İlk ilişkim

namusu zarla eşletirmek, evlenmeden sevişene bozulmuş demek ama ağzı yüzü nerde olduğu belli olmayan yazılar yazmak... hmmm....
işte bunlar hep bastırılmış duyguların intikam alma şekli..
Hata insanlara mahsus bisey dır Allah kimseye altında ezilince hatalar yaptırmasın keşke herkes o duyguları Bi nebze bastirsaydi da zar diktirmka insan kandırmak bu kadar normalmiş gbi empoze edilmeseydi yazık gercekten

Hata insanlara mahsus bisey dır Allah kimseye altında ezilince hatalar yaptırmasın keşke herkes o duyguları Bi nebze bastirsaydi da zar diktirmka insan kandırmak bu kadar normalmiş gbi empoze edilmeseydi yazık gercekten

burda kimse zar diktirilsin demiyor.. siz "bozulmuş" demeseydiniz bu abuk subuk çirkin mesajlar başlamayacaktı..

neyse ben de dahil pek çok kişi sizi itina ile şikayet ettik. kadın kadının en büyük düşmanı.. kimsenin böyle laflar etmeye hakkı yok.. haddinizi çok aştınız..

Sizi kim şikayet edicwk çokta tindi biliyor musun cirkefler

Şekerim böyleleri laftan anlamaz .. Şikayet edin gitsin bir ban yesin de kendine gelsin

Adam resmen sana gururlu kadin piskolojisi yaratmis ya sinir oldun adama oyle seyler soylemiski basina bela olmasin die seni vaz gecirmis yazma die bence bi hata yaptin ama o adamla beraber olmaya devam edersen daha fazla zarar gorucen hayat yasantin nasil bilmiyorum ama bakirelige onem vermeyen biriyle istersen evlenirsin olmazsa yapicak bisey yok ama o adamdan uzak dur kendi helalim olursun demis sonrada yaptigi seye bak erkeklerden nefret ediyorum ya

benim şahsıma yönelik bu şekilde konuşmak ne haddinize yaaa ne haddinize.. siz kimsiniz ? ne münasebetle.
her yorumu tek tek okumak zorunda değilim. diktir diyeni desteklemem. ama sizin "bozulmuş" lafınıza tepki veren her arkadaşımı desteklerim.

burada bir sürü kadına ağır küfürler ettiniz.

çirkef, yüzsüz... bana bu lafları etme hakkınız olamaz.

kendi bastırılmış duyguları yüzünden başkalarına saldıran zihniyet bu..

Cahille girersek münakaşaya lafıyla adımı deli eder edepsizlik ağzında gani gani maşallah hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…