• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk iliskilerde kanama..yardim lütfen:((

pptya1989

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
8
0
6
Edirne
Arkadaşlar nisanlimla ilk defa ilişkiye girdik ve bende baya bi kanama oldu :( korkudan yari da biraktik.bir hafta sonra tekrar deneyelim dedik ve yine az miktarda kan geldi..bir hafta ara verip tekrar denedik yine ayni şey çok asiri derecede değil ama ben korkmaya basladim doktora gitsem mi diye düşünüyorum yardim edebilicek varmi yada bu olanlar normal mi

Son düzenleme:
Arkadaşlar nisanlimla ilk defa ilişkiye girdik ve bende baya bi kanama oldu :( korkudan yari da biraktik.bir hafta sonra tekrar deneyelim dedik ve yine az miktarda kan geldi..bir hafta ara verip tekrar denedik yine ayni şey çok asiri derecede değil ama ben korkmaya basladim doktora gitsem mi diye düşünüyorum yardim edebilicek varmi yada bu olanlar normal mi

Cnm ben ilk evlendigimde az kanamam oldu ikinci ucuncu iliskide yine kAnamam oldu sonra gecti ama sen ilkinde baya kanamam oldu yazmissin istersen bi doktora gorun

Adet dönemime bir hafta falan vardi ondandir diye düşündüm ama ayrica 10 dk kesildi beni korkutan diğer denemelerimizde azda olsa kan gelmesi

benim ilk zamanlar sürekli kanamam olurdu hemde o gün bütün gün az az devam ederdi bu, neredeyse 6 7 seferde de devam etti, endişelendim doktora gittim bir şey çıkmadı. büyük ihtimal kızlık zarın tam olarak yırtılmadı her seferinde biraz daha zedelene zedelene parçalanıyor bence korkacak bir şey yok..

Back