• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İLK MUAYENE İÇİN 6.HAFTAYI BEKLEMEK ....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
Kızlar merhaba henüz 4+3 hamileyim adet gecikmesinin 3.günündeyim.
30.11.2019 adete 4 gün kala 14
2.12.2019 adete 2 gün kala 44
6.12.2019 adet gecikmesinin 2, günü 300 çıktı betra hcg değerlerim henüz kadın doğuma gitmedim 20 aralık için randevu bulabildim istediğim doktora sizce çok mu geç değerler fena gitmiyor sanki ne diyorsunuz ?

Su degerle zaten keseyi goremiceksin canim degerlerin guzel yukselmis. 6ci haftada gidince keseyi de bebegine gorebilirsjniz belki bi ihtimal kalp atisi da olur😊nana gore iyi bi tarih cunku kese goruncekmi bebek goruncekmi kalp atisi duyulcakmi beklemeleri daha zor. Ben 5 bucuk haftalikken ilk kontrolume gittim gec ogrendim cunku. Onda bile bebegi goremedik baya bi stres yaptm

Su degerle zaten keseyi goremiceksin canim degerlerin guzel yukselmis. 6ci haftada gidince keseyi de bebegine gorebilirsjniz belki bi ihtimal kalp atisi da olur😊nana gore iyi bi tarih cunku kese goruncekmi bebek goruncekmi kalp atisi duyulcakmi beklemeleri daha zor. Ben 5 bucuk haftalikken ilk kontrolume gittim gec ogrendim cunku. Onda bile bebegi goremedik baya bi stres yaptm
OH be içim rahatladı bebeğimi umursamıyormuşumda randevu almıyormuşum gbi oldu bu kladar geç alınca ama aslında sizin gibi düşündüm kese bebek kalp atışı stresini yaşamamak için :)

Yine siz daha iyi bilirsiniz ama Bence cok gec bir tarih... sonucta doktora gorundugunuzde duauk riski va. Varsa cozum de bulabilir, oysa allah korusun ama boyle birsey varsa gittiginiz tarih cok gec olabillir.. sonucta fazla tetkik goz cikarmaz... bence simdi herhangi bir doktora gorunun, istediginiz tarihte de kendi doktorunuza gorunun...

OH be içim rahatladı bebeğimi umursamıyormuşumda randevu almıyormuşum gbi oldu bu kladar geç alınca ama aslında sizin gibi düşündüm kese bebek kalp atışı stresini yaşamamak için :)

O daha bebek bile olmuyo ki 😊😊 Ben 5 bucuk haftalik olmus gittigimde doktor keseyi gordu dis gebelik falan degil suan normal dedi. Istersen alttan bakabilirsem belki bebegi gorebilirim dedi bende izin verdim bakti AMA yolk sac gordu bu iyi bsey kese bos degil bebek olusuyo demek demisti😊yani dusun o zaman bile bebegi beslyeceek o sey olmustu bebek yoktu umursamiyi gibi dusunme yani onu daha cook merak edceegin zamanlqr gelecek 😊

O daha bebek bile olmuyo ki 😊😊 Ben 5 bucuk haftalik olmus gittigimde doktor keseyi gordu dis gebelik falan degil suan normal dedi. Istersen alttan bakabilirsem belki bebegi gorebilirim dedi bende izin verdim bakti AMA yolk sac gordu bu iyi bsey kese bos degil bebek olusuyo demek demisti😊yani dusun o zaman bile bebegi beslyeceek o sey olmustu bebek yoktu umursamiyi gibi dusunme yani onu daha cook merak edceegin zamanlqr gelecek 😊
TeşeKKÜR EDERİM YA VALLA RAHATLADIM :)

Back