ilk kez yardimci bayan alacagim

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
Merhabalar bugune kadar butun isimi kendim yaptim ama artik belimde fitigim ve kolumda sinir sikismam var ve ben ilk kez temizlik icin yardima ihtiyac duyuyorum
Bir bayan buldum pazartsi gelecek
Ama ben ne yaptirmam gerekirden tutun nasil davranmam gerektigine kadar bilmiyorum
Mesela evim 4 + 2
2 oda pek kullanilmiyor ve fazla esya yok ama cok fazla camim var
Ben neler yaptirmaliyim hic yardim etmemelimiyim yardim etmek istemiyorum ama vicdansizlik olurmu
Ve yemek olayini nasil yapicam sadece oglenmi yoksa kahvaltida versemmi
Kadin benim bu isi bilmedigimi anlasin istemiyorum (ilk kez yemizlikci aldigimi)
Birde ben vileda pek cok kez kullanmam ozellikle genel temizlikte bezle silerim cunku daha temiz olur kiyi kose iyice alabilirim kadindanda boyle istesem ayipmi olur tepki alirmiyim

Yani 1 kisinin bile fikri yokmu cok hos
Ben temizliğe giden biri olarak yazmak istedim sabah kahvaltı verilir öğle yemek cay verilir ücret sizin istediklerinize evin büyüklüğüne bağlı olur normalde gelen cam kapi balkon hali kalkar süpürge vileda bezi bazısı ek ücretle yapar toz alma kapılar dolap dışı içi değil mutfakta ayni dolap içleri isteğe göre yapılır yoksa dışı buzdolabı dışı fırın banyo tamamen elden gecer merak ettiğiniz olursa cevaplarim sevgiler

gazıantepde tum gunc alısıyorlar sabah 7 bucuk 8 aksam 6 ya kadar
kahvaltılarını yapar gelırler genelde ama ben mutlaka bısey hazırlarım
8 de ıse baslıyor ben yardımcı olmuyorum hanımlar zaten ısını bılıyor
duvar cam kapı yer banyo wc balkon heryerı yıkar sıler toparlar
vaktı kalırsa kanepeyıde sılıyor
benım evım4+1 180 metre kare
hepsı yetısıyor
avızelere kadar sılıyor dolap kapakları falan
1 gunde hepsı bıtıyor 3 ayda bır duzenlı cagırırım
bıtek oglen yemegını yapıyorum genelde dısardan soyluyorum
ucretıde 100 tl

kadın vıledayla sılerse
hıcbıseye karısmaz sadece kapakları sılerse
elı cok yavas olur az ısle tum gunu bıtırırse
ısı mınnetle yaparsa gelmesıne gerek yok zaten yanı hepsını zaten bızler yapıyoruz
tanıdıgın bırı aracılıgıyla gelıyorsa yıne guvenebılırsınde
ılk kez sen kendın ıletısıme gectınse basında durman ıyı olur
hem hanım senın duzenını ogrenır hemde ıcıne sınmeyen bırseyde lutfen surayı gozden kacırdınız dıkkat edermısınız dersen dıkkat ederler alısırsınız bırbırınıze

Geldi 8.5 da 5te gitti tulleri yikamicakti ben soyledim hali koltuk silmedi silersem yetismez bu ev dedi kapilari ben dedim silecegim zaten dedi ama resmen bitek tozunu aldi esyalarida kabadan silmis objelerin cogunun tozunu almamis bilemiyorum normali budur dedi ama bilemedim hoc icime sinmedi onunla birlikte yapmam gerektigini soyleyen imalarda bulundu acaba baska biriyle devam etsemde aynimi olur evim 150m2

Merhaba, bence acilen başka birini bulun. Bu kadından size fayda yok... nscckts isimli arkadaş çok güzel tarif etmiş. olması gereken budur.

sabah kahvaltı hiç vermedim zaten evden geliyor yapıp geliyordur herhalde. öğlen yemek hazırladım ikindi gibi de kahve içtik o kadar. ben vileda koymuştum kendisi vileda ile rahat yapamadığını söyledi. kanepelerin beyaz eşyaların altına kadar çekip süpürüp silip koydu ben çıkıştım hatta tek başına kaldırma koca kanepeleri ağır bişey kaldıracağın zaman seslen birlikte kaldıralım diye.. cam kapı wc banyo herşeyi sildi. ücret 80 tl.

ilk geldiğinde ayıp olmasın diye ben de yardım ettim ama ikinci de sadece ortalığı toparladım. giysi dolabımı falan düzenledim. 3. ye geldiğinde işteyken çağıracaktım ama şansıma işkurdan işe girmiş ve artık gelemiyor :KK43:
çok anlatmıştım kadıncağız işini hakkıyla yapıyor her kuruşu helal aldığının diye nazar ettim :KK43:

X