• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk muayene hangi bölümden oluyor???

RasK

Her dua nasibine, her Nasip VAKTiNE esirdir..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
19
4
1
Merhabalar öncelikle günaydıııın
Bir bebiş sahibi olmak istiyorum ama bu ayda olmadı. 6aylık Evliyim etrafımdaki herkes takır takır hamile kalıo benden sonra evlenenlerde böyle olunca insan ister istemez bir sorun varmıdır die düşünüyor tabiki. İnşallah yoktur da zaten bunları düşünmek için çok erken ama bilginize ihtiyacım var. Ben herseye rağmen bi doktora Görünmek istiyorum ama bu hangi bölüm hiç bilmiyorum. Daha önce gitmiş olanlar varsa önerilerini bekliyorum. Randevu alcaktım adam birsürü bölüm saydı kadın hastalıkları bölümünden bende teli kapadım. Gebe kalmak için genel kadın hastalıkları Taraması gibi bi muayene benim istediğim tüm tetkiklerin yapılacağı bi sorun varmı yokmu varsa tedavi Başlangıcı ? Birde bu kontrole reglken mi gidiliyor?

Merhabalar öncelikle günaydıııın
Bir bebiş sahibi olmak istiyorum ama bu ayda olmadı. 6aylık Evliyim etrafımdaki herkes takır takır hamile kalıo benden sonra evlenenlerde böyle olunca insan ister istemez bir sorun varmıdır die düşünüyor tabiki. İnşallah yoktur da zaten bunları düşünmek için çok erken ama bilginize ihtiyacım var. Ben herseye rağmen bi doktora Görünmek istiyorum ama bu hangi bölüm hiç bilmiyorum. Daha önce gitmiş olanlar varsa önerilerini bekliyorum. Randevu alcaktım adam birsürü bölüm saydı kadın hastalıkları bölümünden bende teli kapadım. Gebe kalmak için genel kadın hastalıkları Taraması gibi bi muayene benim istediğim tüm tetkiklerin yapılacağı bi sorun varmı yokmu varsa tedavi Başlangıcı ? Birde bu kontrole reglken mi gidiliyor?
Kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gideceksin canım. 1 seneye kadar normal sayıyorlar normalde. Aklında kalacağına git tabiki. Ultrason ile bakıyorlar zaten bir sorun yok yada var diyorlar. İnşallah güzel olur her şey. Gebelişk düşünüyorsan folik asite başlamalısın bu arada. Eczeneye söyle folik asit diye veriyolar. Folbiol kullanıyorum ben. Marka sorarlarsa. Bu hem uygun. Daha pahalılarıda var sen bilirsin tabiki. Regl oluken gitmemiştim ben. Doktorda bişey dememişti.

Hormon tahlili yapilmasi gerekirse adetin 3.gunu gidiyisun ole yapiyolar tahlillerini.ama sen daha yeni ewlisin.1 sene icinde gebelik olmamasini normal saydiklari icin cok detayli incelemme yapmiyorlar.

1-1bucuk sene zaten tedavıye baslanmıyor kendılıgınden olmaması cok normal
6 aylık evlısınız daha bısmıllah :)
jınekologa kadın doguma gıdıceksınız...
hayırlısı olsun herseyın

Adetin üçüncü günü git derim ben. Ultrasonla bakıyorlar smear testi alınıyor ve bütün hormonları bakıyorlar.gebelik düşünüyoruz kontrol amaçlı geldim dersen yeterli.bana doktorum inofolic önerdi. Hem fobik asit hemde rahmi geneline hazirliyor.

canım ben bebek düşünmeye başlamadan gittim çocuk düşünüyoruz genel bir kontrol ve hormon testi istiyorum dedim. evlenmeden önce biliyordum çünkü prolaktin ile ilgili sorunum vardı ama olmasaydı da giderdim. ilaç kullandım çok şükür değerlerim düştü. hatta eşim de sperm testi yaptırdı büyük olmayan ama tedavi gerektirecek bir durumu çıktı onunda muayenesi olup öyle bekleyeceğiz. eğerki bir sorun varsa neden 1 sene bekleyeceksiniz ki boşuna bu süreçte yıpranacaksınız. ha muayene olup da hemen hamile kalınamayabiliyor işte bu süreçte siz bilimsel açıdan elinizden geleni yapıp gerisi Allah'a ve hayırlı zamana bırakmış oluyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Back