LastStark

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
50
18
Arkadaşlar merhaba, Genital bölge için lazer epilasyona başlayacağım randevu aldım fakat çok utanıyorum. Uygulamayı nasıl yaptıkları hakkında ilgi verebilir misiniz havlu falan koyuyorlar mı :bicak: yada bu utanma duygusunu nasıl yenebilirim sırf bu yüzden ayaklarım geri geri gidiyor randevu yaklaştıkça :110:

Arkadaşlar merhaba, Genital bölge için lazer epilasyona başlayacağım randevu aldım fakat çok utanıyorum. Uygulamayı nasıl yaptıkları hakkında ilgi verebilir misiniz havlu falan koyuyorlar mı :bicak: yada bu utanma duygusunu nasıl yenebilirim sırf bu yüzden ayaklarım geri geri gidiyor randevu yaklaştıkça :110:

Gideceğiniz yer profesyonel çalışan bir yer ise mahremiyetinize olabildiğince özen gösterecektir...Utanmanıza gerek yok bu işi geçmişte yapan biri olarak işlem uygulanan bölge bizler için kol,bacak ya da genital bölge hepsi aynı.Utanmanıza asla gerek yok.

Gideceğiniz yer profesyonel çalışan bir yer ise mahremiyetinize olabildiğince özen gösterecektir...Utanmanıza gerek yok bu işi geçmişte yapan biri olarak işlem uygulanan bölge bizler için kol,bacak ya da genital bölge hepsi aynı.Utanmanıza asla gerek yok.

Çok teşekkür ederim az da olsa içim rahatladı:super: Bir sorum daha olacaktı. Gerçi gideceğiniz yere sorun da diyebilirsiniz haklı olarak ama affınıza sığınaraktan genital bölge derken kastettiklerine popo ve genital üçgeninin 1-2 parmak dışı da(yana doğru) dahil mi oluyor acaba yoksa oralara da ayrı mı ücretlendiriyorlar. Tüy dökücü krem sağolsun epey dağıldı tüyler :cry:

Aradım bikini genital diye ayırmadıklarını poponun ayrı bir fiyat olduğunu söylediler.Fakat ben popo derken nereyi kastettiklerini tam anlayamadım sanırım. Demek istediğim anüs çevresi genitale mi dahil oluyor yoksa popoya mı :deli:

Aradım bikini genital diye ayırmadıklarını poponun ayrı bir fiyat olduğunu söylediler.Fakat ben popo derken nereyi kastettiklerini tam anlayamadım sanırım. Demek istediğim anüs çevresi genitale mi dahil oluyor yoksa popoya mı :deli:

Normalde bizde dahildi...Siz yinede hatırlatırsınız istediğinizi belirtirsiniz ve o ayrıca ücretlendirilmez...Popo olarakta poponun üstü ayrı olarak ücretlendirilir...

Bende ilk gittigimde asiri utanmistim. 1 2 derken 3.ncu de gecti. Havlu falan konmuyor. Estetisyenler gore gore alismislar artik. Jinekolog nasilsa onlarda oyle. Ha eline bakmisim ha genitale bisi farketmiyor diyorlar. Rahat olun.

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back
X