• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişkim

Adamin niyeti bastan belliymiş. Yahu ne kadar rahat yalan söyleyip kandirabiliyorlar aklim şaşiyor. Lan yapmissin bir hiyarlik , kizi rahatlatacagina daha ayrilirsam ya ayrilmak istersem diyosun ah be E esrari-girl 🤦🏻‍♀️

Bu kafada olduğun sürece böyle şerefsizler kendilerini bir bok sanıp her çiçekten koklamaya çalışacaklar

Açık açık sana aptalca bir tez sunmuş erkek eşine bağlı olması için önceden her boku yaşamalıymış diye cidden ona kızmıyorum sana fıttırıyorum devam et aferin ana olacaksın çocuklarına bunları anlatırsın gelecekteki eşine de

Naçizane fikir vereyim istersen tabi kabul edersen.Numaranı değiştir ve samimi bir şekilde pişman ol ve ölüm bile olsa aynı hatayı yapma

Adam seni kullanmis net. Ama aramayip sormayarak onun ekmegine yag surersin oh yapacagimi yaptim kizda basima bela olmadi siradaki kizi bulayim diye dusunuyodur o simdi. Bence ona bu rahatligi verme ara sor korkut dunyanin kac bucak oldugunu gorsun. Sende bukadar saf olma bu devirde internetten tanistigin adamla bukadar kisa surede birlikte olmussun bisey diyemiyorum

Yaş 24 bütün suç pislik herifte diyemeyeceğim.
Zaman bozuk. 15 güne 1 aya kimse kimseye güvenip otel odasına gitmemeli.
Giden de ağlamamalı maalesef.

Aslında cümlelerinden kendini ele de vermiş.
Arkadaşın dediği gibi tam Nuri Alço bir gazozu eksik kalmış.
Nasıl kandınız?
Kanmak mı istediniz?

Çok çok üzüldüm bu yaşadıklarınıza.
İnşallah odaya kamera falan koymuş bir sapık yoktur karşınızda.
Silip atmanız kolay olur.

1-2 aylık tanıdığınız adamla nasıl böyle şeyler yaşadınız nasıl kandınız dediklerine aklım almıyor gerçekten. Çok bir şey beklemeyin derim ben çünkü kısa bir süre sonra gidecek büyük ihtimalle. Umarım pişman olmazsınız

Geçmiş olsun çok üzüldüm içim acıdı resmen . Allah herkesi böylelerinden korusun . Sana gelince canım artık önüne bakmalısın bir kaç gündür yazmadığı için artık sende niye yaptım diye pişmanlıklara gireceksin ve adama karşı daha da soguyacaksin hiç ardını arama gelirse gelir gelmezse de yalvarma kimseye dik dur hayatta insanın başına her şey gelebilir bundan sonrası için hatalarını kabullenerek yaşamaya çalış senin masum ve saf duygularin rencide edilmiş kendine dikkat et kontrollü ol tek bisey yuzunden Allah korusun hamile kalma

Bence kendini ona mecbur hissetmemelisin...adam ne mal olduğunu göstermiş sana ama sen anlamamışsın...pislik herif doyarsa karısını aldatmazmış:KK12:dilerim allahtan karın seni boynuzlar...neyse ne diyim olan olmuş...hamilelik ihtimalini göz ardi etme...ve bir kez ilişkiye gidiysen belli bi zaman gectikten sonra zarın tekrar kanma ihtimali var bilgin olsun...esnek bile olabilir bilinmez...bi muayene ol istersen...ve bir daha o pislikle görüşme

Üzücü..

İstediğini almış, aramaması ve yazmaması bundan mütevellit. 15 Gün tanıdığın biri ile beraber olmanın ceremesi bu maalesef.. keşke yaşanmamış olsaydı.
Benim fikrim asla aramaman ve yazmaman. Gene de sen bilirsin.
Napsın ortada mı kalsın bozulmuş halde

Bi onla bi onla beraber olmanin adini, doymak herşeyi yasamak koymuşlar😏 Halbuki aslolan gönül eglendirmek. Seven erkek kiyarmi be:sinirli:
dunyanin binbur turlu hali var.. Canin yanarken duramayisida palavra, kocan olsa canini yakmaya korkar ilk gece, bu sadece kendini dusunmus

Tabi ki de aramamalısın. Adam resmen tecavüz etmiş. İstemediğini söylemişsin ama o seni zorlamış. Şikayetçi bile olabilirsin bana kalırsa. tek sıkıntın fazla saf olman. İnternetten tanıştık her şeyi konuştuk ne demek? Herkes kendini konuşarak farklı biri gibi gösterebilir. Çok üzüldüm durumuna.

Back