Ilk Kez Ne Zaman Bebisinizle Disari Ciktiniz?

E

EU1

Ziyaretçi
Kizlarrr ilk kez bebislerinizle ne zaman disari ciktiniz.Nereye gittiniz nasil bir duyguydu?

Ben dun ilk kez ciktim tam 2 haftalikken yani.Kaynanamlara yemege gittik ve millet beni unuttu resmen bebegi alan iceri kacti.Cok degisikti anne oldugumu daha bir anladim sanki.Insanlar kizimi sevdikce gururlandim duygulandim bazen inanamadim cok degisikti ve guzeldi.Peki ya sizler nasil hissettiniz?

hamişliğimiz hala devam ettiği için sorunuza maalesef cevap verememekteyiz bu durumdan ötürü özür dileriz.....:roflol: :roflol: artık bebegimiz allahın izniyle kollarımızda olunca bu sorunuza yanı verecegimizden hiç şüpheniz olmasın yerimseniben

İnsan bebeğini kıskanır mı acaba başkasından?ben hiç kimsenin kucağına veremem kimseye emanet edemem gibi geliyo öff daha 5 ay var zaten

İnsan bebeğini kıskanır mı acaba başkasından?ben hiç kimsenin kucağına veremem kimseye emanet edemem gibi geliyo öff daha 5 ay var zaten

bende öyle düşünüyodum ama şimdi 5 dakka biri alsada işlerimi yapayım diye bakıyorum dinlenmekten vazgectim:)

bende çıktım bebeğimle doktora falşan gittik bu akşamda babannelere gidecez bakalım bugün bebeğim 17 günlük evet herkes bebeğe koşuyo seni unutuyo valla ama doğru bi ara uyusa da bende işimi yapsam diyorum ama çok uyuduğu zaman da özlüyorum valla anne olmak ne güzelmiş allah herkese nasip etsin

Valla ben kiskanmiyorumda biraz fazla ayri kalayim yada fazla kucaklarina alip sevdikleri zaman yeter diyorum ve almaya calisiyorum cunku ozluyorum bende dursun istiyorum.Suan annemler bizde annem bir yandan sevmek istiyo babam bir yandan esim bir yandan ben bir yandan birde esimin ailesi bir yandan cocugu paylasamiyoruz yavvv nasil olcak bilmem :))

ben doğum yapalı bugün 6 gün oldu ama yarı 40ım çıktıktan sonra bende çıkarım artık,havalarda çok güzel,hatta eşim iş için Ankaraya gidecek 1 haftalığına Mayıs ayında ailesi eskişehirde ve henüz bebeği görmediler,beraber gitmek istiyor ama ben daha 20 günlük bebekle yolculuğa çıkmak istemiyorum (o zman 20 günlük olacak)sadece bebek olsa yine iyi birde 17 aylık bir oğlum var uzun yolda araba koltuğunda oturmayı istemiyor ben arkada ikisiyle nasıl başederim,o yüzden gidesim yok ama gelde eşime anlat

biz bir haftalıkken doktor kontrolüne gitmiştik oğluşumla.ama gezme amaçlı ,yarı kırkı olduğunda ananesine gittik..

ben 1 haftalikken ciktim arkadaslar oglum hic uyumuyodu sabah aksam temiz hava almaya cikariyodum sonrada bi güzel uyuyordu.

biz 12 günlüğüz
gezme amaçlı cıkmadık daha
ama 3.günümüzde dr gittik ve sarılıktan dolayı 2 günde 1 hastaneye gidiyoruz kan alıolar

Ufak tefek çıkarıyorum.Ama bu sıralar hava yağışlı evde kalmasını tecih ediyorum.Gerçi bu akşam Avrupa yakasına amcama gidecem oğlumda en uzun yolculuğunu yapmış olucak.3 gün kaldı 1 aylık olmasına zaman doğum yaptıktan sonra nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.

ben 1 haftalıkken çıkardım memleketimizde pikniğe götürdüm kızımı.aradan 2 3 gün sonrada afyondan ağrı ya kadar geldik minikimle çok yorucu bi yolculuktu.çok şükür yolda eziyet etmedi.şimdi ise 6 günümüz kaldı 40 bitmesine sonra bol bol dışarı çıkarız artık:)

ohh ohh maşallah nisan anneleri :)
bende dogumdan sonra cok beklemeyı dusunmuyorum umarım kolay bı dogum yasarımda hemen dısarı cıkabılrız gezmelere :))

süpersiniz valla bu gün 20. günümüz hala çıkmadık biz.ben kızımdada dr haricinde bir sene evden çıkmadan büyüttüm iyimi yaptım bilmiyorum şimdi çok çabuk hasta oluyor sanırım küçükten alıştırmak lazım .gezmeyi pek sevmiyorum birazda ondan galiba şimdide oğluşumla kapanırız eve ohhh çıkmak valla :))özleyen bize gelsin memlekete bile gitmeyi düşünüyorum bu sene şu an kız kardeşim yanımda sizi almadan gitmem diyor nasıl yaparsak artık kısmet.

X