o da yardımcı oldu sonra akşamüstü annem geldi hiç suratımıza bakmıyo tabii hala kızgın bize bn yine de söyledim adet oldum diye trip yapmaya devam etmişti,ikizine haber verseydin o da olur belki dedi,ben zaten aramış,haber vermiştim,işte öyle