Yaw biz sana oruç tut demedik mi ,Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi
Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi
Çayı püskürttümSarilsak yeterdi diyip adamin seyini avuclamak....
Ahahhaha yanlis miyim, tutmus adamin seyini, adam da donuna bosalmaya çalışıyor, konu sahibesi kizimiz iğreniyor vs tam komediÇayı püskürttüm
Bi de çaktırmadan elini yıkamak istemiş. Bu münasebetten sonra yıkamaması iğrenç olur kimse o eliyle hamur yoğurmuyodurAhahhaha yanlis miyim, tutmus adamin seyini, adam da donuna bosalmaya çalışıyor, konu sahibesi kizimiz iğreniyor vs tam komedi
Profilinizde 18 yazıyor ama belki de reşit bile değilsiniz.Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi
Bi de çaktırmadan elini yıkamak istemiş. Bu münasebetten sonra yıkamaması iğrenç olur kimse o eliyle hamur yoğurmuyodur
Bu ne ya ?
İğrenç bir opusuk deneyimi yasamisBu ne ya ?
Neden ben hiç bir şey anlamadım.
Ben biriktirip poacaya koyuyorum ay hdhdhhdhd yazarken fena oldumBi de çaktırmadan elini yıkamak istemiş. Bu münasebetten sonra yıkamaması iğrenç olur kimse o eliyle hamur yoğurmuyodur
Hocam ne biliyim normal dedi normal sandım ben de cahildim dünyanın rengine kandımAblacım iğrendiysen ilerleme, ilk kez olan bişeyde hemen mastürbasyon falan. Olmamış.
Vallahi bir şey deyim mi bı süre kafamda çok normallestirmistim bunu iyiki sanal ilişki yaşıyoruz bı daha zorunda kalmadimİlk defa bir midem kalktı anlatamam kızlarben hayatımda hiç bu kadar okuduğum şeyden bulanmamıştım bi öğürüp geliyorum