- 11 Ağustos 2022
- 278
- 54
- 27
-
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
Ya bizim hiç sorun yok öncesinde ileri harekette sıkıntı vardı oda düzeldi çok şükür ama devlette yaptırdığımız için öncelik aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçiliyor o yüzden mecburum yani ama doktorlarım çok iyiler ilgililer o yönden umutluyum hayırlısı olsun inşallah diyecek birşey yok başkaaynen oyle cnm oncesinde ilaclar kullaniyosun yumurtlama gunude esinden sperm alip yumurtaliga iletiyollar sonrasinda yine iliski oneriyollar yani
Ya bizim hiç sorun yok öncesinde ileri harekette sıkıntı vardı oda düzeldi çok şükür ama devlette yaptırdığımız için öncelik aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçiliyor o yüzden mecburum yani ama doktorlarım çok iyiler ilgililer o yönden umutluyum hayırlısı olsun inşallah diyecek birşey yok başka
aynen cnm devlet direk ya asilama diyo ya tup bebek hakkinda hayirlisi olsunYa bizim hiç sorun yok öncesinde ileri harekette sıkıntı vardı oda düzeldi çok şükür ama devlette yaptırdığımız için öncelik aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçiliyor o yüzden mecburum yani ama doktorlarım çok iyiler ilgililer o yönden umutluyum hayırlısı olsun inşallah diyecek birşey yok başka
Burdaki yorumlara bakip umutsuzluga kapilma. 2. Asilama sonrasi hamile kalma orani gayet yüksek. Spremler rahim duvarini direk gecerek tuplere yakin bir yere birakiliyor. Birde sperm yikama islemi gerceklestlgl icin kaliteli spermler oluyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Bende 2 asilama gecirdim. Negatif oldu ama bende pco ve cikolata kisti oldugu icin olmadı.Ya bizim hiç sorun yok öncesinde ileri harekette sıkıntı vardı oda düzeldi çok şükür ama devlette yaptırdığımız için öncelik aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçiliyor o yüzden mecburum yani ama doktorlarım çok iyiler ilgililer o yönden umutluyum hayırlısı olsun inşallah diyecek birşey yok başka
Hastaneden hastaneye değişiyor canım ben pcoslu olduğum için 3 bine yakin ilaçların tuttu. 5 binde hastaneye ödedim nisan ayında yaptırmıştım. Sonra 2. Negatifi kaldiramadim Mayıs'ta tüp bebek görüşmesine gittim 3-4 yereMerhaba aşılama ücreti nedir acaba pcos hastasıyım banada doktor aşılama dedi ama ücret hakkında hastaneden tam bilgi alamadım bi türlü
Biz de sorun olmadığı için ilkte olursa diye umudum da var inşallah umduğum gibi olurBurdaki yorumlara bakip umutsuzluga kapilma. 2. Asilama sonrasi hamile kalma orani gayet yüksek. Spremler rahim duvarini direk gecerek tuplere yakin bir yere birakiliyor. Birde sperm yikama islemi gerceklestlgl icin kaliteli spermler oluyor. Hakkinda hayirlisi olsun. Bende 2 asilama gecirdim. Negatif oldu ama bende pco ve cikolata kisti oldugu icin olmadı.
Valla bu işlere yeni girdim bende pek bilgim yok ilaçları daha almadık ama ben devlette yaptırdığım için hastane ucreti vermiyorum sadece ilaç ücreti varMerhaba aşılama ücreti nedir acaba pcos hastasıyım banada doktor aşılama dedi ama ücret hakkında hastaneden tam bilgi alamadım bi türlü
1 kez denedim 2 yumurtam oluşmuştu ikiz olma ihtimali var derken tutmadı çok ümit bağlamamistim zaten yüzde 15/20 tutma ihtimali var diye sonrasında tüp bebeğe başladım. Umarım sizin tutarHanımlar merhaba
önümüzdeki ay Allah nasip ederse ilk kez aşılama yaptıracağım. Hem heyecanlı hem de okuduklarımdan biraz ümitsizleştim.Genelde ilk aşılamanın tutma ihtimali azmış.İlk aşılama da neler yaşadınız tutanlar var mı ağrılı oluyormuş galiba süreci nasıl anlatmak isteyen var mı ben ve benim gibilerde biraz rahatlamış olur belki..
Allahım isteyen herkese tez vakitte sağlıkla kucağına alabileceği hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizin de işiniz rast gider hayırlısıyla o mutlu haberi alırsınız1 kez denedim 2 yumurtam oluşmuştu ikiz olma ihtimali var derken tutmadı çok ümit bağlamamistim zaten yüzde 15/20 tutma ihtimali var diye sonrasında tüp bebeğe başladım. Umarım sizin tutargenelde erkek faktörlü olunca tutuyor sanırım bizde benim yumurtalık rezervim az eşimde problem yok deneyebiliriz dediği için doktorum denemiştim.
Teşekkür ederim amin hepimizin inşallahAllahım isteyen herkese tez vakitte sağlıkla kucağına alabileceği hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizin de işiniz rast gider hayırlısıyla o mutlu haberi alırsınız
Amin inşallahMerhabalar, ben de 13.07.2023 te ilk aşılamamı yaptırdım ,o gündendir hem fitil olarak hem de iğne olarak Progestan yapıyorum, 30 yaşındayım ve 5,5 Yıldır evliyim, 3 sene önce kendiliğinden hamile kaldım ama bir aylıkken düştü. ileri düzey pcos um var,eşimdede varikosel var, aşılamada doktor sperm sayısının düşük olduğunu ama yine de ihtimal olduğunu söyledi , bekliyoruz bakalım, 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum ,hayırlısı olsun ,inşallah Allah bu emeklerimizi boşa çıkarmaz, hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Aşılama öncesi kullandığım gonal f ve Letu ben de bir ağrı yapmadı ama aşılama sonrasındaki progestan iğne ve fitil karın altımda baya ağrı yapıyor, bazen sanki gerilmiş gerilmiş patlayacak gibi hissediyorum ,yürürken bile ağrıyor, öksürüp hapşırırken yere çömelşiyorum yoksa ciddi bir baskı ve ağrı oluyor o sıradaAmin inşallahilaçlardan dolayı ağrısı vs oluyor mu okuduğum yazılarda aşırı bel agrısı kasık ağrısı yaşayanlar olmuş
Merhaba ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah bizde de bir sorun yok ama devlette yaptıracağım demişsiniz devlette bir sorun varsa heyet raporu çıkartılıyor o şekilde yapılabiliyor diye biliyorum ama pek bilgim yok öyle mi oluyor acabaHanımlar merhaba
önümüzdeki ay Allah nasip ederse ilk kez aşılama yaptıracağım. Hem heyecanlı hem de okuduklarımdan biraz ümitsizleştim.Genelde ilk aşılamanın tutma ihtimali azmış.İlk aşılama da neler yaşadınız tutanlar var mı ağrılı oluyormuş galiba süreci nasıl anlatmak isteyen var mı ben ve benim gibilerde biraz rahatlamış olur belki..
Yok hayır o dediğiniz tüp bebekte oluyor aşılama için muayene raporunuz eşinizin sperm testi evlilik cuzdanınızın ilk 4 sayfası kimlik fotokopileri ve nufus kayıt örneği istediler ve dosyayı hemen açtılar. Uzun süren birşey değil yaniMerhaba ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah bizde de bir sorun yok ama devlette yaptıracağım demişsiniz devlette bir sorun varsa heyet raporu çıkartılıyor o şekilde yapılabiliyor diye biliyorum ama pek bilgim yok öyle mi oluyor acaba
Zaten aşılama da ertelendi bende bu ayki muayenemde basit kist gördü doktor yapmadı birdahaki ayda şehir dışındayım sonraki aya kaldıYok hayır o dediğiniz tüp bebekte oluyor aşılama için muayene raporunuz eşinizin sperm testi evlilik cuzdanınızın ilk 4 sayfası kimlik fotokopileri ve nufus kayıt örneği istediler ve dosyayı hemen açtılar. Uzun süren birşey değil yani
Teşekkürler cevabınız için bu ay bende ertelemek zorunda kaldım Eylüle kaldı benimdeYok hayır o dediğiniz tüp bebekte oluyor aşılama için muayene raporunuz eşinizin sperm testi evlilik cuzdanınızın ilk 4 sayfası kimlik fotokopileri ve nufus kayıt örneği istediler ve dosyayı hemen açtılar. Uzun süren birşey değil yani