İlk ilişkim

Söyledikerinizle bana moral oldunuz çok teşekkür ederim ve dediğiniz gibi yapıcam az önce msj attı cevap henüz vermedim ama yazıcam ve dimdik durucam. Baktım yine aynı konuları açıyo işte bu sefer müsaade bile etmede dediğinizi yapıcam

Bir çok kişi 1 aydır tanıştığınız biriyle neden otele gittiniz diye sormuş hiç birine cevap vermemişsiniz!
Bu soruya cevap verirseniz ona göre cevaplar gelecektir.

bravo tebriklerrr

gerçekten çok çok üzücü.. adam niyetini en başından o kadar belli etmiş ki.. keşke buluşmadan önce konu açsaydın otel mevzuu için.. belki dediklerimizi okuyup gitmezdin..
Yaaa gece gece sinirlerim hopladı bu adi pisliklere nasıl kanıyorsunuz!! Sözüm sadece bu kızcağıza değil bu tarz yüzlerce konu var.. adam açık ve net sırtlan.. bu sırtlanlar eskorta gidip parasını verip yatmaktan haz duymaz senin gibi safça kızları hırpalamaktan keyif alırlar.. çünkü eskort arkasından ağlamaz parasını alıp keyfine bakar. Ama sen ağlarsın.. onun en başında niyeti seksti zaten..!! Nasıl söylediği zırvalara inandın.. öyle çok küçük de değil yaşın.. 24 yaş.. gerçi nerede yaşadığını bilmiyorum ama mesela ben ankda yaşıyorum 24 ümde kurt olmuştum.. umarım bundan iyi bir ders çıkarırsın da bi daha kendini kullandırma

Kesinlikle yazma .. pisliğin sırtlanın teki.. saba değer verseydi zaten bunları sana yaşatmazdı.. zerre umrunda değilsin onun.. şimdi o dua ediyordur inşallah sarmaz diye.. ama istiyorsan ona bi zarf at iyice Korkut.. de ki : ben çok kötüyüm sinir krizi geçiriyorum aileme babama abilerime herşeyi anlatıcam.. bu yükü tek başıma taşiyamıyorum .. ailem de çok mutasıp dalan de.. de bi güzel altına etsin pislik..

Kardeş sen nerde yaşıyorsun? Burası Arabistan değil.! Ben Ankara’da yaşıyorum.sevgililerimle başka şehirlere gezmeye de çok gittim. Hep otelde kaldık.. kimse de evlilik cüzdanı demedi . ne nikahı ! Adam aynı anda beş kadını da sokar. Parasını öde çık yukarı bitti.. beş yıldızlısından üç yıldızlısına durum böyle

Demek ki en allengirli otel bana denk gelmiş o zaman ama cidden yaşadım bu sorunu

Alıntı
Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi

Alıntı

Bunu söyleyen malla cinsellik mi yaşadınız...
Ne diyeyim ki size.

Otellerde evlilik cüzdanı sorulmuyor. Sadece TC isteniyor. Emniyete liste veriyorlar. Soran otel kendi prosedürü gereği sorar. Yasal bir dayanağı yok.

Magdur edilen bir kadin ve amacina ulasmis bir erkek modeli daha gördük!!!! Hakkinda hayirlisi olsun baska denecek bisey yok cünkü.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…