İlk İlişkide Bekaret Kanı Gelmeyenler

Evet bende benim doğumda yırtılır diye düşünmüştüm.

Çok şükür nişanlım çok iyi yaklaştı bu konuda..

arkadasım aynı seyı dusundum okurken vajınısmusu 5gun once atlatmıs bırı olarak bende oyle dıyordum yeterkı sunu yenıyım dye yendım coksukur darısı senın basına doktora gttınmı sen

Henüz gitmedim, nişanlım yurt dışında ama ben kontrol amaclı ve akıntımdan dolayı gitmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Çok şükür mutluyuz ve canı cehenneme diyorum artık herşeyin..

Buraya bu konuyu bu yüzden açtım, içim içimi yiyordu o kanamayı çok önemsiyordum sizlerden belkide bunları duymaya ihtiyaç duydum. Çoğu bildiğim şeyler ama sadece bilmekle yetinemedim.
Nişanlımın teskinleri moral verdi. Sizlerden de bu yorumları görünce içim çok rahatladı. Yorum yapanlara, destek olanlara çok çok teşekkür ederim.
Nişanlımla hiçbir sorunumuz olmadı aksine birbirimize daha da bağlandık karı-koca gibi.. Allah'a şükürler olsun alnım da aklandı, kendisi farketti ve gördü.. Ha olmasaydı da yine böyle olurdu. Çünkü görmeden önce nasıl konustuysa gördükten sonrada bişey değişmedi.. Çünkü önceki nişanlılığımda yaşamış olmamı düşünmesi bile beni çok üzerdi, her ne olursa olsun.. Aslında o yansıtmamaya çalışsa da onun için de çok önemli olduğunu biliyorum. Ama onun sevgisi herşeyin üstünde olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir kan damlasının sevgimizi yıkmayacağını, ilişkimizin sadece bekaret üzerine kurulmadığını kanıtlamışta oldum. Onun bana desteği o kadar hoşuma gitti ki. Bir kez daha emin oldum.
Sevdiğim adam işte bu dedim..

nişanlısı ıle ilişki yaşayan kardeş ben olayı anlamadım kan gelmemiş çarşafı yıkamadan saklamısmı nişanlınız sonradan nasıl farketmiş? :) bu kısım hayli ilginc ilişki esnasında çarsafa iyice baıkılır ayrıca kan var veya yok çarsaf hiç yıkanmadan saklanmıs ve sonradan farketmiş doğrumu anlamısım?bu arada ben dr um bransım dahılıye

yakın bir arkadaşımın annesinin kızlık zarı doğuma kadar sağlam kalmış, sonuç olarak takmayın bu kadar şeyleri.

Yeminle bu KK psikolojimi bozuyot bazen kendimden eminim ama ya biryere çarptıysan paikolojisi bürüdü içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…