Buraya bu konuyu bu yüzden açtım, içim içimi yiyordu o kanamayı çok önemsiyordum sizlerden belkide bunları duymaya ihtiyaç duydum. Çoğu bildiğim şeyler ama sadece bilmekle yetinemedim.
Nişanlımın teskinleri moral verdi. Sizlerden de bu yorumları görünce içim çok rahatladı. Yorum yapanlara, destek olanlara çok çok teşekkür ederim.
Nişanlımla hiçbir sorunumuz olmadı aksine birbirimize daha da bağlandık karı-koca gibi.. Allah'a şükürler olsun alnım da aklandı, kendisi farketti ve gördü.. Ha olmasaydı da yine böyle olurdu. Çünkü görmeden önce nasıl konustuysa gördükten sonrada bişey değişmedi.. Çünkü önceki nişanlılığımda yaşamış olmamı düşünmesi bile beni çok üzerdi, her ne olursa olsun.. Aslında o yansıtmamaya çalışsa da onun için de çok önemli olduğunu biliyorum. Ama onun sevgisi herşeyin üstünde olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir kan damlasının sevgimizi yıkmayacağını, ilişkimizin sadece bekaret üzerine kurulmadığını kanıtlamışta oldum. Onun bana desteği o kadar hoşuma gitti ki. Bir kez daha emin oldum.
Sevdiğim adam işte bu dedim..