• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk muayene

kittyframb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
39
7
18
Arkadaşlar merhaba. Yeni evliyim ve yeni yeni ilişki yaşamaya başladık. İlk seferde de baya kanamam oldu. Hatta ben sadece pembelik beklerken bu kadar olacağı aklıma bile gelmemişti ikimiz de şaşırdık. Şimdi doktora gitmek istiyorum ama daha önce muayene olmadığım için çekincelerim var. Hep erteliyorum. Sizce hemen gitmek lazım mı yoksa bunu yılda 1-2 rutin olarak mı yapmak lazım? Rahatsızlık hissetmiyorum sadece zar artık olmadığı için hemen muayene olmam gerekiyor mu?

Nicin muayene olmak istedigini anlamadim.
Kanama icin mi?
Rahatsizlik duydugun başka seyler mi var?

Hayır belirttiğim gibi herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum kanamam da yok. Merak ettiğim ilk muayene ne zaman yaptırılmalı

Ilk muayene diye bir durum yok ki. Ayrica şimdi yaptirirsaniz zorluk cekersiniz. Bir kac ay gecsin. Benim rahatsızlığım vardi diye ilk muayeneyi yaptirmistim.
Rahatsizlik hissetmeden gitmiyor genelde kadinlar ama yilda 1 2 kere rutin kontrollere de gidilmeli.
Öyle kendinizi kasmayin muayene olacağım diye..

Bi kaç ay daha bekle.. akıntın kaşınma vs. Olursa gidersin. Veya bebek istersen mesela.

Bi kaç ay daha bekle.. akıntın kaşınma vs. Olursa gidersin. Veya bebek istersen mesela.

Bebek düşünmüyoruz henüz zaten pko sebebiyle doğum kontrol hapı da kullanıyorum o zaman kendimi ne zaman rahat hissedersem akıntı vs de olmazsa o zaman gidiyim :) çok teşekkür ederim bikaç gündür aklımı kemiriyordu şimdi içim rahatladı

Back