benimde hemen kanamam olmadı.. evliliğimin 3 haftası yine ilişki sırasında kanamam oldu.. esnek olabilir sıkmayın canınızı.bazı kadınların doğıumla yırtılıyormus düşünsenize..
eşim benden emindi bende kendimden emindim..o bakımdan herhangi bir probleme sebebiyete neden olmadı.
Evet bende benim doğumda yırtılır diye düşünmüştüm.
kanama olacak dıye bır sey yok kiminin cok gerlır kımının az kımınınse hiç gelmez,bu durumda eşin yaklasımı cok onemlı guwen cok onemlı sız kendınızden emınsınız durumu da izah etmıssınız artık sızlık bır durum yok bence,kanama olacak dıye bır sey yok artık televızyonlar bıle bas bas bagırıyor
Çok şükür nişanlım çok iyi yaklaştı bu konuda..
arkadasım aynı seyı dusundum okurken vajınısmusu 5gun once atlatmıs bırı olarak bende oyle dıyordum yeterkı sunu yenıyım dye yendım coksukur darısı senın basına doktora gttınmı sen
Henüz gitmedim, nişanlım yurt dışında ama ben kontrol amaclı ve akıntımdan dolayı gitmeyi düşünüyorum
ben vajınısmustum 1 bucuk ay nerdeyse ılıskıye gıremedık snra denerken bozulmustr dye kan sevdasından vazgectık tabı 5 gun once vajınısmusu yendım 3kere ılıskıyegırdık esımle ve dün aksam kan geldı ama kan gelmeyende cok var esnek olabılır ılıskı esnasında cok sulanma oldysa kan ıcıne karsıp kahverengımsı oluyor kıloduna gelmıstr snradan farketmems olabılrsın ama cokmu onemlı 2damla kan bosver sen kendını bılıosun ya yetmezmı onemlı olan mutlu olmanız
Çok geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Çok şükür mutluyuz ve canı cehenneme diyorum artık herşeyin..