• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk kız çocuktan sonra kısırlık

azrams

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
1
0
16
Konya
selam kızlar ilk kız çocuktan sonra arayı çok uzatırsan kız kısırı olunurmuş yani kısır kalırmışsınız duyan varmı

selam kızlar ilk kız çocuktan sonra arayı çok uzatırsan kız kısırı olunurmuş yani kısır kalırmışsınız duyan varmı

valla benim kız kardeşimle aram 5 yaş..teyzemin kızlarını arası da 5 yaş, ayrıca bir komuşumun kızı 10 yaşında ve yeniden kızı oldu..bana çok saçmaymış gibi geldi..halk arasındaki hurafelerden biri olsa gerek..

Bencede cok sacma ne alakasi var. Cocugun kizmi erkek mi olacagi spermlerle ilgili yumurtaya hangisi dollenirse o x yada y yani bu kiz kisirligi felan sacma seyler kusura bakma ama:))

kız çocuktan sonra arayı çok açmamak lazımmış derler bende duymuştum. bir dahaki çocuğu yapmak uzun sürüyormuş.
öyle olanlarda var çevremde ondan mıdır bilmem tabi (=

Nedeni ne olabilir Peki Madem boyle birsey var bilimsel aciklamasida olmali herseyin bir aciklamasi vardir Ben inanmadim sahsen mantiksiz geliyor ama tabi inanc meselesi:)

öyle birşey olduğunu sanmıyorum..nasip işi herşey
kız değilde oğlu olup sadece o oğluyla kalanlarda var
Allah ne nasip ettiyse o oluyor ....

valla bende duydum benim de 15 aylik kizim var teyzeler hemen cocuk yap der kisir olursun ama hic kimseye inanmiyom allah bilir :55:

Back