Ten cekiminiz yok bence ona karşı, etkilenmeyince "arınmak" ihtiyacı duymuşsunuz.Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi
İgrendim işte istemedim çok ısrar ettiÖpüşürken iğrendiğin birine neden mast yapıyorsun. Ağzından iğrenen şeyinden iğrenmez mi?
Zaten hazır değildim sonrasında bu konuda çok tartıştım beni pek anlamadı gibiDoğru kişi değildir muhtemelen hem de daha birinin elini tutmadan ileriye gitmişsiniz belki de hazır değildin.
Eveet kesinlikle o kısım çok iticiydi yaAblacım iğrendiysen ilerleme, ilk kez olan bişeyde hemen mastürbasyon falan. Olmamış.
İgrendim işte istemedim çok ısrar etti
En itici erkek tipi cinsellik konusunda ısrar eden üstelik kendine mast yaptırmak için yani karşılıklı bişey de değil.İgrendim işte istemedim çok ısrar etti
Hazır değilsen sakın seni zorlamasına izin verme bi daha. İlk sefer için çok ileri gittiğinizi düşünüyorum. Ağzından tiksinmişsin şeyine nasıl dokundun yani bilemiyorum tuhaafZaten hazır değildim sonrasında bu konuda çok tartıştım beni pek anlamadı gibi
Hayır cinsellikten utandirilmakla ilgisi yoktu belki ilktendir bilememIlk adım için kendinizi çok zorlamışsınız bence.
Zamanla aşılan bir şey bu ama.
Ben de ilk öpüşmemde tiksinmiştim. Kendimi kötü hissetmiştim. Cinselliğimizden utandirildigimiz icin oluyor biraz da.
Açlık şekeri tokluk şekeri gibi, açlık ağzı tokluk ağzı ölçmüş kadın djdjdjÖyle bir anlatmışsın ki elimdeki çorba kasesini usulca bıraktım
Bi de gün boyuAçlık şekeri tokluk şekeri gibi, açlık ağzı tokluk ağzı ölçmüş kadın djdjdj
Bir dana seni böyle manipüle etmesine izin verme. Uzak dur bu kişiden aklı cinsel organında çalışıyor belliZaten hazır değildim sonrasında bu konuda çok tartıştım beni pek anlamadı gibi