• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk klomen kullanımı ve sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.187
598
30
Evet kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi tedavide ilk asamadayiz ben 25 esim 34 yasinda 5 yaşında bi kızımız var ve bi seneyi aşkın süredir ikinci icin çabalıyoruz ama bu sürecte kilo vermek ve denemeye devam etmek disinda bjsey yapmadık en son bayramda konuştuk ve gerekiyorsa tedavi sürecine girmeye karar verdik kızımız tedavisiz 3. Denemede oldu salı günü doktora gittik muayene etti polikistik var dedi yumurta rezervinde azalmış dedi klomene başlayalım dedi direk bi kac ilac daha yazdi ve tahlil istedi bugun sağlık ocağında kan verdim bklm ayın 29unda kontrole çağırdı yumurta oluşmuş mu die bakacak büyük ihtimalle hayrlisi olsun insAllah Rabbim isteyip dileyen herkedr nasip etsin iclerinde bize de 🤲😍
Su an kızıma hamilr kaldgm kiloya yakinim hemen hemen senlerce fazla kilomdann kurtulamamstm son bi senedir falan toplam 20 kilo verdim daha da vermeye calışıyorum glukofen yazdı insülin için o da zayiflamaya etkili bildgm kadaryla faydasi olur insAllah

Daha önce bu surectrm gecip olumlu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim konuyu acmamdaki amac da benim gibi kendi hikayeme yakin konu arayip bulamamamdi insAllah pozitif sonucumu burada paylaşabilirim 🤲💕birine faydam dokunur belki

İlk tedavim olumsuz sonuçlandı kızlar 20 Eylül öğlen sonu adet oldum 😣
Bu ay ki tedavide doktorumun yanlış tedavi uyguladığını düşünüyorum artk nedense dr değişikliği yapicam insAllah bu sefer nasip olur daha önceki kullandigimda olduğu gibi duphaston bittikten sonra üçüncü gün adet olmuş oldum

Son düzenleme:
Bence hep olumlulari okuyalim bu baslikta:) bende birdahaki ay klomen kullanicam ve klomenle ilgili olumlu seyleri okumaya ozen gosteriyorum

Evet birdahaki ay ilk kez kullanacaim cok heycanliyim bir suru kisi ilk ayda hamile kalmis. Birebir tanidiklarim ve forumda okuduklarim kadariyla:)
Evet benim de arkadaşlar var ilk denemede hamilr kalan açıkçası duydukça umut oluyor insAllah bizim için de olumlu olacak bu süreç inanıyorum hayırlısyla ☺️ pcos mu var canım sende de peki ne kadardır deniyrdnz

Evet benim de arkadaşlar var ilk denemede hamilr kalan açıkçası duydukça umut oluyor insAllah bizim için de olumlu olacak bu süreç inanıyorum hayırlısyla ☺ pcos mu var canım sende de peki ne kadardır deniyrdnz

Valla hic bisey yokta bolca stres var:) 3. Ayim aslinda ama 2. Ayda yumurtam catlamadi bu ayda 42 gunumdeyim adet olmadim. Normalde boyle seyler olmazdi kafaya takinca bozdum donguleri oyuzden birdahaki ay deniyelim dedi doktor. Tabi once regl olmam lazm sokturucude vermuyo bekliyoruz

Valla hic bisey yokta bolca stres var:) 3. Ayim aslinda ama 2. Ayda yumurtam catlamadi bu ayda 42 gunumdeyim adet olmadim. Normalde boyle seyler olmazdi kafaya takinca bozdum donguleri oyuzden birdahaki ay deniyelim dedi doktor. Tabi once regl olmam lazm sokturucude vermuyo bekliyoruz
Anldm canım konunu okudum demin hatta değerlendirseydinz ikinci yumurtlamayi canım belli mi olur sen adet olup ilaca baslicam derken hamile olduğunu öğrenebilirsin nasip bu işler 🤲😍

Anldm canım konunu okudum demin hatta değerlendirseydinz ikinci yumurtlamayi canım belli mi olur sen adet olup ilaca baslicam derken hamile olduğunu öğrenebilirsin nasip bu işler 🤲😍
Bir kez o gun degerlendirdik pek umduum
Yok ama bakalim belki hic gerek kalmaz ilaca 💓 Allah nasip etsin insallah 🙏🐥

Bugün ilacın ikinci günü kasık ağrım var hafif ve karnımı şiş hissediyorum umarım hersey yolundadır bklm 🤲🤔

2 ay önce klomen kullandım, ancak yumurtlama günüm geçmişti. Hala hazırda klomeni var, Doktorum adetin 3.günü 5gün kullan gel demişti ancak işimden dolayı özellikle kullanamadım. Eylül’ün 29unda biraz ara veriyorum, ve kısmetse Eylül’de kullanıp bende doktor kontrolüne gidicem.
Bende birsey sormak istiyorum enson alttan muayene olduğumda doktorum küçük küçük kistlerim oldugunu ancak bunların gebeliğe engel olmayan zararsız , herkeste olan küçük miyomların oldugunu söyledi. Sizce bi engeli varmı bunların.
Adetlerim düzenlidir, ve pco yok ..

Bende bu ay doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay hormon testi yaptırıcam ve klomene başlıycam. Benim ilk çocuğum olacak, eğer olursa tabi 😕 bir senedir istiyorum. İnşallah hepimize kullandığımız ilk aydan etkisi olur da hamile kalırız

Arkadaşlar klomeni doktor mu önerdi siz mi teklif ettiniz?
Hsg sonrası üçüncü ayım da negatif, doktor altı ay bekleyelim dedi ama ben beklemek istemiyorum aşırı stres tüm döngümü mahvetti. Klomen benim de aklımda var ama doktora gidip söylesem mi bilemedim?

2 ay önce klomen kullandım, ancak yumurtlama günüm geçmişti. Hala hazırda klomeni var, Doktorum adetin 3.günü 5gün kullan gel demişti ancak işimden dolayı özellikle kullanamadım. Eylül’ün 29unda biraz ara veriyorum, ve kısmetse Eylül’de kullanıp bende doktor kontrolüne gidicem.
Bende birsey sormak istiyorum enson alttan muayene olduğumda doktorum küçük küçük kistlerim oldugunu ancak bunların gebeliğe engel olmayan zararsız , herkeste olan küçük miyomların oldugunu söyledi. Sizce bi engeli varmı bunların.
Adetlerim düzenlidir, ve pco yok ..
doktor zararsız dediyse bence sıkıntısı yoktur engel değil diye duydum bende sanki masAllah afetlerin düzenli pco yok yumurtlama da mi sıkıntı vardı ki klomen verdi benim yumurta rezervim düşükmus polikistik görünümü var dedi o yüzden verdi bende 3. Günü başladım 9 gun kullanıp gidicem kontrole insAllah gerek kalmaz sana da kendiliğinden hamile kalırsın
Agrı yapar, yumurtaları büyüttüğü için. Hersey yolunda merak etme.. 😊
içtiğim ilk günden beri olunca acaba mi dedim açıkçası hemen etkisini gösteriyor demek ki
Bende bu ay doktora gittim ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay hormon testi yaptırıcam ve klomene başlıycam. Benim ilk çocuğum olacak, eğer olursa tabi 😕 bir senedir istiyorum. İnşallah hepimize kullandığımız ilk aydan etkisi olur da hamile kalırız
insAllah gerek kalmaz canım kalırsa da ilaç vesile olup Rabbim nasip eder insAllah hepimize
Arkadaşlar klomeni doktor mu önerdi siz mi teklif ettiniz?
Hsg sonrası üçüncü ayım da negatif, doktor altı ay bekleyelim dedi ama ben beklemek istemiyorum aşırı stres tüm döngümü mahvetti. Klomen benim de aklımda var ama doktora gidip söylesem mi bilemedim?
Doktor tavsiye etti canım daha önce gittiğimde inofolik vermişti sadece bi sene dolmadıgi için doğal yolla olabilir demişti olmazsa 3 ay sonra gel demişti artık bu seneyi geçince gittik hemen başlattı insAllah şifa olur
Hsg sonrası hamilr kalan kesim de var çok stres yapıyorsan beklemek istemediğimlni söyleyebilirsin bence dr ne der bilmiyorum ama malesef stres döngüyü çok etkiliyor

Bende martta klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım 2 kere 2de olumsuz oldu. Ara verdik denemeler devam ramazandan sonra dr tekrar gidelim dedik derken temmuzda adet olmadan gittik baktı hasta olmadan bise yapamadım öylece geldik bu arada ovu testi kullaniyodum âdetlerim de düzensizdi klomenle düzelmişti . Adetim 10 günü geçti bi umut test yapayım yaptım çift çizgiyi gördüm 😍 doktora da gittik kese görünüyo dedi haftaya gel o zmaan belki kalp atışını duyariz dedi 😍😘 klomen aylar sonra etkisini gösterdi

Bende martta klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım 2 kere 2de olumsuz oldu. Ara verdik denemeler devam ramazandan sonra dr tekrar gidelim dedik derken temmuzda adet olmadan gittik baktı hasta olmadan bise yapamadım öylece geldik bu arada ovu testi kullaniyodum âdetlerim de düzensizdi klomenle düzelmişti . Adetim 10 günü geçti bi umut test yapayım yaptım çift çizgiyi gördüm 😍 doktora da gittik kese görünüyo dedi haftaya gel o zmaan belki kalp atışını duyariz dedi 😍😘 klomen aylar sonra etkisini gösterdi
Senin hikayeni diğer topiklerdr biliyorum canım çok sevindim Rabbim nasip etti mi vesile oluyor işte sağlıkla ilerler insAllah kucağına alırsın benim her ay adet görüyordum ama ufak tefek gecikmeyle ya da erken bklm bende faydsini görürüm insAllah ovu kullanmıyorum ben bi kac ay denedim olmadı bende bi daha niyetlenmedm

Senin hikayeni diğer topiklerdr biliyorum canım çok sevindim Rabbim nasip etti mi vesile oluyor işte sağlıkla ilerler insAllah kucağına alırsın benim her ay adet görüyordum ama ufak tefek gecikmeyle ya da erken bklm bende faydsini görürüm insAllah ovu kullanmıyorum ben bi kac ay denedim olmadı bende bi daha niyetlenmedm
Sağol canım inşallah Darısı tüm isteyenler sana inşallah 😍🤲🏻 kür filan denedinmi

doktor zararsız dediyse bence sıkıntısı yoktur engel değil diye duydum bende sanki masAllah afetlerin düzenli pco yok yumurtlama da mi sıkıntı vardı ki klomen verdi benim yumurta rezervim düşükmus polikistik görünümü var dedi o yüzden verdi bende 3. Günü başladım 9 gun kullanıp gidicem kontrole insAllah gerek kalmaz sana da kendiliğinden hamile kalırsın
içtiğim ilk günden beri olunca acaba mi dedim açıkçası hemen etkisini gösteriyor demek ki
insAllah gerek kalmaz canım kalırsa da ilaç vesile olup Rabbim nasip eder insAllah hepimize

Doktor tavsiye etti canım daha önce gittiğimde inofolik vermişti sadece bi sene dolmadıgi için doğal yolla olabilir demişti olmazsa 3 ay sonra gel demişti artık bu seneyi geçince gittik hemen başlattı insAllah şifa olur
Hsg sonrası hamilr kalan kesim de var çok stres yapıyorsan beklemek istemediğimlni söyleyebilirsin bence dr ne der bilmiyorum ama malesef stres döngüyü çok etkiliyor
Hem de aşırı derecede stres yapıyorum ama elimde değil olmuyor napiyim elimde değil 😔 bal tarçın çörek otuna başlayacaktım eşim istemedi inofolic combi kullan dedi. Doktorum üç ay sabah Akşam kullanacaksın demişti ben sadece regl zamanı birer kullandım. Bilmiyorum ki ne yapsam bide ben yumurtanın kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kaç aydır erken regl oluyorum tutunamayip düşüyor bence. Combi yumurta kalitesini artırır mı doktora gidip klomen için ısrar etsem mi bilmiyorum off 😔

Progesteron sonucum 7 çıktı, 10 üzeri kaliteli yumurta demekmiş. iki aydır reglimin ilk günü deri gibi pihti geliyor önceden olmazdı bu kadar 😔

Back