• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez üst bacak aldırıcam önerileriniz lütfen...

moon_shine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
19
3
86
Çanakkale
merhaba,
üst bacaklarımdaki tüylerim güneşinde etkisiyle sararmaya meyilli olduğundan şimdiye kadar hiç aldırmadım.. fakat özellikle yaz geldiğinde beni rahatsız etmeye başladılar, ağda yaptırmayı uzun zamandan beri düşünüyordum.. fikrini aldıklarımın çoğu da ağda ile yok etmemi önerdi, fakat şöyle de bir şey var bacaklarımın arka kısımlarındaki kıl değil tüy ve seyrek, sir ağda yaptırsam (bazı kısımlarda belli belirsiz olan) tüylerin daha belirgin ve sert olmasına yol açar mı dersiniz? :17: uzun lafın kısası pişman olmayacağım bir çözüm arıyorum

benmde azdı ağda yaptım şimdide azdı resmen bilmyrum ama benm üst bacata ters tepki yaptı

Dolunay Epilasyonu konu başlığıma gel canım. yanlış zamanlarda ağda yaparsan tüylerin kazık gibi olabilir :34: epilasyon zamanına 2-3 gün kaldı nerdeyse

Dolunay Epilasyonu konu başlığıma gel canım. yanlış zamanlarda ağda yaparsan tüylerin kazık gibi olabilir :34: epilasyon zamanına 2-3 gün kaldı nerdeyse

:60: :60: :60: Ay buraya bittim ya :60: :60: cidden, göbeğimdeki bi kaç tüyü almıştım, dolunay zamanı olmadığı için kazık gibi çıkanlar oldu :60:

Bu arada ben bacağımın üstünü hep aldırırım, pamuk gibi oluyo:16:Tavsiye ederim, acımıyo da pek.

ağdadan sonra azalması yada artması bence kişiden kişiye değişir..benimde seyrektir bacaklarımdaki tüm tüyler..epilasyon makinasıyla alıyor olmama rağman ne arttı ne azaldı..
şansına ne çıkarsa artık :26:

eğer sarıysan bulaşma canım gerek yok iyce sertlşemese de siyahlaştırmanın
ben mesela sarışınım ve benim de gözüme batardı
bugün kuaföre alalım mı oraları da dedim asla dedi ve kadın benim vücudumu gördükçe
ay keşke benim de böyle olsa dedi ama şunu da her defasında ekledi
bu kadar az ve sarı tüyü olup çoğaltan bi seni gördüm..
haklıydı çünkü uğraşıyodum oramla buramla çok gereksiz
bence yeni bi yer daha çıkarma başına olanlarla uğraş canım..

Bende sarışınım ama bende hiç koyu çıkma veya daha çok çıkma gibi bişey olmadı. NAsılsa aynılar. :44:

her ay düzenli olarak sir ağda yaparsan tüyler daha seyrek ve daha ince çıkar. o nedenle ben yazın hep tüm bacağımı sirle alırım. kalınlaşma durumu olmadı bende.

kanıma girdiniz kızlar:1:
napsam ben de mi üst bacağı alsam sarışınım zaten ama
sonrasında iyce kötü olmasından korkuyorum
gerçi dolunay epilasyonuna uyuyorum sıkıntı olmaz ama bilemedim :44:

kanıma girdiniz kızlar:1:
napsam ben de mi üst bacağı alsam sarışınım zaten ama
sonrasında iyce kötü olmasından korkuyorum
gerçi dolunay epilasyonuna uyuyorum sıkıntı olmaz ama bilemedim :44:

Al kız bişey olmaz, hele dolunay epilasyonuna da uyuyomuşsun ne güzel. tüm bacağı aldırınca ay bir güzel oluyo, pamuk gibi :D Kendimi sevesim geliyo valla :D

Al kız bişey olmaz, hele dolunay epilasyonuna da uyuyomuşsun ne güzel. tüm bacağı aldırınca ay bir güzel oluyo, pamuk gibi :D Kendimi sevesim geliyo valla :D
evet ya insan kendini hem rahat hem de güzel hissediyo
neyse ben de başlayım bidahakine
azalır belki..iyce siyahlaşmasın da tek korkum o

ben makine ile alıyorum 2009 yılında başladım almayada öncesinde almadım zaten kışın hiç almıyorum sadece yazları alıyorum hiç sertleşme olmadı aksine bende yumuşayanlar oldu diyebilirim , ağda da sertleştirmez özellikle sir ağda azaltıyor biliyorsun bence aldırabilirsin :34:

evet ya insan kendini hem rahat hem de güzel hissediyo
neyse ben de başlayım bidahakine
azalır belki..iyce siyahlaşmasın da tek korkum o

Benimkiler hala sarı sarı duruyolar. Hatta bazı arkadaşlar deli misin niye aldırıyon hiç belli olmuyo diyolar ama, aldırdıktan sonra pamuk gibi oluyo vallaa:23:

her ay düzenli olarak sir ağda yaparsan tüyler daha seyrek ve daha ince çıkar. o nedenle ben yazın hep tüm bacağımı sirle alırım. kalınlaşma durumu olmadı bende.

her yaz yaklaştığında kafamda yer eden şeylerden biriydi, bu yıl kuaföre sordum yaz başında sir le alalım sadece yazları aldırırsın demişti. en mantıklısının ne olduğunu bi türlü çözemedim :( fazlalaşırsa diye hep korktum.. yardımlarınız için teşekkür ederim...

Back