• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk kez sir ağda acitiyor muu?

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
kızlar koltukaltı we bikini bölgesi içn ilk kez sir kullnıcam daha nce jilet kullanıyordum
acıdığını morardığını okudum az önce we çok korktum gerçekten morarıyor we çok mu aciyoorrrrr :( :|

kızlar koltukaltı we bikini bölgesi içn ilk kez sir kullnıcam daha nce jilet kullanıyordum
acıdığını morardığını okudum az önce we çok korktum gerçekten morarıyor we çok mu aciyoorrrrr :( :|

İlk kez uygulayacağın için ve öncesinde jilet kullandığın için üzgünüm ama çok acıyacak:1no2:
Hatta çok az kanama bile olabilir cildin alışık olmadığı için.
Endişelenme eğer böyle bir şey olursa 2. uygulamada kesinlikle ilki kadar acımayacaktır.
uygulama öncesinde güzelce bir duş alıp pudra sürersen daha rahat olur.
Jiletten bir an önce kurtulmaya bak.
Kolay gelsin.yerimseniben

kendin yapacaksan evet cok acir
ama birisine cektirebilirsen tabi deneyimli birisine yontemini bilen birisine
o kadar aman aman acimaz
yillarin jilet kullanicisiydim bir anda agdaya dondum kuafor bile hayret etti sizlamadin hayret dedi :)

kendin yapacaksan evet cok acir
ama birisine cektirebilirsen tabi deneyimli birisine yontemini bilen birisine
o kadar aman aman acimaz
yillarin jilet kullanicisiydim bir anda agdaya dondum kuafor bile hayret etti sizlamadin hayret dedi :)

aynen ben mi yazmışım diye baktım yani :)
kişiye göre değişir ama güzel ılık bi banyo üzerine pudra ve doğru kuaförün yolunu tut merak etme bir daha asla kopamayacaksın ve 3-4- kez yaptırdığında 2 ay bekleyip bu tüyler niye çıkmıyor yaaav diyceksin
sositososito:teytey::dance:

ay biraz korktum açıkçası..canı biraz kıymetli biriyimdir acıcak olması bni endişelendiriyor ama denicemm bşka yolu yok
we sizlerle paylaşıcaam (=

emla die bi krem var canım onu dene acı yapmıyor. hatta dur bu konu acılmıştı linkini bulup vereyim

ben yıllarca jilet yaptım ama dedim artık yeter uğraşamıorum 2 günde bi cırt cırt cırt..! haftasonu kuaföre gittim nasıl korkuyorrum.. bir de sir ağda çıkardı, sanki o daha çok acıtıyormuş gibi aklımda kalmış.. birşey de diyemiyorum, yiğitliğe halel gelmesin diye (kocaman kızım nihayetinde..)..
kızın eli çok çabuktu, hemen 10-15 dk'da halletti valla.. hiç acımadı.. saadece bacağın arka iç kısmı çok az acıdı.. böle olacağını bilseydim kaç zmn önce giderdim ahh ahhh..!

ACITIYORMUU??
ya ben hic jilet vurmadim bikini tarafa ne yapicam makinede kullanmak istemiorummm
??

Ben altı yıldır sir ağda yapıyorum ve yaptırıyorum .Jiletten geçecekler için hangi yöntemi denerseniz deneyin makina,ağda,sir farketmez hepsinde acıyacak çünkü yıllarca kökünden alınmayan kılları alıcaksınız iyice beslenmiş kuvvetlenmiş acıması normal yani.Ama sonucu görünce o 10 dk lık acıyı unutucaksınız.Sir ağda gerçekten nefis yapıyo.Eğer durumunuz varsa hiç uğraşmayın komple vucut 20 dk da tertemiz yapıyolar.Eğer yoksa kendiniz yapıcaksanız her tarafınız yapış olacak kaydirigubbakcemile2 bence geç kalmadan başlayın jiletten kurtulun

eğer kendin çekeceksen ağda kağıdını mutlaka acıyacaktır, hatta morluk bile oluşabilir. o yüzden bu konuda deneyimli birine çektirsen daha az acı hissedersin canım. ama birde şu taraftan bak, yarım saat sonra hiç acı kalmayacak ve pırıl pırıl bir vücudun olacak zemuszemus

ACITIYORMUU??
ya ben hic jilet vurmadim bikini tarafa ne yapicam makinede kullanmak istemiorummm
??

Merak ettim, jilet, sir ağda ve makine kullanmadıysan neyle alıyordun o zaman oradaki kılları -tatlicadiarzu-

Back