İlk ilişkim

şimdi aramazsa 10 gün sonra ağlayarak arıycak, çocuğun da "sen beni aramadın, ben farklı düşünüodum" yalanlarına yağ sürmüş olacak.
Daha da yüzüne bakılacak bir adam değil ki arasın. Resmen kullanıp atmış pislik.. Bekaretini kaybetti diye onun peşinden koşacak değil ya..
Aslında en baştan belli etmiş niyetini ama hatalar insanlar için..

Kusura bakma da kendin etmiş kendin bulmuşsun insan hiç o kadar kısa sürede tanıdığı bir insanla otele gider mi bu tipler genelde karşındakini konuşmalarıyla etkileyen tipler zaten sana en başından da belli etmiş niyetini bukadar saf olmasaydın keşke

valla öyle, yani zincir yıldızlı otellerde hiç sormazlar. Atıyorum Konyada falan soruyolardır belki ama gerçi ben gaziantepe gitmiştim erk. arkımla orda bile sormadılar.
Bilemiyorum hatta eşim çift kişilik odaya rezervasyon yaptırmıştı 2 gün izni vardı beraber geçirmek için ben çalıştığı şehre gittim Isparta ya eşiyim dememe rağmen bırakmadılar eşim gelince de aile cüzdanımı istediler falan baya uğraştık yani

Gercekmi bu konu ya
Netten tanısıp nasıl güvenebiliyorsunuz insanlara aklım almıyor bekaretini verecek kadar güvenmissin birde yazık
Yas kac?

Çok can sıkıcı bir konu olmuş senin adına cok üzüldüm. Hamile olma ihtimalin olabilir mi?

Bir erkeğin evlenmeden önce cinsellik adına yaşayabildiği kadar yaşaması ve doyması gerektiğini sonrasında artık gözü doyduğu için gözünün dışarıda olmayacağını ve ancak bu şekilde evlendikten sonra tek bir kadına ait olabileceği düşüncesini savunan biri için sizde evlilikten önceki kızlardan biri olmuşsunuz..üzgünüm

Son düzenleme:

ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi.

Vicdanen rahatsız olacağın halti yemeseymiş o zaman.
Bence hemen evlenelim diye baskı yap, görürsün gerçek yüzünü.

Ama maalesef olan sana oldu

Keşke bagirsaydin istemiyorum diye zorla olması nedir arkadaş ya tecavüzden ne farkı var ki bunun
Ben öyle düşünmüyorum. Eşeğini sağlam kazığa bağlamak lazım. Ortalık sapık psikopat dolu. Ya kızı öldürseydi? Gitmemeliydi oraya

Bende eşimle internette tanıştım ve 8 ay boyunca yazıştık telefonda internette konuştuk... Tam 8 ay düşündüm görüşsemmi görüşmesemmi diye ve o zaman benim yaşımda 24'tü... derken bu 8 aydan sonra ilk defa buluştuk ikimizde ayrı şehirlerdeydik bizimde ara ara yakınlaşmalarımız oldu ama hiçbirzaman benden bekaretimi istemedi
çok şükür yanıltmadı beni ve evlendik.
Malesef sana uçkur düşkünü biri denk gelmiş. Bunu en başından belli etmiş ama anlayamamışsın .Önemli olan hatalardan ders almak...inşallah atlatırsın

Bence msj at. Konuyla ilgili değil, napıyosun problem mi var diye sor. Tavrını ölç en azından. Baktın oralı değil içinden geleni söyle bi daha muhatap olma. Maalesef olan bişeyi geri alamazsın.

Bu erkekler nasıl bu kadar pislik olabiliyorlar
Benimde oğlum var ilerde en korktuğum şeylerden biri bu Allah Hz.Yusuf ahlâkını nasip etsin....Allah bütün kızlarımızı, sırf kendi pis nefsini tatmin etmek için evlenene kadar obje gibi kullanmayı hedefleyen böyle pis heriflerden korusun!
Onda zerre kadar şeref olsa kendi kızkardeşine yapılmasını istemediğini başkalarının kardeşlerine yapmayı düşünmezdi! Lütfen bidaha böyle hatalara düşme ömür boyu bedelini çekmek zorunda kalırsın yoksa . Tabiki arama sorma ve o seni aradığında da ciddi bi şekilde bundan sonra ne yapacağını sor niyeti neymiş öğren

Güvenmeyin kızlar ne olur güvenmeyin
Karşınızda sizden 20-25 yaş büyük erkek olsa bile "O yapmaz" diye düşünmeyin! Benim başıma geldi çünkü uzun yıllar önce daha 18-19 yaşındaydım iş arıyordum bana birini önerdiler reklam şirketi varmış gittim görüşmeye kimse yoktu odada adam bildiğiniz ileri düzeyde sapık!!! Yaşı 43'tü inanabiliyormusunuz babam yaşında
Pis pis konuşuyodu üstüme abandı oramı buramı elledi korkudan ağlamaya başladım çıktım gittim elim ayağım titredi Allah beni korudu ama her kız benim kadar şanslı olmaz
sonra bana mesajlar atıyordu yanına gelicem falan diye... Dedimki "Babam yaşındasın yaşın 43 ama aklın 5 para etmez" daha bi sürü laf saydım
Sonra demesinmi "Hocalarda talebelerine aşık olamazlarmı" zar zor kurtardım kendimi
Başka bi zamanda 16-17 yaşındaydım ve en yakın arkadaşımın abisi tarafından 2 defa taciz edildim Allah cezasını versin ondanda kaçarak kurtarmıştım kendimi...
bu 2 herif aklıma geldikçe sinirden kalbim çarpıyor şuan yine kötü oldum

İnsanlar bu anlattığınızı nişanlısıyla bile yaşamaya çekinirken siz nasıl olur da hayatınızda 2. kez göreceğiniz biriyle otel odasına gidersiniz ?? Hangi erkeğin sarılır uyuruz birbirimize bakalım uyumlu muyuz dediğine inanılır veya siz hangi alemde yaşıyorsunuz ?? Hiç mantıklı gelmedi açıkçası... Canınız mı sıkıldı böyle bir konu açtınız yoksa cidden saflığınıza mı denk geldi

Canım yazdıklarını tekrar tekrar okudum. Adam çok saygısız davranmış siz istemediğiniz halde zorlamışa benziyor sizi.
Siz gerçekten anlamadınız mı otel odasına gidince böyle bir şeylerin olabileceğini?
Şimdi sizin ona karşı duygularınız nedir o önemli. Onunki belli yatıp kalkıp sevgili olmak istiyor. Şu an sizinle evlenmesi düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Zaten öyle 1 ayda verilecek bir karar değil bu, daha ne kadar tanıdınız birbirinizi. Şimdi siz ya olanların üstüne bir sünger çekip ders alıp önünüze bakacaksınız ya da eğer ondan hoşlanıyor onunla görüşmeye devam etmek istiyorsanız dik durun. Tamam bekaret çok özel bir şey ama "Bekaret vermek" "Bekaretini kaybetmek" ne? Siz ona hiçbir şey vermediniz hiçbir şey de kaybetmediniz. "Bu benim bedenim" diyeceksiniz. "Ajitasyonu sen yapıyorsun. Sen pişmansan bu senin sorunun" diyeceksiniz ona. Dimdik durun. Ha yarın öbür gün "hemen otel odasına geldin sen de" tarzı bir tavır takınırsa hiç ezilme. Ya kendi ne yaptı? geldi genç kızı otel odasına getirtti emrivaki ile. Oh erkek yapınca ne ala kız yapınca tü kaka. Yok öyle şey. Böyle düşünüyorsa vur k.çna tekmeyi gitsin. Siz hiçbir şey kaybetmediniz siz ders aldınız ve bundan sonrası sizin kararınız. İsterseniz şutlarsınız adamı isterseniz görüşürsünüz (gerçi ben kızdım bu adamın saygısızlığına ben olsam şutla derdim ama karar sizin). Ne karar verirsen ver dimdik dur, asla eğilme, ezilme.

Çok haklısınız konu sahibi yazmıyor artık Mesajlara sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…