• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Klomen Kullanışım

budiv

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8
0
16
Antalya
Merhabalar,
Dr a gittiğimde yumurtamın ovulasyon olmadığını öğrendim. Bi sonraki ay adetimin 5. gununden itibaren Klomen kullanmaya başladım 5 gün boyunca 11. gün yumurtam büyümüştü ve iki tane idi aynı gün çatlatma iğnesi oldum ve ertesi gün gün aşırı birlikteliğimiz oldu. 6 agustos son adetimdi adet olmadım ilaçların etkisinden mi bilemiyorum. kasıklarım belim kopuyor adet olacakmışım gibi sürekli bi ağrı hissediyorum. benim gibi durumu olan var mı? yardım lütfen

bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iki ay sadece klomen üçüncü ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve hemen hamile kaldım kızım üç yaşında

benimde sizde olan rahatsızlıklar olmustu hamile kalmışım zaten ben reg günümden üç gün önce dayanamayıp kan tahliliyle öğrenmiştim iyi duruyosunuz gününüz geçmiş zaten

bu arada eczaneden hemen test alın yapın ay ben heyecanlandım sizin yerinize

sonucu bekliyorum :54:

Ben de kendimi zor tutuyorum ne bileyim Klomen adet gecikmesine neden oluyormuş diye okuyunca bi de sürekli bi ağrı akşamları artan bel ağrısı cabası ayaklarım üşüyor yatarken bile çorapla yatıyorum :). Test ya çıkmazsa ne bileyim korkuyorum :(

bende bu ay ilk defa klomen kullandım bi tarafta 3 tane diğer tarafta 2 tane yumurta vardı 11. gun. en büyüğü 15.6 mm dedi. bugun 16. gün tekrar gittim kontrole ve hepsi çatlamış dedi dr. ne yani 5 i de catlamışmı? iğne vurmamıstı dun felaket agrı hıssettım bıde bomba gibi bi gaz sancısı var içimde oturamaz hale gelıyorum. dr a sordum normal hatta iyi bile dedi ama ben yınede merak içindeyim acaba bundan sonra ilişkinin faydası olurmu? yanı devam edın dedı dr ama catlamıssa ne zamana kadar şansım varki hala?

Benim bildiğim adetin 11-17 günleri arasında ilişkiye girmek yeterli oluyor bi de mutlaka yastıkla beline destek ver bence.

Back