İlk kan tahlili ve ilk göz kontrolü

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Kızlar merhaba,

bebeginize ilk kan tahlili ne zaman yapıldı ? Bizim dogdugu gün kanına bakıldı, herşey normal dendi. Şimdi 6 ay olacak, doktor hiç kanına bakalım falan demiyor. Yani baktırmalımıyım yoksa bir hastalığı falan yoksa gerek yokmu ?

birde aynı soru göz muayenesi için. İlk göz doktoruna kaçıncı ayda gittiniz ? Benim doktora soruyorum, daha erken diyor, ben sana söyleyecem diyor. 6 ay oldu ??

Kızlar merhaba,

bebeginize ilk kan tahlili ne zaman yapıldı ? Bizim dogdugu gün kanına bakıldı, herşey normal dendi. Şimdi 6 ay olacak, doktor hiç kanına bakalım falan demiyor. Yani baktırmalımıyım yoksa bir hastalığı falan yoksa gerek yokmu ?

birde aynı soru göz muayenesi için. İlk göz doktoruna kaçıncı ayda gittiniz ? Benim doktora soruyorum, daha erken diyor, ben sana söyleyecem diyor. 6 ay oldu ??
Merhaba bizim doktorumuz 9. Ayda gelin tahlil yapalım dedi. Ilk Göz muayenesini sağlık ocagindaki doktor yapti ama yine de bi goz doktoruna görünün dedi. Gittik çok şükür bişey yok. 6. Aydan sonra gelin bi daha dedi göz doktoru şaşılık için

3 aylıkken göz doktoruna götürmüştük. Kan tahlili 4,5 aylıkken mecburen yapıldı kabızlık sorunu vardı. 9 aylıkken tekrar yapılacak. Eğer 4,5 aylıkken yaptırmamış olsaydık 6 aylıkken yapılacaktı.

teşekkür ederim cevaplarınız için. Başka arkadaşlardan da tecrübelerini alabilir miyim :)

Back