- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Evet kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi tedavide ilk asamadayiz ben 25 esim 34 yasinda 5 yaşında bi kızımız var ve bi seneyi aşkın süredir ikinci icin çabalıyoruz ama bu sürecte kilo vermek ve denemeye devam etmek disinda bjsey yapmadık en son bayramda konuştuk ve gerekiyorsa tedavi sürecine girmeye karar verdik kızımız tedavisiz 3. Denemede oldu salı günü doktora gittik muayene etti polikistik var dedi yumurta rezervinde azalmış dedi klomene başlayalım dedi direk bi kac ilac daha yazdi ve tahlil istedi bugun sağlık ocağında kan verdim bklm ayın 29unda kontrole çağırdı yumurta oluşmuş mu die bakacak büyük ihtimalle hayrlisi olsun insAllah Rabbim isteyip dileyen herkedr nasip etsin iclerinde bize de
Su an kızıma hamilr kaldgm kiloya yakinim hemen hemen senlerce fazla kilomdann kurtulamamstm son bi senedir falan toplam 20 kilo verdim daha da vermeye calışıyorum glukofen yazdı insülin için o da zayiflamaya etkili bildgm kadaryla faydasi olur insAllah
Daha önce bu surectrm gecip olumlu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim konuyu acmamdaki amac da benim gibi kendi hikayeme yakin konu arayip bulamamamdi insAllah pozitif sonucumu burada paylaşabilirim birine faydam dokunur belki
İlk tedavim olumsuz sonuçlandı kızlar 20 Eylül öğlen sonu adet oldum
Bu ay ki tedavide doktorumun yanlış tedavi uyguladığını düşünüyorum artk nedense dr değişikliği yapicam insAllah bu sefer nasip olur daha önceki kullandigimda olduğu gibi duphaston bittikten sonra üçüncü gün adet olmuş oldum
Su an kızıma hamilr kaldgm kiloya yakinim hemen hemen senlerce fazla kilomdann kurtulamamstm son bi senedir falan toplam 20 kilo verdim daha da vermeye calışıyorum glukofen yazdı insülin için o da zayiflamaya etkili bildgm kadaryla faydasi olur insAllah
Daha önce bu surectrm gecip olumlu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim konuyu acmamdaki amac da benim gibi kendi hikayeme yakin konu arayip bulamamamdi insAllah pozitif sonucumu burada paylaşabilirim birine faydam dokunur belki
İlk tedavim olumsuz sonuçlandı kızlar 20 Eylül öğlen sonu adet oldum
Bu ay ki tedavide doktorumun yanlış tedavi uyguladığını düşünüyorum artk nedense dr değişikliği yapicam insAllah bu sefer nasip olur daha önceki kullandigimda olduğu gibi duphaston bittikten sonra üçüncü gün adet olmuş oldum
Son düzenleme: