• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama olmak istiyorum yardımm?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa gerçekten mi 😍 benimde bu ay tersine gitti kendimi aşılamaya hazırlıyorum ama mucize işte Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Amin insAllah unutma herşeyin bir zamanı var diyorlardı ama çok istediğimden anlamiyordum ama gerçekten öyleymiş umarım en kısa zamanda Allah sana da nasip eder hakkında hayırlısı olsun inşAllah

Amin insAllah unutma herşeyin bir zamanı var diyorlardı ama çok istediğimden anlamiyordum ama gerçekten öyleymiş umarım en kısa zamanda Allah sana da nasip eder hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Çok teşekkür ederim duanız için Allah yavrunuzu size bağışlasın çok güzel sağlıklı ömrü olsun inşallah 🤲🏻 bekliyorum o zamanı başka elimizden bişey gelmiyor Allah herkesin yüzünü güldürsün ☺️

Çok teşekkür ederim duanız için Allah yavrunuzu size bağışlasın çok güzel sağlıklı ömrü olsun inşallah 🤲🏻 bekliyorum o zamanı başka elimizden bişey gelmiyor Allah herkesin yüzünü güldürsün ☺️
Amin insAllah çok az kaldı benimde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum kimin duası kabul olur bilinmez Allah razı olsun size ve isteyen herkese de nasip etsin rabbim

Amin insAllah çok az kaldı benimde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum kimin duası kabul olur bilinmez Allah razı olsun size ve isteyen herkese de nasip etsin rabbim
Amin çok teşekkür ederim korkmayın allahın izniyle sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza 😍 bende artık o duruma gelebilsem diye heyecanla bekliyorum hamilenin duası kabul olur derler çok teşekkürler herşey için ❤️

Back